- 10 November 2007
- 673
Μετά από αρκετά χρόνια ψησίματος τσιμπήσαμε το πολυπόθητο " yes " από την πολυαγαπημένη , πολυτάλαντη , πανέμορφη σύζυγο ..... (για καλό και για κακό ποτέ δεν ξέρεις).
Πήγα μία βόλτα από τον " Κ " στην Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη και ώ του θαύματος .... βλέπω να παίζουν 2 από τις 3 επιλογές που έχω κάνει .
Ας σας δώσω κάποια στοιχεία πρώτα.
Θέαση : 95% ταινίες ..... 5 % για κάνα τελικό Champion league ...
Θέση : ... επάνω στο τραπεζάκι (προς το παρόν, οι αγώνες κερδίζονται μάχη με μάχη)
Ύψος : προβολικού 45cm από το έδαφος
Διαστάσεις : χώρου προβολής ... 160-180 πλάτος * 115-125 ύψος
Απόσταση : προβολής 3,80 - 3,90.
Χώρος Σαλόνι.
Διεκδικητές
Optoma HD82 vs Sony HW15 vs outsider Epson 3600 ? ή κάτι άλλο που θα μου πείτε εσείς.
Στο μισάωρο που έκατσα στον " K " μπερδεύτηκα .
Ενώ διαβάζοντας εδώ μέσα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ο HD82 δεν έχει αντίπαλο ξαφνικά άλλαξα γνώμη.
O HW15 είναι περισσότερος καθαρός και λαμπερός .
Είχε καλύτερο μαύρο και καλύτερα χρώματα .
Στην κυριολεξία έπαθα πλάκα με την εικόνα .
Η Κίνηση ήταν μια χαρά .
To αστείο είναι ότι πρόβαλε πάνω σε τοίχο.
Από την άλλη ο HD82 έπαιζε σε πανί .
Είμαι βέβαιος ότι είχε αρκετά θέματα στις ρυθμίσεις του που προφανώς κανείς δεν ασχολήθηκε να κάνει .
Είχε Καλή κίνηση .
Μόνο που το μαύρο του ήταν περισσότερο γκρί και όχι μαύρο .
Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω αφού δείτε τις σχετικές φώτο που σας ανέβασα με τα στοιχεία προβολής είναι να μου πείτε ποιον και γιατί .
[/URL][/IMG]
http://img535.imageshack.us/img535/996/24698185.jpg
Πήγα μία βόλτα από τον " Κ " στην Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη και ώ του θαύματος .... βλέπω να παίζουν 2 από τις 3 επιλογές που έχω κάνει .
Ας σας δώσω κάποια στοιχεία πρώτα.
Θέαση : 95% ταινίες ..... 5 % για κάνα τελικό Champion league ...
Θέση : ... επάνω στο τραπεζάκι (προς το παρόν, οι αγώνες κερδίζονται μάχη με μάχη)
Ύψος : προβολικού 45cm από το έδαφος
Διαστάσεις : χώρου προβολής ... 160-180 πλάτος * 115-125 ύψος
Απόσταση : προβολής 3,80 - 3,90.
Χώρος Σαλόνι.
Διεκδικητές
Optoma HD82 vs Sony HW15 vs outsider Epson 3600 ? ή κάτι άλλο που θα μου πείτε εσείς.
Στο μισάωρο που έκατσα στον " K " μπερδεύτηκα .
Ενώ διαβάζοντας εδώ μέσα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ο HD82 δεν έχει αντίπαλο ξαφνικά άλλαξα γνώμη.
O HW15 είναι περισσότερος καθαρός και λαμπερός .
Είχε καλύτερο μαύρο και καλύτερα χρώματα .
Στην κυριολεξία έπαθα πλάκα με την εικόνα .
Η Κίνηση ήταν μια χαρά .
To αστείο είναι ότι πρόβαλε πάνω σε τοίχο.
Από την άλλη ο HD82 έπαιζε σε πανί .
Είμαι βέβαιος ότι είχε αρκετά θέματα στις ρυθμίσεις του που προφανώς κανείς δεν ασχολήθηκε να κάνει .
Είχε Καλή κίνηση .
Μόνο που το μαύρο του ήταν περισσότερο γκρί και όχι μαύρο .
Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω αφού δείτε τις σχετικές φώτο που σας ανέβασα με τα στοιχεία προβολής είναι να μου πείτε ποιον και γιατί .

http://img535.imageshack.us/img535/996/24698185.jpg
Last edited: