Καλησπέρα σας...Εδώ και 3 χρόνια έχω το χώρο έτοιμο...περισυ τέλιωσα με την εγκατάσταση της βάσης και των καλωδίων στο ταβανι,έβαψα με ειδικό χρώμα την γυψοσανίδα του τοίχου και φέτος λέω να τολμήσω να κάνω το βήμα για την αγορά του προβολέα.Εχω ηχεία ενισχυτές και pc για HTPC χρήση και σκοπέυω να πάρω και ένα blu ray player. Η οθόνη που έχω φτιάξει είναι αυτή εδώ και είναι απο παλαιότερο post που είχα κάνει.Απλά στη τώρα το κόκκινο γυρω απο την οθόνη εχει βαφτεί με μαυρο χρώμα και τις διαστάσεις μπορείτε να τις δείτε πάνω στην φώτο.Επειδή έχω ήδη την βαση στο ταβάνι η οποία είναι περι τους 20 πόντους απο πανω μεχρι εκει που κουμπωνει το προβολικο και η απόσταση της βασης απο το πανι ειναι fixed και δεν αλλάζει(περίπου 4,25 μέτρα) και επίσης είναι απόλυτα κεντραρισμένη θα ήθελα να ρωτήσω ποιό προβολικό μου προτείνετε μέχρι 1500 ευρώ σε DPL ή σε LCD.
Οι απαιτήσεις μου είναι 50% ταινίες σε mkv και divx 30% σε blu ray και ένα 20% σε δορυφορικό πρόγραμμα για θέαση ταινιων ή και ποδοσφαίρου.Να πώ την αλήθεια το 3D δέν με καίει και τόσο άλλα δεν θα έλεγα και οχι σε κάπια ξιόλογη πρόταση μεχρι τα λεφτα που δίνω.Δίνω όμως βάση στο Frame Interpolation καθώς το 24p υλικό είναι πολύ και θέλω άρτια κίνηση χωρίς κολληματα και σπασίματα και άν γινεται και lens shit(παρόλο που είμαι κεντραρισμένος,μήπως θα έχω πρόβλημα με το πανω κάτω?)
Σας ευχαριστώ και περιμένω τις συμβουλές σας
*Η αγορά θα γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα
Οι απαιτήσεις μου είναι 50% ταινίες σε mkv και divx 30% σε blu ray και ένα 20% σε δορυφορικό πρόγραμμα για θέαση ταινιων ή και ποδοσφαίρου.Να πώ την αλήθεια το 3D δέν με καίει και τόσο άλλα δεν θα έλεγα και οχι σε κάπια ξιόλογη πρόταση μεχρι τα λεφτα που δίνω.Δίνω όμως βάση στο Frame Interpolation καθώς το 24p υλικό είναι πολύ και θέλω άρτια κίνηση χωρίς κολληματα και σπασίματα και άν γινεται και lens shit(παρόλο που είμαι κεντραρισμένος,μήπως θα έχω πρόβλημα με το πανω κάτω?)
Σας ευχαριστώ και περιμένω τις συμβουλές σας
*Η αγορά θα γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα