Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Ναι, αλλά είναι για έμπειρους. Και ειδικά στην αγορά πικάπ εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, λόγω ευαισθησίας του αντικειμένου.

Δεν μπορω να "τσουβαλιασω" ολους τους πωλητες και να πω οτι δεν θα συσκευασουν καλα και ασφαλισμενα ενα πικαπ.
Το οτι ισως να υπαρχει ρισκο οκ αλλα η προθεση του πωλητη φαινεται και απο το feedback του.

Aκριβώς επειδή ο φίλος μας είναι σχετικά άπειρος κάτι που είναι και ο λόγος που άνοιξε αυτό το νήμα, γιαυτόν τον λόγο του προτείνουμε και να πάει σε πιό ασφαλείς κατευθύνσεις.

Όχι μόνο ως πρός την ποιότητα της επιλογής αλλα και ως προς την υποστήριξη μετά την αγορά (υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος της basis στην Ελλάδα; και άν ναί έχει μαγαζί ή θα ψάχνει ο φίλος μας να χτυπάει κουδούνια σε πολυκατοικίες).

Επίσης επειδή το πικάπ είναι και ευαίσθητο είπαμε να εξαλείψουμε και την περίπτωση ατυχήματος κατα την μεταφορά, κάτι εξαρετικά πιθανό αν δεν υπάρχει η αυθεντική συσκευασία και δεν χρησιμοποιηθεί με επιμέλεια.

Σαφώς και υπάρχουν ευκαιρίες εκεί έξω στον ιστό αλλα εκτός και άν μιλάμε για κάποια εξωπραγματική (Π.χ. Μichel Gyro με βραχίονα στα 300 ευρώ) ούτε εγώ που χωρίς να είμαι γκουρού ξέρω όμως να διαλέγω και έχω πείρα στο ebay δεν θα το προτιμούσα την στιγμή που έχω τόσες επιλογές στα πόδια μου.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου το σκεπτικό του φίλου μας, διότι δεν έχει συνοχή στις επιλογές του... και τώρα πάει να πάρει το χειρότερο πικάπ από όλα όσα τον έχουμε συμβουλέψει...

Εφόσον δεν γνωρίζει, καλό είναι να πάει σε ένα μαγαζί, και αν θέλει κάτι πιο οικονομικό να επιλέξει κάτι από τα μεταχειρισμένα που υπάρχουν αρκετά στα Ελληνικά καταστήματα...

Τώρα ότι του λέμε εμείς,... εμείς έχουμε κάνει ήδη τις επιλογές μας και έχουμε όλοι αξιοπρεπέστατα πικάπ... αυτός πρέπει να καταλάβει τος ανάγκες του και να κάνει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ επιλογή...

Όχι όμως γουρούνι στο σακί...(για αυτόν...) εγώ και οι υπόλοιποι ξέρουμε τι να πάρουμε από e-bay... αυτός όμως?

Kαι εγώ μπορώ να πώ οτι παρατήρησα με περιέργεια τον φίλο μας να αμφιταλαντεύται κάπως άτσαλα επιστρέφοντας ξάνα και ξανά οτους ίδιους προβηματισμούς ή αλλάζοντας προσανατολισμό αναπάντεχα προς κατευθύνσεις καθόλου συμβατές με αυτά που ο ίδιος γράφει οτι ζητάει η λέει οτι θεωρεί σημαντικά.

Εν μέρει του δαικαιολογώ μια σχετική απειρία και όπως και να έχει σέβομαι τις όποιες αποφάσεις του φίλου μας check2fire. To μπαλάκι είναι στην περιοχή του εδώ και πολλά posts όπως και η ευθύνη της τελικής του επιλογής.

Πάντως πραγματικά απορώ και εγώ με τον εαυτό μου που ξανα ποστάρω σε αυτό το νήμα οπου έχω παρασυμμετάσχει και καλυφθεί σαν άποψη.
Είναι και το βίτσιο του πληκτρολογίου βεβαίως..

Καλώς ή κακός ο μόνος σίγουρος δάσκαλος στο χόμπυ είναι ο ίδιος μας ο εαυτός ας ευχηθούμε η επιλογή του φίλου μας να του δώσει ένα ευχάριστο μάθημα και επιτυχία στις εξετάσεις εεεμμμ ..αποφάσεις.....

Εν αναμονή λοιπόν.

Ο Δεκέμβριος γάρ εγγύς..

Last edited:
Το θέμα έχει καλυφθεί απ' όλες του τις απόψεις.
Δεν είναι σωστό να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια.
Απομένουν οι επιλογές του ενδιαφερομένου, για τις οποίες φέρει ακέραια την ευθύνη. \
Και ευχόμαστε τα καλύτερα.

Αυτές οι αμφιταλαντεύσεις είναι λόγο ότι δεν μου τρέχουν και τα λεφτά από τα μπατζάκια. δλδ αν και έχω διαθέσιμα κάποια χρήματα για την αγορά ενός πικάπ που το θέλω αρκετά να το αλλάξω το παλιό μου project με ένα καινούργιο από την άλλη έχω και την ελπίδα ότι θα βρω κάτι καλό και σε πολύ καλή τιμή.
Αλλιώς αν δεν σταθώ τυχερός θα πάω για καινούργιο σε αυτά τα μοντέλα που είπα και πριν. Αυτός είναι ο βασικός λόγος και δεν υπάρχει τπτ ακατανόητα πίσω από τις ενέργειες μου. Το οικονομικό στην σημερινή εποχή που ζούμε στη Ελλαδα είναι το Α και το Ω στην συμπεριφορά μας..

Να δώσω ένα παράδειγμα σε pm εδώ μέσα στο forum μου κάνανε μια πρόταση σε πικάπ στα 1500 που στην αγορά καινούργιο έχει στα 2000. Δεν λέω πολύ καλή τιμή αλλά και από την άλλη 1500 για μεταχηρισμένο θέλει και την σκέψη του. Σίγουρα θα το δω και από κοντά αλλά όσο ναναι σε αυτά τα χρήματα είμαι και σε σκέψη αν αξίζει κάποιος να τα διαθέσει για μεταχειρισμένο προιόν.

Δεν έχεις κάνει το πιο βασικό: Να επισκεφτείς ο ίδιος δύο-τρία καταστήματα και να διαπιστώσεις ο ίδιος τι υπάρχει σε μεταχειρισμένο και που κυμαίνονται οι τιμές. Υπάρχουν πάρα πολλά, προερχόμενα από ανταλλαγές (τις λεγόμενες "τράμπες").

Το διάβασμα και το ψάξιμο στο internet είναι χρήσιμο, αλλά δεν μπορεί να καλύψει την εμπειρία που θ' αποκτήσεις, αν δεις κι' ακούσεις μερικά πράγματα από κοντά.

Επίσης είναι φανερό ότι έχεις υποτιμήσει το θέμα της υποστήριξης, που πολύ σωστά τόνισε πιο πάνω ο Πέτρος (Totsipaki). Αγοράζοντας μεταχειρισμένο από εδώ, ο πωλητής συνήθως αναλαμβάνει και τη ρύθμιση του πικ-άπ. Τοποθέτηση και ρύθμιση βραχίονα, ρύθμιση γεωμετρίας κεφαλής, αζιμούθιο, ρύθμιση βάρους, anti-skating και όλα τα σχετικά. Και ο καλός πωλητής θα αναλάβει να το φέρει και να το τοποθετήσει στο σπίτι σου. Επιπλέον, αν κάτι πάει στραβά θα έχει την ευθύνη και θα γνωρίζεις εναντίον τίνος θα στραφείς.

Μπορείς όλ' αυτά να κάνεις μόνος σου; Αν ναι, καλώς. Τότε αν τύχει καμμιά πολύ καλή ευκαιρία στο e-bay, αξιοποίησε την. Αν δεν μπορείς, τι θα συμβεί; Θα παραλάβεις το πικ-άπ και θα τρέχεις να βρεις κάποιο τεχνικό, να πληρώσεις για να κάνει όλα τα παραπάνω. Κι' αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στο πικ-άπ, θα είναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα, παρά αν ήταν από εδώ.

