vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
Κατ' αρχάς ...ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!
Δες πρώτα αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω κι ύστερα το συζητάμε.
Αν δεν στα δίνουν πίσω τότε στα λεφτά που διαθέτεις μονόδρομος στο ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ο Οπτομα HD 20.
Μαλλον δεν καταλαβες καλα, δεν προτεινα, μια σκεψη ηταν για να του δειξω οτι δεν συμφερει να δωσει 900 για τον HD20. Αυτο που του προτεινα ηταν αν δεν εχει προβλημα με DLP να παρει εναν φτηνο 720p DLP σαν και αυτους που προτεινες μετα. Οποτε δεν βλεπω που διαφοροποιηθηκες. Το ιδιο του λεμε.... και τώρα σου προτείνουνε να πας σε κάποιον με 1000 -1100+ ...
Στη θέση σου θα πήγαινα να πάρω τα λεφτά μου πίσω (κάνε και λίγο φασαρία αν χρειαστεί) και θα κοίταγα κάποιον 720p -πραγματικά όμως δηλ. 1280Χ720 . Όπως οι acer h5360,benq W700 .
Sorry αλλά εσύ ξεκίνησες στο πρώτο σου post με budget 500-600 ευρώ και τώρα σου προτείνουνε να πας σε κάποιον με 1000 -1100+ . Αν τα διαθέτεις άνετα τότε δώστα.Αν όχι πάρε αυτά που σου προτείνω και δεν θα χάσεις.
Ακόμα και με αυτόν που πήρες αν 'ξεμείνεις' ,με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορείς να πάρεις ικανοποιητικότατη εικόνα!
Πήρα projector!!!! Σήμερα το απόγευμα. Είναι ο πρώτος μου!!! Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου είναι μεγάλη!!!:2thumb22sup: Πάντα ήθελα να πάρω projector.
Πηρα αυτον http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...jectors/Epson-EH-TW480-Projector-EH-TW480.htm ελπίζω να μου βγει καλός!!!
Τώρα ερχόμαστε στο δεύτερο βήμα, ποια οθόνη μου προτείνετε; μπορώ να φτιάξω κάποια μόνος μου; εκτός του να βάψω τοίχο.
Καθόλου.Με ειρονεβεσαι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.