Αγορα PS3 ?

Μετά από 3 μέρες είμαι Happy με το 40GB που πήρα, Πρόκειται για πολύ δυνατό εργαλείο!
Το μονο μείον ότι άρχισα να ξοδεύω αρκετά πάνω του. Έχουμε και λέμε:

PS3 40GB 338
2 Extra Sixaxis 95
Monster HDMI 39
PES 2008 32
Assassin's Creed 39
Ratchet & Clank 56

Σύνολο 599

Και ακόμα Blu Ray δεν πήρα.:p

από που βρε θηρίο αυτές οι τιμές?

από που βρε θηρίο αυτές οι τιμές?

Έχουμε και λέμε:

PS3 40GB 338
Post 49

2 Extra Sixaxis 95
Τα πήρα με δωροκουπονι που δίνη εταιρία που εργάζομαι για τα χριστούγεννα!

Monster HDMI 39
Από Pixmania.

PES 2008 32
Από το Play όταν το είχε Deal of the Day!

Assassin's Creed 39

Από συνάδελφο που το είχε για 3 μέρες και δεν του άρεσε.

Ratchet & Clank 56
Από μαγαζί όπου είχα κάποια έκπτωση και από 73 το πήρα 56.

Χωρίς να παρεξηγηθεί σαν διαφήμιση από μέρους μου σας αναφέρω πως στα seven video net τρέχει χριστουγεννιάτικη προσφορά για την 40άρα .

PS 3 40gb + PRO 2008 + ΧΕΙΡ/ΡΙΟ ΑΣΥΡΜ. PS3/PS2/PC THR/MASTER (αξίας 30 ) στην τιμή 499,90

PS 3 40gb + ΧΕΙΡ/ΡΙΟ ΑΣΥΡΜ. PS3/PS2/PC THRUSTMASTER (αξίας 30 ) στην τιμή 450

Re: Απάντηση: Αγορα PS3 ?

Χωρίς να παρεξηγηθεί σαν διαφήμιση από μέρους μου σας αναφέρω πως στα seven video net τρέχει χριστουγεννιάτικη προσφορά για την 40άρα .

PS 3 40gb + PRO 2008 + ΧΕΙΡ/ΡΙΟ ΑΣΥΡΜ. PS3/PS2/PC THR/MASTER (αξίας 30 ) στην τιμή 499,90

PS 3 40gb + ΧΕΙΡ/ΡΙΟ ΑΣΥΡΜ. PS3/PS2/PC THRUSTMASTER (αξίας 30 ) στην τιμή 450

Δεν λεει.....Το πλαισιο εχει καλητερες!!!-bye-
http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=12&category=69977297

Δεν μπερδεύτηκα . αφού τα έχω στο μαγαζί μου . Η πρόσφορα είναι με δεύτερο χειριστήριο απλά δε το αναφέρει στο site καθώς είναι για περιορισμένο διάστημα . Βέβαια για να είμαι δίκαιος το δεύτερο χειριστήριο δεν είναι sinaxis αλλά Thrustmaster T-Wireless Force που παίζει σε PS3 + PS2 + PC
T-Wireless3in1Blister_800x600.jpg

http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=86&PlatformID=12

To ξέρατε οτι τα τέσσερα δεξιά κουμπιά είναι ευαίσθητα στην πίεση?!?!?!

Το ανακάλυψα σήμερα καθώς έριχνα ένα γύρο στο grand turismo και κουφάθηκα!!! Όσο πιο δυνατά το πατάς τόσο περισσότερο γκάζι δίνει!!

Το ανακάλυψα σήμερα καθώς έριχνα ένα γύρο στο grand turismo και κουφάθηκα!!! Όσο πιο δυνατά το πατάς τόσο περισσότερο γκάζι δίνει!!

Αν θυμαμαι καλα και δεν με γελα η μνημη μου αυτη η λειτουργια υπαρχει απο τα dualshock2(αν οχι πιο πριν)

Απάντηση: Re: Αγορα PS3 ?

Αν κουφαθηκες μαυτο, να δεις τι θα παθεις αν παιξεις κανα παιχνιδι που χρειαζεται να ισσοροπεις σε σκοινι και απλα γερνεις αριστερα δεξια το χειριστηριο :worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Αγορα PS3 ?

Αν κουφαθηκες μαυτο, να δεις τι θα παθεις αν παιξεις κανα παιχνιδι που χρειαζεται να ισσοροπεις σε σκοινι και απλα γερνεις αριστερα δεξια το χειριστηριο :worshippy:

Μιλάς για το Uncharted φυσικα ;)