Γιατί το λες Βασίλη ? Αν κ έχω το 60άρι...Ρε Νικο παρε το 60αρι... το 40αρι δεν...
Εγω λεω να παρεις το 40ρι. Δεν ζεστενεται τοσο οσο το 60αρι.
Τίποτα...Κι αμα ζεσταθει τι γινεται δηλαδη ?
Το 40αρι δεν παιζει ps2 παιχνιδια, δεν εχει τις θεσεις για καρτες, εχει αλλο σχεδιασμο πλακετας, δεν εχει Wifi (νομιζω) εχει 40 GB δισκο.
Για μενα αυτες οι ελλειψεις ειναι αρκετες
Στα συν του 60GB να προσθέσουμε και τα 4 USB, και στα συν του 40GB τον νέο επεξεργαστή 65nm.
wifi έχει.
Σχεδιασμό άλλης πλακέτας πράγματι έχει αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι αν αποδίδει το ίδιο...
Το αν αποδιδει το ιδιο... μενει να αποδειχτει. Στο αλλο thread (που δεν το διαβασα ολοκληρο) διαβασα για προβληματα στα 40αρια..
40άρι πράγματι έχει.
ps2 πράγματι δεν παίζει.
Τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι για Ps2. Εγω παιζω 2 απο αυτα, επειδη δεν εχει βγαλει κατι αντιστοιχο σε Ps3
θύρες για κάρτες πράγματι δεν έχει.
Σημαντικο γιατι αμα βγαλεις φωτογραφιες , βαζεις πανω τη μνημη και ...τσουπ!!!
Για αυτό είναι κ φθηνότερο.
Δεν είναι όμως τόσο υποδεέστερο τελικά.
Ποιός παίζει ps2 στο ps3 ?
Εγω και παρα πολυς κοσμος. Τα πιο πολλα παιχνιδια ειπαμε ειναι ακομα σε Ps2
Πόσες φορές θα βάλεις κάρτες για να δεις ?
Οσες φορες θα βγαλεις φωτος που θα θελεις να τις δειξεις
Ο δίσκος αλλάζει πολύ εύκολα με οδηγίες της Sony, χωρίς πρόβλημα στην εγγύηση.
Κ εγώ το 60άρι έχω αλλά τελικά κ με το 40άρι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.![]()
Ωραια, δωσε το 60αρι σου στον νικο και παρε το 40αρι:slapface:![]()
Σε λίγο θα προχωρήσω και εγω στην αγορά του, και ομολογώ ότι έχω πρόβλημα....40άρι η 60άρι;
Αμα διαβαζα καλυτερα το thread...
Το οτι βγηκαν προβληματικα τα 40αρια δεν ειναι λογος να μην το παρεις καθοτι λαθος η ειδηση...
Συμφωνώ δις.:music-smiley-005:Η απάντηση είναι απλή, αν βρείς το 60GB πακέτο με 2 παιχνίδια και 2 μοχλούς(Starter pack) τότε μην το σκεφτείς, πάρτο. Αν όχι τότε πάρε το 40GB λόγο καινούργιου επεξεργαστή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.