με γεια και καλοταξιδο!
εχω και γω δυο τετοια, θα τα παρω στον ταφο μου λεμε
λεω να ακολουθησω και γω το δρομο της denon (και phono stage) μολις τα οικονομικα το επιτρεψουν.
προς το παρον τα 'καταστρεφω' με dj-ικες ορτοφον και μικτακι numark
Tί έξοδο έχει η DENON;
Ρωτάω γιατί μια χαμηλοέξοδη που είχα ακούσει σε πανάκριβο πικάπ ήταν υπέροχη-κορυφαία γιατα λεφτά της αλλά τα 0,15mv που είχε έξοδο μου πέφτουν λίγα..
Nάτη εδώ, καμάρωσε που παίζει!..
http://www.youtube.com/watch?v=jaR7Sx68P4o
Το γνωρίζω στην πράξη αυτό που λές αλλα απο ότι φαίνεται δυστυχώς παραείναι μικρή η τάση εξόδου της για τον προενισχυτή μου.
Το γνωρίζω στην πράξη αυτό που λές αλλα απο ότι φαίνεται δυστυχώς παραείναι μικρή η τάση εξόδου της για τον προενισχυτή μου.
Kρίμα γιατί είναι μια καταπληκτική κεφαλή! Από προενίσχυση έχεις τον Luxmann L590AII??
Μην τρελαινόμαστε κιόλας. Την είχα 3 χρόνια την 304 και πιστεύω ότι η Nagaoka την "έχει" για πλάκα. Μαζί με τη λεπτομέρεια, σου βγάζει και όλο το θόρυβο επιφανείας, χώρια που παραείναι μπροστά οι μεσαίες της, με αποτέλεσμα τα άκρα να είναι ανύπαρκτα...
Εάν έχεις όντως τον Luxman δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα! Μπορεί να σου παίζει λίγο χαμηλότερα αλλά και πάλι θα είναι μια χαρά! Αν θες μπορώ να σου φέρω το πικαπ να τη δοκιμάσεις, αλλά θα είναι ιεροσυλία για το Clearaudio που έχεις!!arty:
Luxman L-590A II
Continuous output 30W + 30W/8Ω Class A (60W + 60W/4Ω)
Harmonic Distortion 0.005% or less
(8Ω and 1KHz)
Input sensitivity/impedance
PHONO (MM) : 2.5mV/47KΩ
PHONO (MC) : 0.3mV/100Ω
LINE : 180mV/42KΩ
BAL. LINE : 180mV/79KΩ
MAIN-IN : 550mV/51KΩ
Output voltage
RECORDER: 180mV and PRE-OUT: 1V
Signal-to-Noise Ratio
PHONO (MM) : Above 91dB
PHONO (MC) : Above 75dB
LINE : Above 107dB
Frequency Response
PHONO : 20Hz~20,000Hz (±0.5dB)
LINE : 20Hz~100,000Hz (- within 3dB)
Controls
Volume and input selector, power switch, monitor switch, [phono] MC switch, balanced input switch, REC out selector and speaker selector, stereo / mono selector, bass & treble controls and balance control, direct line switch, headphone jack, power on indicator and protection indicator.
Kάτι τότε δε σου ταίριαζε σωστά, γιατί στο δικό μου είναι τέλεια! Δεν μπορώ να πω οτι τα άκρα είναι ανύπαρκτα! Είναι πολύ αναλυτική και δεν είναι καθόλου προβολικές οι μεσαίες της. Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας οτι σε όλο το φάσμα συχνοτήτων, είναι υποδειγματική στη συμπεριφορά της.
Μάλλον κάτι στην αλυσίδα των μηχανημάτων σου δεν πάει καλά....
η αλυσίδα του φίλου Guybrush ήταν μιά χαρά με την 304.
Σε δυό καλά συστήματα που την άκουσα (γιατί ήταν και στις δικές μου προτεραιότητες κάποτε) η 304 δεν τα κατάφερνε να φέρει κάτι από τα specs της στο χωρο.
υπενθυμίζεις φίλε μου στα μέλη την δική σου αλυσίδα?
Διότι είναι, κατά την γνώμη μου, πιθανότατο η 304 πάνω στον βραχίονα του 1200 να νιώθει ότι έχει φορέσει κορσέ.
Οι δε av που χρησιμοποιείς δεν είναι ό,τι καλύτερο γιά να μπορείς να διακρίνεις τις προβολικές μεσαίες και ό,τι άλλο επικαλείσαι.
Ο φιλος delamostre ηταν πρεπει να παραδεκτουμε σαφεστατος σε ολα του τα σχολια.Ακολουθησε ειπε το καλτ του 1200,του αρεσει αυτο που ακουει(δεν μπορουμε να το αμφισβητησουμε αυτο) και εχει απολυτο δικαιο στο ματσαρισμα της Denon με τον ενισχυτη και τον βραχιωνα του πικαπ του.Αν τωρα ακουσει ενα καλυτερο συστημα,ειμαι σιγουρος οτι θα το εκτιμησει.Επι του παροντος το συστημα του μπορουμε να πουμε οτι "τεχνικα" δουλευει σωστα,και ιδιαιτερα το πικαπ/φονο του.Φιλε Γιαννη Μιχαηλο,ουτε ζημια,ουτε "γατα".Απλα,πραγματα καθημερινα στον χωρο,και σταδια απο τα οποια ΟΛΟΙ περασαμε και περναμε.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.