Αγορά projector έως 700e

Δώσε κάτι για ενα πανί....
είναι κρίμα να βλέπεις στον τοίχο, θα δείς μεγάλη διαφορά.

Ποια είναι τα διαμάντια σε αυτά τα λεφτά. Ενδιαφέρομαι
Μπες στην κατηγορία με τα μεταχειρισμένα και θα βρεις αξιόλογες προτάσεις που θα δώσουν άλλη αξία στα χρήματά σου... :smile:

Αλλά εγώ δεν ξέρω να ξεχωρίζω ποιες είναι οι αξιόλογες προτάσεις. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι?

κατά τη γνώμη μου άσε τα μεταχειρισμένα και με περίπου 800Ε πάρε ένα επσον 700 η εναν οπτομα 70 (καινούργιους).

Κανείς από τους κατοχους τους δεν παραπονεθηκε...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. :smile:
Σε όσους τον έβαλα λίγο να τον δούνε πάθανε πλάκα (η προβολή γίνεται σε τοίχο...)

Τον αγόρασα από μαγαζί στη στοά Φέξη, στα 750e.
Έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις ο προβολέας, πολύ καλό zoom, no rainbow (LCD γαρ), και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που για έναν αρχάριο χρήστη (όπως εγώ) είναι πολύ σημαντικά.
Τώρα έχω ένα κάρο απορίες για την συνδεσμολογία με κάτι ηχεία που θα πάρω.αλλά αυτά σε άλλο post..

Φίλε μου θα μπορούσες να μου πεις από πού τον αγόρασες 750 ? Πήρα στο κατάστημα που έχει την διαφήμιση στο φόρουμ αλλά μου είπε 930 ...

Αν δεν θες δημόσια τότε στείλε μου ένα ΠΜ, ευχαριστώ. :)

κατά τη γνώμη μου άσε τα μεταχειρισμένα και με περίπου 800Ε πάρε ένα επσον 700 η εναν οπτομα 70 (καινούργιους).

Κανείς από τους κατοχους τους δεν παραπονεθηκε...

Συμφωνω, παρε εναν epson 700, ειναι σκυλι και θα βλεπεις και 120 απροβληματιστες ιντες. Καποτε για μηχανημα αυτης της κλασης ηθελες 3000ευρω...

Πάντως από εκεί που τον πήρα εγώ μέχρι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο, όχι από τον προτζέκτορα αλλά και από την εξυπηρέτηση και μετά την αγορά του.
Ότι απορία είχα, ότι χρειάστηκα, είχα πάντα βοήθεια (τον ζάλισα τον άνθρωπο).