Αγορά προβολέα

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

anzac

New member
18 October 2008
19
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά projector.
Η χρήση του θα είναι κυρίως οικιακή σε συνθήκες πλήρους φωτισμού και επίσης σε μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων δημοτικού σχολείου για προβολές παιδικών ταινιών επίσης σε συνθήκες πλήρους φωτισμού.
Στο σχολείο η απόσταση προβολέα-πανιού θα είναι ίσως και πάνω από 5 μέτρα.
Στον προβολέα θα συνδέεται κυρίως laptop (ή media player) με hdmi.
Τι προτείνετε με μέγιστη τιμή έως 1.000?
Αντώνης.

Re: Απάντηση: Αγορά προβολέα

Καλησπέρα Γιάννη.
Συνθήκες πλήρους φωτισμού εννοούμε αναμένα όλα τα φώτα στο καθιστικό.
Ομοίως και για την αίθουσα εκδηλώσεων.
Η οθόνη προβολής που έχω είναι 2μ Χ 2μ και είναι φορητή με τρίποδο.
Κάτι σαν αυτό:
http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/parousiasi/othones/Q-Connect-Tripod-Screen-2X2m-KF14881.htm

Χρειάζεσαι κάποιον Data προβολέα και όχι Home Cinema. Ψάχνεις για κάτι με προδιαγραφές φωτεινότητας πάνω από 3000 lumens. Η οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί και στις 2 περιπτώσεις είναι αυτή που παρέθεσες? Όταν λες κάτι σαν αυτό? Εννοείς διαφορετικές ίντσες?

Η οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι και στις 2 περιπτώσεις η ίδια.
Για την ακρίβεια τώρα που το έλεγξα είναι η ίδια οθόνη με το λινκ που έχω παραθέσει...

Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό.
Πλέον έχει ολοκληρωθεί το groupbuy του BENQ w1070 και η επίσκεψη του club στην AVart για τα συγκριτικά.
Επαναφέρω το παραπάνω θέμα ρίχνοντας νερό στο κρασί μου σχετικά με τη φωτεινότητα του προτζέκοτρα, καθώς η όποια προβολή στην αίθουσα του σχολείου θα είναι σπάνια και σε συνθήκες σχετικά χαμηλού φωτισμού.
Απόσταση προβολής στο σπίτι θα είναι περί τα 3 μέτρα, ενώ στο σχολείο μπορεί να φτάνει και τα 5 μέτρα.
Σκεφτόμουνα κάτι μεταξύ των BENQ w1070, Optoma HD131X και Optoma HD25.
Ποια η γνώμη σας;
Ευχαριστώ,
Αντώνης.

καλησπερα και χρονια πολλα .
Μονο και μονο επειδη εδω στο club υπαρχουν τοσοι ευχαριστημενοι αγοραστες απο το benq 1070 θα σου ελεγα να παρεις αυτον .
Ο Optoma hd25 ειναι αρκετα κοντα με τον 1070 στην εικονα και στα χαρακτηριστηκα και ειναι και λιγο ακριβοτερος

τους εχω βρει στα ιδια λεφτα.με αυτο το στοιχειο ποιος υπερτερει?

Oύτε ο ένας ούτε ο άλλος, αλλά η καινούρια έκδοση της Optoma, o HD25e.

Αλήθεια σε ποια τιμή τους βρήκες?

επειδη ενδιαφερομαι μπορει να μου πει καποιος εστω σε πμ απο ποιο μαγαζι μπορω να τον αγορασω σε αυτη την τιμη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά προβολέα

Διαφορετική λάμπα και αρκετά οικονομικότερη και νέο FW με βελτιώσεις...

http://www.plaisio.gr/tv/projectors/projector/Optoma-Video-Projector-HD25e.htm

πως ξερουμε ομως οτι ειναι ο hd25e αφου στην αναζητηση βγαζει παλι τα ιδια και τα ιδια χαρακτηριστικα λεει με τον σκετο 25.διαφορα βλεπω μονο στον LV.οποτε πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι?

O HD25e είναι καθώς από το link που παραθέτω τον έχω αγοράσει και εγώ εδώ και μερικές ημέρες...:ernaehrung004:

αξιζει ομως τα 250 παραπανω που ζηταει απο τον benq w1070?

Tώρα αυτό είναι υποκειμενικό. Προσωπικά επειδή τους είδα να παίζουν δίπλα-δίπλα και μάλιστα τον HD25 όχι τον e, η ζυγαριά έγερνε καθαρά προς τον Optoma (Mε όποιες ρυθμίσεις-calibration είχαν γίνει) γι'αυτό και αποφάσισα να πάω σε αυτόν...