Ποιος προσπαθεί να επιβάλλει με το ζόρι τις απόψεις του; Η πλειοψηφία του φόρουμ;
Σόρρυ, αλλά προβοκάτορες μας περισσεύουν, ευχαριστούμε. Αν θέλεις να βλέπεις εχθρούς παντού, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό σου, όχι δικό μας.
Χαχχαχα! Ναι προέκυψα μετά από την αγορά του!
Εδώ επί το έργον!
![]()
Κι εδώ όλη η συνεργεία σε πλήρη μουσική πανδεσία!
![]()
Mιας και σα "συντονιστής" με χαρακτηρίζεις προβοκάτορα, έχω ήδη παρακαλέσει να κλείσεις το νήμα.
Απ' ότι φαίνεται θες να το συνεχίσεις....
Μάλλον το πρόβλημα δικό σου είναι και έχεις στραφεί επι προσωπικού τελικά και όχι επι της ουσίας που είναι το θέμα του post.........
Η πλειοψηφία του φόρουμ είναι τα 4-5 μέλη που γράφουν στο ποστ??
Παρακαλώ (για μια ακόμη φορά) να κλείσει το νήμα..
Ψυχραιμία!!
Δεν υπάρχει λόγος να πικραινόμαστε και κατ´εμε, ούτε καν λόγος
αντιπαράθεσης, παρά μόνο φιλικής κουβέντας..
Αγαπητέ delamostre δεν δεχόμαστε παραγγελιές ούτε για κλειδώματα
ούτε για διαγραφές ποστς..Οταν θα κρίνουμε οτι χρειάζεται κάτι τέτοιο
θα γίνει άμεσα...
Προς το παρόν θα πρότεινα να συνεχιστεί η συζήτηση με καλύτερη διάθεση..
εμενα παντως τα μηχανακια σου μου αρεσουν !:SFGSFGSF:
καποτε ηθελα να αγορασω αυτον τον ενυσχητη αλλα δεν εκατσε η φαση ....τωρα τον βρισκω μονο στο ΕΒΑΥ...
ο ενυσχητης δεν θερμενεται εκει που ειναι ;;;;
Καλημέρα!
Δεν είχα κανένα λόγο να προτίνω το κλείσιμο του ποστ. Απλά από όμορφη και επικοδομητική συζήτηση, έγινε "σούπα"..
Άνοιξα ένα θρέντ για να βοηθηθώ στην επιλογή μου. Δεν είχα τη διάθεση να αντιπρατεθώ με κανένα μέλος. Αντ´αυτού κάποιο μέλος έγινε επιθετικό απέναντί μου, παροτρύνοντας "να ακούσω κάποιο σοβαρό μηχάνημα και μετά να τα ξαναπούμε". Νομίζω οτι ξέφυγε αρκετάαπό τα όρια της υποτυπώδους ευγένιας.
Όλοι μας εδώ νομίζω οτι κάνουμε το χόμπυ μας πιο όμορφο. Ούτε φιγούρα κάνουμε, ούτε πάμε να αποδείξουμε κάτι. Εαν κάποιος είναι ευχαριστημένος με το σύστημά του, θεωρώ οτι θα πρέπει να τον σέβοντε.
Αποφάσισα καλώς ή κακώς να επιλέξω για κάποιους λόγους το Technics,τον Onkyo και όλα τα υπόλοιπα μηχανήματά μου. Εαν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, δε φταίω εγώ για τις ενδεχόμενες εμμονές που τους διακατέχουν. Θεωρώ οτι θα πρέπει να σεβόμαστε τις εταιρίες που παράγουν προιόντα, τα οποία αντέχουν στο χρόνο και έγιναν θρύλοι, όπως επίσης και τις εταιρίες που τίμια παράγουν πολύ καλό προιόν και έχουν μπει στη συνείδηση του καταναλωτή ως αξιόλογες.
Πάντα υπάρχει και το καλύτερο, όπως και το χειρότερο.
Δεν είμαστε παιδιά......
Μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση λόγω εταιρείας.
Μπορεί η Onkyo να εξειδικεύεται πια στο AV, αλλά τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι δικάναλα και μάλιστα όταν είχαν κυκλοφορήσει είχαν πάρει πολύ καλές κριτικές, ιδίως ο τελικός 504.
Αν δεν κάνω λάθος είχε βγει και τελικός της χρονιάς (μιας κάποιας χρονιάς των 90ς...) από το πάλαι ποτέ Ελληνικό Audio, αν λέει κάτι αυτό.
Οπωσδήποτε περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν σε προ και κυρίως στα ηχεία.
εμενα παντως τα μηχανακια σου μου αρεσουν !:SFGSFGSF:
καποτε ηθελα να αγορασω αυτον τον ενυσχητη αλλα δεν εκατσε η φαση ....τωρα τον βρισκω μονο στο ΕΒΑΥ...
ο ενυσχητης δεν θερμενεται εκει που ειναι ;;;;
......Το θέμα είναι ότι ο καθένας μας ανάλογα με τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του κάνει τις επιλογές του.
Από τη στιγμή που ''κάθησε'' ηχητικά στο σύστημα του φίλου και είναι ικανοποιημένος με το ηχητικό αποτέλεσμα, η επιλογή του είναι σεβαστή και ορθή.
Καλορίζικο και καλοάκουστο.
Επειδή διαβάζοντας αυτό κατάλαβα ότι ο φίλος αναφέρεται στο δικό μου ποστ 75 , θα του πω τα εξής:
Απο τα ηχεία του παρεξήγησα και πίστεψα ότι και οι ενισχυτές του είναι AV.
Η κριτική μου πάντα είναι καλοπροαίρετη και δεν είναι επί προσωπικού, γιατί δεν το ξέρω τον άνθρωπο καθόλου.
Μπορει να γράφω αρνητικά σχόλια με βάση τα δικά μου γούστα και εμπειρίες για κάποιες συσκευές, αλλά με κανένα τρόπο δε σημαίνει αυτό ότι κατηγορώ και "στήνω στον τοίχο" και τον κάτοχό τους.
Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί η παρεξήγηση.
Ζητώ συγνώμη από τον delamostre, αν τον έθιξα.
Nαι αυτά τα ΟΝΚΥΟ πολύ μάπα ήταν.
Ειδικά αυτό το 63κιλο...:
http://audio-database.com/ONKYO/amp/m-510-e.html
Μεσιέ delamostre εύχομαι και με έναν τέτοιον.
Ωραία ευχή!!!!!!!!!!!!!!
Και να σκεφτείς οτι το συγκεκριμένο μηχάνημα το έχω δει από κοντά, το έχω πιάσει και το έχω ακούσει να παίζει...... Τι μου θύμισες τώρα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.