ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Τι γινεται παιδια μαζι σας;;; Ο ενας "το εχει πιασει",ο αλλος "το χαιδεψε" :flipout:

Ασε, δράμα...
Πάντως άλλοι αντιπρόσωποι βάζανε στα μηχανάκια τους "μην αγγίζετε"...:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Ασε, δράμα...
Πάντως άλλοι αντιπρόσωποι βάζανε στα μηχανάκια τους "μην αγγίζετε"...:violent-smiley-030:

Ο συγκεκριμένος ο οποίος παρεπιπτόντως έχει ακόμα την αντιπροσωπεία (θα πρέπει να κοντεύει τα 40 χρόνια στην κατοχή του), σε όλες τις εκθέσεις τα έβγαζε φόρα παρτίδα τα μηχανήματα και μπορούσες να τα χειριστείς!
Έτσι πέτυχα να ακούσω και τον 510!:2thumb22sup:

Κατ'αρχήν, ΚΑΛΟΑΚΟΥΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ !!!
...
οτι θα παράγεται μόνο το συγκεκριμένο προιόν, υπό τη φίρμα της, μέχρι τέλους του 2010....:rolleyes:

Κάτι που πουλάει σαν νερό, αποκλείεται να καταργηθεί.
Μπορεί να του κάνουν ένα μικρό face lifting δεδομένου ότι θα πρέπει να είναι λειτουργικά συμβατό με τις συνήθειες των χρηστών του κυρίως επειδή το προτιμούν κατά κόρων επαγγελματίες disk jockeys.

Παίδες σήμερα πριν από δυο περίπου ώρες, ολοκληρώθηκε το "εργαλείο" και πλέον φοράει την DL-304, πάνω στο βραχίονά του!
...

Θα σου προσφέρει αρκετά καλύτερα όταν παίξει 50+ πραγματικές ώρες

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Μπορεί να του κάνουν ένα μικρό face lifting δεδομένου ότι θα πρέπει να είναι λειτουργικά συμβατό με τις συνήθειες των χρηστών του κυρίως επειδή το προτιμούν κατά κόρων επαγγελματίες disk jockeys.

Θα σου προσφέρει αρκετά καλύτερα όταν παίξει 50+ πραγματικές ώρες

Σ' ευχαριστώ Βασίλη!

Μέχρι στιγμής έχει παίξει κανένα τετράωρο συνολικά. Δυστυχώς γυρνάω αργά αυτόν τον καιρό στο σπίτι λόγω δουλειάς και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να ακούσω:nounder:
Ελπίζω να συμπληρώσω τις 50 ωρίτσες και θα σου πω λεπτομέρειες!!!
:a0210::a0210::a0210:

καλοριζικα και απο μενα φιλε μου delamostre

εχω και εγω το mk5. εδω και 3 χρονια παιζει με μια
ortofon concorde pro. σκεφτομαι και εγω για καινουργια
κεφαλη. ο προσανατολισμος μου και μενα ειναι, η στην
denon 304 η την dynavector DV 20 XH. θα δουμε.
καλοριζικο και παλι το πολυ καλο πικαπ που πηρες-bye-

Σ' ευχαριστώ Βασίλη!

Μέχρι στιγμής έχει παίξει κανένα τετράωρο συνολικά. Δυστυχώς γυρνάω αργά αυτόν τον καιρό στο σπίτι λόγω δουλειάς και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να ακούσω:nounder:
Ελπίζω να συμπληρώσω τις 50 ωρίτσες και θα σου πω λεπτομέρειες!!!
:a0210::a0210::a0210:

Aκουστικά δεν παίζουν; Να μπορείς να ακούς και σε "μικρές" ώρες...

καλοριζικα και απο μενα φιλε μου delamostre

εχω και εγω το mk5. εδω και 3 χρονια παιζει με μια
ortofon concorde pro. σκεφτομαι και εγω για καινουργια
κεφαλη. ο προσανατολισμος μου και μενα ειναι, η στην
denon 304 η την dynavector DV 20 XH. θα δουμε.
καλοριζικο και παλι το πολυ καλο πικαπ που πηρες-bye-

Σ' ευχαριστώ πολυ!!!
Η Denon είναι στα τελειώματα των αποθεμάτων και αν καταλήξεις σ' αυτή καλύτερα να βιαστείς! Μάλλον "καίγεται" το προιόν από το νεο μοντέλο "anniversary" που έβγαλε. Η τιμή μου είναι πολύ κοντά με την 304 (περίπου 100 ευρώ διαφορά) οπότε βέλε κι αυτή στις προτιμήσεις σου!

Παίζει να επιστρέψω το πικάπ και να πάρω το ΜΚ2 λόγω του οτι το ΜΚ5 δεν έχει μεντεσέδες για το καπάκι του, αλλά ούτε και μπένουν, όπως μου είπε το επίσημο service. Μήπως έχεις κάποια ιδέα γι αυτό??

Aκουστικά δεν παίζουν; Να μπορείς να ακούς και σε "μικρές" ώρες...

