Αγορά προβολέα

anzac

New member
18 October 2008
19
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά projector.
Η χρήση του θα είναι κυρίως οικιακή σε συνθήκες πλήρους φωτισμού και επίσης σε μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων δημοτικού σχολείου για προβολές παιδικών ταινιών επίσης σε συνθήκες πλήρους φωτισμού.
Στο σχολείο η απόσταση προβολέα-πανιού θα είναι ίσως και πάνω από 5 μέτρα.
Στον προβολέα θα συνδέεται κυρίως laptop (ή media player) με hdmi.
Τι προτείνετε με μέγιστη τιμή έως 1.000?
Αντώνης.

Re: Απάντηση: Αγορά προβολέα

Καλησπέρα Γιάννη.
Συνθήκες πλήρους φωτισμού εννοούμε αναμένα όλα τα φώτα στο καθιστικό.
Ομοίως και για την αίθουσα εκδηλώσεων.
Η οθόνη προβολής που έχω είναι 2μ Χ 2μ και είναι φορητή με τρίποδο.
Κάτι σαν αυτό:
http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/parousiasi/othones/Q-Connect-Tripod-Screen-2X2m-KF14881.htm

Χρειάζεσαι κάποιον Data προβολέα και όχι Home Cinema. Ψάχνεις για κάτι με προδιαγραφές φωτεινότητας πάνω από 3000 lumens. Η οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί και στις 2 περιπτώσεις είναι αυτή που παρέθεσες? Όταν λες κάτι σαν αυτό? Εννοείς διαφορετικές ίντσες?

Η οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι και στις 2 περιπτώσεις η ίδια.
Για την ακρίβεια τώρα που το έλεγξα είναι η ίδια οθόνη με το λινκ που έχω παραθέσει...

Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό.
Πλέον έχει ολοκληρωθεί το groupbuy του BENQ w1070 και η επίσκεψη του club στην AVart για τα συγκριτικά.
Επαναφέρω το παραπάνω θέμα ρίχνοντας νερό στο κρασί μου σχετικά με τη φωτεινότητα του προτζέκοτρα, καθώς η όποια προβολή στην αίθουσα του σχολείου θα είναι σπάνια και σε συνθήκες σχετικά χαμηλού φωτισμού.
Απόσταση προβολής στο σπίτι θα είναι περί τα 3 μέτρα, ενώ στο σχολείο μπορεί να φτάνει και τα 5 μέτρα.
Σκεφτόμουνα κάτι μεταξύ των BENQ w1070, Optoma HD131X και Optoma HD25.
Ποια η γνώμη σας;
Ευχαριστώ,
Αντώνης.

καλησπερα και χρονια πολλα .
Μονο και μονο επειδη εδω στο club υπαρχουν τοσοι ευχαριστημενοι αγοραστες απο το benq 1070 θα σου ελεγα να παρεις αυτον .
Ο Optoma hd25 ειναι αρκετα κοντα με τον 1070 στην εικονα και στα χαρακτηριστηκα και ειναι και λιγο ακριβοτερος

τους εχω βρει στα ιδια λεφτα.με αυτο το στοιχειο ποιος υπερτερει?

Oύτε ο ένας ούτε ο άλλος, αλλά η καινούρια έκδοση της Optoma, o HD25e.

Αλήθεια σε ποια τιμή τους βρήκες?

επειδη ενδιαφερομαι μπορει να μου πει καποιος εστω σε πμ απο ποιο μαγαζι μπορω να τον αγορασω σε αυτη την τιμη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά προβολέα

Διαφορετική λάμπα και αρκετά οικονομικότερη και νέο FW με βελτιώσεις...

http://www.plaisio.gr/tv/projectors/projector/Optoma-Video-Projector-HD25e.htm

πως ξερουμε ομως οτι ειναι ο hd25e αφου στην αναζητηση βγαζει παλι τα ιδια και τα ιδια χαρακτηριστικα λεει με τον σκετο 25.διαφορα βλεπω μονο στον LV.οποτε πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι?

O HD25e είναι καθώς από το link που παραθέτω τον έχω αγοράσει και εγώ εδώ και μερικές ημέρες...:ernaehrung004:

αξιζει ομως τα 250 παραπανω που ζηταει απο τον benq w1070?

Tώρα αυτό είναι υποκειμενικό. Προσωπικά επειδή τους είδα να παίζουν δίπλα-δίπλα και μάλιστα τον HD25 όχι τον e, η ζυγαριά έγερνε καθαρά προς τον Optoma (Mε όποιες ρυθμίσεις-calibration είχαν γίνει) γι'αυτό και αποφάσισα να πάω σε αυτόν...