Δε στα λέω αυτά για να σε αποθαρρύνω. Ακριβώς όμως επειδή τα οικονομικά είναι δύσκολα, ακριβώς γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Όλα τα θετικά και τα αρνητικά έχουν εκτεθεί πιά.
Η ευθύνη των αποφάσεων ανήκει σε σένα πια.
Κι' έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είσαι ενημερωμένος. -bye-

Να δώσω ένα παράδειγμα σε pm εδώ μέσα στο forum μου κάνανε μια πρόταση σε πικάπ στα 1500 που στην αγορά καινούργιο έχει στα 2000. Δεν λέω πολύ καλή τιμή αλλά και από την άλλη 1500 για μεταχηρισμένο θέλει και την σκέψη του. Σίγουρα θα το δω και από κοντά αλλά όσο ναναι σε αυτά τα χρήματα είμαι και σε σκέψη αν αξίζει κάποιος να τα διαθέσει για μεταχειρισμένο προιόν.
Ακόμα και σ' αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να έχεις κάνει τη βόλτα προηγουμένως, να δεις τι συμβαίνει στην αγορά. Θα μπορείς καλύτερα να εκτιμήσεις, αν η τιμή είναι συμφέρουσα σε σχέση με το συγκεκριμένο μοντέλο και την κατάσταση του.

Σήμερα είδα αυτές εδώ τις προτάσεις από ebay, μεταχειρισμένα το roksan radius 5 στα 750

http://www.ebay.com/itm/ROKSAN-RADI..._HomeAudioHiFi_Turntables&hash=item3f2c5cc642

και αυτό εδώ το thorens στα 850 αν και του 2004 μοντέλο και χρησιμοποιημένο και έχει και τα χτυπηματάκια του

http://www.ebay.com/itm/Thorens-TD-...9434383?pt=Plattenspieler&hash=item35ce99858f

Απλά ζητάω την γνώμη σας σε ποιότητα των πικάπ και αν είναι καλές οι τιμές τους σε αυτές τις προσφορές. Αν τώρα κάνω κάποια αγορά και μου προκύψουν προβλήματα δεν θα κατηγορήσω κανέναν εδώ μέσα γιατί είναι δικιά μου ευθύνη η επιλογή. Φυσικά και κατανοώ την διαφορά στο να πάρω κάτι από εδώ και στο να ρισκάρω να πάρω κάτι από ebay.

Δεν υπολόγισες και την ολοκαίνουρια κεφαλή που φοράει που έχει άλα πεντακόσια.. Μην το πολυ σκεύτεσαι πάντως γιατι μάλλον δεν το προλαβαίνεις

Last edited:
Σήμερα είδα αυτές εδώ τις προτάσεις από ebay, μεταχειρισμένα το roksan radius 5 στα 750

http://www.ebay.com/itm/ROKSAN-RADI..._HomeAudioHiFi_Turntables&hash=item3f2c5cc642

και αυτό εδώ το thorens στα 850 αν και του 2004 μοντέλο και χρησιμοποιημένο και έχει και τα χτυπηματάκια του

http://www.ebay.com/itm/Thorens-TD-...9434383?pt=Plattenspieler&hash=item35ce99858f

Απλά ζητάω την γνώμη σας σε ποιότητα των πικάπ και αν είναι καλές οι τιμές τους σε αυτές τις προσφορές. Αν τώρα κάνω κάποια αγορά και μου προκύψουν προβλήματα δεν θα κατηγορήσω κανέναν εδώ μέσα γιατί είναι δικιά μου ευθύνη η επιλογή. Φυσικά και κατανοώ την διαφορά στο να πάρω κάτι από εδώ και στο να ρισκάρω να πάρω κάτι από ebay.

Εχω ακουσει και τα δυο και ειναι πολυ καλα. Το roksan εχει unipivot βραχιωνα (οχι παλι....χαχαχα)
Το Thorens 850 ειναι ενα πολυ βαρυ πικαπ με εξωτερικο τροφοδοτικο, εξαιρετικο βαρυ πλατω και τον γνωστο rega.

Απο ηχο το 850 εχει περισοτερα σωματα,δυναμικες ,ογκο κλπ πολυ εντυπωσιακο.
Το roksan, πιο ελαφρυ ηχο αλλα πολυ καλο.

Φίλε check2fire .

Για να δείς την προχειρότητα και την αμέλεια με την οποία αντιμετωπίζεις το όλο θέμα που εσένα αφορά σε τελική ανάλυση.

Έγραψες οτι το Performance SE που σου κοινοποίησα σε pm οτι υπάρχει στημένο σε κατάστημα σαν καινούριο με την Ortofon 2m Black (500 με 600 ευρώ) με μονοψήφιο αριθμό ωρών λειτουργίας επάνω και τιμή στο ενάμισι χιλιάρικο.

Μέχρι εδώ πολύ σωστά.

Λίγα ποστ πρίν έγραψες οτι καινούριο έχει 2000 οπότε στα 1500 χρειάζεται σκέψη αν αξίζει τον κόπο.

Για να δούμε εδώ στην ιστοσελίδα του αντιπροσώπου.

http://orpheusaudio.gr/content/performance-se

Η τιμή για το πικάπ αυτό με τον βραχίονα και το CMB χωρίς κεφαλή είναι στα 2.650 ευρώ, με μία δέ κεφαλή αντίστοιχη με αυτήν που φοράειο αυτό που σου πρότεινα φτάνει στα 3.150

Απο πού κι ως που προκύπτει αυτό που κατέληξες ως συμπέρασμα και το οποίο έγραψες; Που κοίταξες και έκανες την έρευνα σου για να κρίνεις;

Σίγουρα όχι εκεί που πρέπει.

Και για να μην παρεξηγηθώ οτι κάνω τον πλασιέ ή τον έξυπνο για το συγκεκριμένο έμαθα οτι ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον
οπότε μάλλον δεν θα το προλάβεις.

Ανέφερα αναλυτικά το συκεκριμένο παράδειγμα για να σου επιδείξω τον τρόπο που σκεύτεσαι και λείτουργεις. Τέτοια παραδείγματα μπορώ να σου βρώ πολλά σε αυτό το νήμα.

Όχι δεν σε κρίνω, γούστο σου και καπέλο σου να κρίνεις και να αποφασίζεις όπως σου κάνει κέφι αλλα με αυτά τα μυαλά είναι πολύ επίφοβο να κάνεις την λάθος επιλογή.

Όπως και να έχει καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιάμου.

Απο εμένα δεν θα έχεις άλλες προτάσεις, δεν έχει κάνενα νόημα πλέον.

Πάντα φιλικά.

Πέτρος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Δεν έχεις κάνει το πιο βασικό: Να επισκεφτείς ο ίδιος δύο-τρία καταστήματα και να διαπιστώσεις ο ίδιος τι υπάρχει σε μεταχειρισμένο και που κυμαίνονται οι τιμές. Υπάρχουν πάρα πολλά, προερχόμενα από ανταλλαγές (τις λεγόμενες "τράμπες").

Το διάβασμα και το ψάξιμο στο internet είναι χρήσιμο, αλλά δεν μπορεί να καλύψει την εμπειρία που θ' αποκτήσεις, αν δεις κι' ακούσεις μερικά πράγματα από κοντά.

Επίσης είναι φανερό ότι έχεις υποτιμήσει το θέμα της υποστήριξης, που πολύ σωστά τόνισε πιο πάνω ο Πέτρος (Totsipaki). Αγοράζοντας μεταχειρισμένο από εδώ, ο πωλητής συνήθως αναλαμβάνει και τη ρύθμιση του πικ-άπ. Τοποθέτηση και ρύθμιση βραχίονα, ρύθμιση γεωμετρίας κεφαλής, αζιμούθιο, ρύθμιση βάρους, anti-skating και όλα τα σχετικά. Και ο καλός πωλητής θα αναλάβει να το φέρει και να το τοποθετήσει στο σπίτι σου. Επιπλέον, αν κάτι πάει στραβά θα έχει την ευθύνη και θα γνωρίζεις εναντίον τίνος θα στραφείς.

Μπορείς όλ' αυτά να κάνεις μόνος σου; Αν ναι, καλώς. Τότε αν τύχει καμμιά πολύ καλή ευκαιρία στο e-bay, αξιοποίησε την. Αν δεν μπορείς, τι θα συμβεί; Θα παραλάβεις το πικ-άπ και θα τρέχεις να βρεις κάποιο τεχνικό, να πληρώσεις για να κάνει όλα τα παραπάνω. Κι' αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στο πικ-άπ, θα είναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα, παρά αν ήταν από εδώ.

Δε στα λέω αυτά για να σε αποθαρρύνω. Ακριβώς όμως επειδή τα οικονομικά είναι δύσκολα, ακριβώς γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Όλα τα θετικά και τα αρνητικά έχουν εκτεθεί πιά.
Η ευθύνη των αποφάσεων ανήκει σε σένα πια.
Κι' έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είσαι ενημερωμένος. -bye-

Πολλές φορές το φθηνό είναι....πανάκριβο.
Μιλώ από προσωπική εμπειρία.

Εχω ακουσει και τα δυο και ειναι πολυ καλα. Το roksan εχει unipivot βραχιωνα (οχι παλι....χαχαχα)
Το Thorens 850 ειναι ενα πολυ βαρυ πικαπ με εξωτερικο τροφοδοτικο, εξαιρετικο βαρυ πλατω και τον γνωστο rega.

Απο ηχο το 850 εχει περισοτερα σωματα,δυναμικες ,ογκο κλπ πολυ εντυπωσιακο.
Το roksan, πιο ελαφρυ ηχο αλλα πολυ καλο.

To thorens είναι παλιό μοντέλο? κυκλοφορεί ακόμα και σε τι τιμή καινούργιο γιατί βρίσκω κάτι τιμές που αγγίζουν τα 2000 ευρώ.

Φίλε check2fire .

Για να δείς την προχειρότητα και την αμέλεια με την οποία αντιμετωπίζεις το όλο θέμα που εσένα αφορά σε τελική ανάλυση.

Έγραψες οτι το Performance SE που σου κοινοποίησα σε pm οτι υπάρχει στημένο σε κατάστημα σαν καινούριο με την Ortofon 2m Black (500 με 600 ευρώ) με μονοψήφιο αριθμό ωρών λειτουργίας επάνω και τιμή στο ενάμισι χιλιάρικο.

Μέχρι εδώ πολύ σωστά.

Λίγα ποστ πρίν έγραψες οτι καινούριο έχει 2000 οπότε στα 1500 χρειάζεται σκέψη αν αξίζει τον κόπο.

Για να δούμε εδώ στην ιστοσελίδα του αντιπροσώπου.

http://orpheusaudio.gr/content/performance-se

Η τιμή για το πικάπ αυτό με τον βραχίονα και το CMB χωρίς κεφαλή είναι στα 2.650 ευρώ, με μία δέ κεφαλή αντίστοιχη με αυτήν που φοράειο αυτό που σου πρότεινα φτάνει στα 3.150

Απο πού κι ως που προκύπτει αυτό που κατέληξες ως συμπέρασμα και το οποίο έγραψες; Που κοίταξες και έκανες την έρευνα σου για να κρίνεις;

Σίγουρα όχι εκεί που πρέπει.

Και για να μην παρεξηγηθώ οτι κάνω τον πλασιέ ή τον έξυπνο για το συγκεκριμένο έμαθα οτι ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον
οπότε μάλλον δεν θα το προλάβεις.

Ανέφερα αναλυτικά το συκεκριμένο παράδειγμα για να σου επιδείξω τον τρόπο που σκεύτεσαι και λείτουργεις. Τέτοια παραδείγματα μπορώ να σου βρώ πολλά σε αυτό το νήμα.

Όχι δεν σε κρίνω, γούστο σου και καπέλο σου να κρίνεις και να αποφασίζεις όπως σου κάνει κέφι αλλα με αυτά τα μυαλά είναι πολύ επίφοβο να κάνεις την λάθος επιλογή.

Όπως και να έχει καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιάμου.

Απο εμένα δεν θα έχεις άλλες προτάσεις, δεν έχει κάνενα νόημα πλέον.

Πάντα φιλικά.

Πέτρος.

Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι έγραψα για το οικονομικό γενικά μάλλον είσαι από τους κάτοικους τον βορείων προαστίων που αυτή η κρίση δεν τους άγγιξε καθόλου. Εγώ δυστηχώς είμαι από τους κατοίκους των πλήβιων που η κρίση διέλυσε κυριολεκτικά τις ζωές τους με χαράτσια και φόρους,.
Ασε να συνεχίσω να ονειρεύομαι ότι μπορώ να βρω κάτι καλό σε φτηνή τιμή. Αν δεν μου κάτσει είπα και πριν ότι πάω για καινούργιο michell η clearaudio. εναμιση χιλιάρικο δίνω μόνο για καινούργιο εκτός αν παρουσιαστεί καμια τρελή ευκαιρία και που μου αρέσει κιόλας.
Και χαίρομαι που λες ότι το παραπάνω πικάπ που είχες προτείνει τελικά βρήκε αγοραστή.