Καλημέρα!
"Παίζει" και το project των ακουστικών, αλλά κοιμούντε ελαφριά και λίγο να κάνω θόρυβο ξυπνάνε και ξεσηκώνοντε!! Θα αρχίσουμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε όλοι μαζί! Μια ευτυχισμένη παρέα τα μεσάνυχτα θα είμαστε!!! Ο μόνος που θα στραβώσει θα είναι η ..μαμά οπότε άστο καλύτερα!!!:2thumb22sup:

οχι να μην το επιστρεψεις. μπενουν κανονικοτατα!!!!!!
εγω τους ειχα κανει παραγγελια πριν 3 χρονια απο εδω:
http://www.artsound.gr
μου τους εστειλαν με αντικαταβολη. δεν θυμαμαι τοτε
ποσο μου ειχαν στοιχισει.
και εδω:http://www.djshop.gr/ProductList.asp?ITMID=11516&LANG=GR

Quote:
Originally Posted by delamostre
...
οτι θα παράγεται μόνο το συγκεκριμένο προιόν, υπό τη φίρμα της, μέχρι τέλους του 2010....:rolleyes:

Βill τελικά το εργαλείο μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας! Μιας ιστορίας ετών, από την εταιρία που κατάφερε να πουλήσει 3.000.000 μονάδες από το ίδιο και απαράλλαχτο προιόν όλα αυτά τα χρόνια!

Δυστυχώς οι πληροφορίες μου βγήκαν αληθινές:

http://www.fullhd.gr/2010-10-23-14-58-54/-a-/5392-the-production-of-sl-1200mk6-is-stopped.html

Ειναι γνωστο οτι για κολοσσους κατασκευαστες το να πουλανε μερικες χιλιαδες πικαπ τον χρονο,το θεωρουν "ζημια".

Και δεδομένου πως το ΜΚ2 ήταν από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά που έφεραν ακόμα την ετικέτα "made in Japan" και όχι "made in China"...

Και δεδομένου πως το ΜΚ2 ήταν από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά που έφεραν ακόμα την ετικέτα "made in Japan" και όχι "made in China"...

...καθώς και κατασκευής "Hand Made"!!

Για κάποιες μεγάλες εταιρίες όπως η Panasonic, που τα λειτουργικά τους έξοδα και η βιωσιμότητά τους εξαρτώνται από το πόσα τεμάχια θα πουλήσουν για να κάνει την απόσβεσή του ένα προιόν, είναι σημαντικό το αν πουλάει ή όχι.
Γι αυτό και η παραγωγή ενός προιόντος σταματάει. Όταν δεν παράγοντε πωλήσεις, το κόστος αυτόματα ανεβαίνει, καθώς γίνεται δυσβάσταχτο και θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί και η τιμή πώλησης.

Εαν μια μικρότερη εταιρία έφτιαχνε αντίστοιχα ένα τέτοιο προιόν, το βέβαιο ήταν οτι θα το κοστολογούσε ακριβότερα. Πάρτε παράδειγμα την Dual που επανακυκλοφόρησε τα πικάπ της, με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και τα ίδια μοντέλα με τα παλαιότερα. Το κόστος?? Έφυγε από τα τότε δεδομένα "Value for money" και διαφοροποιήθηκε προς τα επάνω. Πχ ένα Dual 505-4 έκανε τότε 85.000 δρχ και ένα Technics MK2 έκανε 135.000 δρχ την ίδια ακριβώς περίοδο!
Σήμερα το ίδιο πικάπ της Dual το αγοράζουμε με 590 ευρώ(!!), σα να λέμε δηλαδή 200.000 δρχ περίπου, όταν το Technics SL-1200 MK2 πωλείται 540 ευρώ, τιμή φθηνότερη του Dual...

Έτσι λοιπόν αντί η Panasonic να αναδιαμορφώσει την τιμή και να την ανεβάσει, λόγω αναπροσαρμογής κόστους, προτίμησε να σταματήσει την παραγωγή του. Τυχαίο???

Aπο την στιγμη που οι DJ's και γενικα οι επαγγελματιες αρχισαν να εγκαταλειπουν το πικαπ,η εταιρεια δεν ειχε πλεον υποστηριξη παρα μονον απο τους πολυ λιγους που το αγοραζαν για χρηση στο σπιτι,αριθμος ελαχιστος για να ενδιαφερει μια εταιρεια του μεγεθους αυτου.

Aπο την στιγμη που οι DJ's και γενικα οι επαγγελματιες αρχισαν να εγκαταλειπουν το πικαπ,η εταιρεια δεν ειχε πλεον υποστηριξη παρα μονον απο τους πολυ λιγους που το αγοραζαν για χρηση στο σπιτι,αριθμος ελαχιστος για να ενδιαφερει μια εταιρεια του μεγεθους αυτου.

:2thumb22sup: Συμφωνώ απόλυτα! Θα μπορούσε όμως να βγάλει μια εκδοχή λίγο διαφορετική και να απευθύνεται στους πιουρίστες του Hi-Fi. Απ' ότι όμως φαίνεται, οι πωλήσεις αυτών των συσκευών είναι πολύ μικρές και ήταν λίγο δύσκολο να ασχοληθούν με μικρή μερίδα ανθρώπων, δεδομένου οτι οι "σοφοί" χαρτογιακάδες του τμήματος marketing της εταιρίας, μάλλον δε θα συμφωνούσαν!:grandpa:

Δεν νομιζω να ειναι τοσο αφελεις ωστε να ελθουν τον 21ο αιωνα να παρουσιασουν ενα διαφορετικο πικαπ απο αυτο που ηξεραν ως τωρα να κανουν και να περιμενουν οτι θα μπορουν να ανταγωνιστουν τους ηδη γνωστους και φημισμενους του ειδους επι ισοις οροις.Δεν λεω οτι δεν μπορουν,απλα η αποψη οτι οι λογοι ειναι καθαρα οικονομικοι φαινεται οτι ειναι και οι πιο πιθανοι.Δεν τους ενδιαφερει ενα μικρο μεριδιο της αγορας του πικαπ.