Αγορα PS3 ?

Τα έχω ξαναγράψει αλλά θα τα ξαναπώ . Το 60ρη ζεσταίνεται και αν μάλιστα το τοποθετήσεις σε κλειστό ράφι μετά από πολύωρη χρήση μπορεί και να σβήσει από μόνο του . Μετά από 10 – 20 λεπτά παιχνιδιού παίρνουν μπρος για τα καλά οι ανεμιστήρες και κάνει θόρυβο αρκετό για να σου την σπάσει .διαβάζει όμως τα παιχνίδια του PS2 που για άλλους είναι σημαντικό και για άλλους αδιάφορο . Επίσης έχει το card reader και 2 επιπλέον USB αλλά μικρό το κακό αφού όπως είπατε παραπάνω λύνεται με επιπρόσθετο εξάρτημα. Απ την Άλλη το 40ρη έχει νεότερο επεξεργαστή που δεν ζεσταίνεται καθόλου στην κυριολεξία και καταναλώνει λιγότερο ρεύμα ενώ αποδίδει ακριβός το ίδιο με το 60αρη . Όσο για το σκληρό δίσκο επίσης δεν θεωρείται πρόβλημα αφού είτε τον αλλάζεις αργότερα είτε κοτσάρεις ένα εξωτερικό και καθαρίσεις
Είχα το 60αρη για καμιά 20ρια μέρες και τώρα έχω το 40άρη . Αν με ρωτούσατε ποιο να πάρω θα σας ‛έλεγα το 40άρη χωρίς δεύτερη σκέψη αφού στοιχίζει λιγότερο και ουσιαστικά δεν υστερεί σε τίποτα απ το 60άρη . Για μένα αντιθέτως μάλιστα είναι καλύτερο αφού δεν ζεσταίνεται και είναι σημαντικό αυτό . Πόσες φορές έχουμε επενδύσει σε καλές ψήκτρες και culler για το pc μας ? Επίσης εμείς δεν ήμασταν που φωνάζαμε για τους τότε AMD ATHLON ότι υστερούν σε σχέση με του Intel επειδή ζεσταίνονται ?

Τελικά το πήρα και εγω το ρημάδι το ps3 (40άρι) movie pack (spiderman 3) με extra 2ο Sixaxis, assasins creed και cod 4 (καλό starters pack ε?)

Αφού έγιναν όλα τα απαραίτητα updates, η κονσόλα δουλεύει υποδειγματικα.

Μετά απο 3εις ωρες assasins και καμια ωρίτσα cod ,κανένα απολύτος ίχνος θορύβου και υπερθέρμανσης. Ο αέρας πίσω ίσα που έβγαινε χλιαρός.

Οχι, 425 μονο το PS3

extra: 1 sixaxis, 2m HDMI cable, Assasins και COD 4 και μου τα έδωσε σύνολο 570 cash

Πολύ καλή τιμή , να το χαίρεσαι ... από που το πήρες 425 ευρώ ?

Last edited:
Ευχαριστω κ στα δικά σου!! :p

Το πήρα από το Easybuyworld, στο Μαρούσι (ebwstore.com)

Εγω παντος εδω μεσα διαβασα μαλλον σε link καποιου απο μας οτι η sony ΔΕΝ εχει τοποθετησει ΑΚΟΜΑ τον νεο επεξεργαστη στο 40ρι και οτι η πτωση του πυρετου οφειλετε στο νεο software και σχεδιαση μονο.
Θυμαμε οτι το διαβασα ΞΕΚΑΘΑΡΑ και μαλιστα ηταν και ο λογος που δεν το εβαλα στο προγραμα για αμμεση αγορα μιας και αυτο αναμενετε να γινει το νεο ετος .

Αρα παραδεχομε και γω οτι ειμαι "αδιαβαστος " :flipout:
Ας ειναι, εγω θα τα παρω πακετο στα 65 ολα.

Ποτε θα βγει και GPU στα 65nm??? (θα έχει και μεγαλύτερες δυνατότητες σε τσιπάκι-γραφικά, ή το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ? )

Τότε μάλλον θα το πάρω και εγώ, που θα έχω πάρει και LCD τηλεόραση, γιατί για την ώρα είμαι ακόμα επίτιμος πρόεδρος του club των αναποφάσιστων, με την 32αρα wide Sony CRT μου....:smash:

Οχι, ο βαθμός ολοκλήρωσης δεν έχει σχέση με τις δυνατότητες του chip.

Θα παραμείνει ακριβώς ίδιο, απλά θα θα μειωθεί η κατανάλωση ρεύματος και η θερμοκρασία του (που το RSX δεν εχει πρόβλημα έτσι και αλλιώς)

Ετοιμαζομαι και εγω για την αγορα PS3.

Ψαχνωντας ειδα οτι το www.play.co.uk και το www.amazon.co.uk εχουν και τα 2 το 40αρι στις 250 λιρες, δηλαδη 387.4 euro!!!

Και ρωτω λοιπον... υπαρχει καποιος λογος να μην το παρω απο εκει? Με την εγγυηση της Sony τι παιζει? Υπαρχει περιπτωση να μη με καλυπτουν ή να εχω τιποτα προβληματα? Εντωμεταξυ η εγγυηση ποσα χρονια ειναι?

Ευχαριστω!

Ετοιμαζομαι και εγω για την αγορα PS3.

Ψαχνωντας ειδα οτι το www.play.co.uk και το www.amazon.co.uk εχουν και τα 2 το 40αρι στις 250 λιρες, δηλαδη 387.4 euro!!!

Και ρωτω λοιπον... υπαρχει καποιος λογος να μην το παρω απο εκει? Με την εγγυηση της Sony τι παιζει? Υπαρχει περιπτωση να μη με καλυπτουν ή να εχω τιποτα προβληματα? Εντωμεταξυ η εγγυηση ποσα χρονια ειναι?

Ευχαριστω!

Τα 2 site που αναφερεις το εχουν 280 λιρες (434 ευρο)