Τώρα για το ebay που λέτε και για τον λόγο ότι μας διαβάζουν και άλλοι σε αυτό το νήμα και είναι άσχημο να προσπαθούμε να δώσουμε λάθος εντυπώσεις.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα και με τα μεταχηρισμένα και με την νομοθεσία που υπαρχει.
Το ebay παρέχει προστασία προιόντος. δλδ αν σε 7 μέρες δεις κάτι στο προιόν που είναι διαφορετικό απο τα αναγραφόμενα δλδ με λίγα λόγια ο άλλος γράψει ότι λειτουργεί μια χαρά και εσυ βρεις ελάττωμα μπορείς να το γυρίσεις πίσω και να διεκδικήσεις τα χρήματα σου.
Για μένα καλύτερα να ψωνίζεις από ιδιώτες παρά από καταστήματα γιατί εκεί πληρώνεις και το καπέλο του καταστήματος. Μπορεί να βρεις χομπίστες που τον φυσάνε το χρήμα και αλλάζουν τα πικάπ τους η audio συστήματα τους σαν τα πουκάμισα και που τα διατηρούν σε άψογη κατάσταση.
Για την υποστήριξη. Αν υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα του προιόντος είναι υποχρεωμένος και να σου κάνει service ακόμα και να το έχεις αγοράσει από την ουγκάντα. Αν αρνηθεί υπάρχει και η γενική γραμματεία καταναλωτή που σας εγγυούμε λόγο ότι την έχω χρησιμποποιήσει στο παρελθών ότι είναι από τους λίγους οργανισμούς που δουλεύουν σωσστά στην Ελλάδα.

Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι έγραψα για το οικονομικό γενικά μάλλον είσαι από τους κάτοικους τον βορείων προαστίων που αυτή η κρίση δεν τους άγγιξε καθόλου. Εγώ δυστηχώς είμαι από τους κατοίκους των πλήβιων που η κρίση διέλυσε κυριολεκτικά τις ζωές τους με χαράτσια και φόρους,.
Ασε να συνεχίσω να ονειρεύομαι ότι μπορώ να βρω κάτι καλό σε φτηνή τιμή. Αν δεν μου κάτσει είπα και πριν ότι πάω για καινούργιο michell η clearaudio. εναμιση χιλιάρικο δίνω μόνο για καινούργιο εκτός αν παρουσιαστεί καμια τρελή ευκαιρία και που μου αρέσει κιόλας.
Και χαίρομαι που λες ότι το παραπάνω πικάπ που είχες προτείνει τελικά βρήκε αγοραστή.

Για πολωστή φορά προβαίνεις σε λάθος συμπεράσματα και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που στην προκειμένη περίπτωση αφορούν εμένα, ενώ για τον κυκεώνα παλινδρομήσεων και αδικαιολόγητα ασυνάρτητων κινήσεων και αποφάσεων σου προβάλεις το οικονομικό σαν δικαιολογία που δεν έχει καμία σχέση με το οτι αλλάζεις γνώμη άποψη δυό τρείς φορές την μέρα αψυχολόγητα και ανώριμα ενώ παράλληλα ετοιμάζεσαι να δώσεις 1500 ευρώ για πικάπ ενώ οπως μόνος σου τα περιγράφεις δεν έχεις να φάς, αυτό κιάν είναι οξύμωρο σχήμα!..

Δεν σε αφορά απο που είμαι και τι κάνω ενώ με την ανάρμοστη συμπεριφορά σου αποκάλυψες μόνος σου την ποιότητα του χαρακτήτα σου σε όλο της το μεγαλείο.

Πραγματικά χαίρομαι που απέρριψες τις όποιες προτάσεις μου γιατι ειλικρινά δεν σου αξίζουν, ενώ παίρνω πίσω και τις όποιες ευχές μου.

Ειλικρινα είσαι άξιος της μοίρας σου και μετανιώνω που σου απάντησα.

Καλη συνέχεια στο νήμα και καλή υπομονή στους συμμετέχοντες.

Over And Out

Last edited:
To thorens είναι παλιό μοντέλο? κυκλοφορεί ακόμα και σε τι τιμή καινούργιο γιατί βρίσκω κάτι τιμές που αγγίζουν τα 2000 ευρώ.

Εχει σταματησει η παραγωγη του πριν λιγο καιρο.
Οι τιμες που βλεπεις ειναι σωστες.Περιπου τοσο,ισως και περισοτερα ηταν η τιμη του.

Last edited:
.............................Over And Out

Πετρο,δεν ειναι κακο που το ψαχνει πολυ,ουτε κακο η περιεργο να ειναι λιγο "συγχισμενος".

Την γνωμη μας ζητα. Δεν ειναι λογος νομιζω να χρησιμοποιουμε χαρακτηρισμους γι αυτο. :ernaehrung004:

Νομιζω ???

Status
Not open for further replies.