Αγορά ψηφιακής βιντεοκάμερας.

Γιώργο σε ευχαριστώ. Είναι καλή αγορά δηλαδή. Σε σχέση με το PS3 προφανώς υστερεί;; Θέλω να πω θα έχω ουσιαστικά μειονεκτήματα ή όχι;

Σαν ΒR Player δεν νομιζω, eγώ δεν θα ειχα προβλημα να το επιλέξω.. Αλλιως πρέπει να βάλεις αλλα 100 Ευρώ για να παρεις το (καλύτερο) Panasonic BD-30

Καλο θα ειναι να κανουμε λιγο υπομονη... ειναι κριμα τωρα που περιμενουμε το "μπαμ" στα BD-Player να παμε να παρουμε
τα στοκ των καταστηματων... Γιατι να παρει καποιος ενα Player με profile 1.0 σημερα..? Αν οντως ετοιμαζεται και η μεγαλη εισοδος
των κινεζικων BD-Players στο 2 εξαμηνο του 08 η στον επομενο χρονο... τοτε ακομα και τα καλα Player θα πουλιουνται στα 200 Ε περιπου...

Παιδια καντε υπομονη λιγακι... επειτα ακομα δεν κυκλοφορουν και τοσοι τιτλοι στα Βιντεο-κλαμπς ... οποτε εχετε
λογο να περιμενετε ... η μηπως βιαζεστε να δειτε τα δισκακια του HITECH...???...:grandpa:

Tόλη κανε υπομονη... ρε ψηλέ...-bye-

Αν θυμαμαι καλα η Panasonic ετοιμαζεται να ριξει στην αγορά το νεο τσιπακι επεξεργασιας HD-σηματος για τα BD-Players
που ειναι παρασαγγας καλυτερο απο αυτα που εχουν τα στοκαρισμενα μηχανηματα... αλλος ενας λογος να περιμενουμε

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ψηφιακής βιντεοκάμερας.

...Θα το κάνω anyhow κάποια στιγμή, για να πάρεις μια ιδέα της διαφοράς που προκύπτει από τα παλαιά μοντέλα της Sony.....

Στέλιο, δές ένα παλιό μοντέλο της SONY, την SONY HDR-HC1E.
Εντελώς τυχαία πρίν 2 μήνες περίπου στην Μαδρίτη στην Plaza Mayor πέσαμε πάνω σε ένα event που γινόταν εκεί με ένα καταπληκτικό συγκρότημα από την Απχαζία.
Επειδή ήταν βράδυ, στεναχωρήθηκα που δεν είχα πάρει την Canon μαζί μου για να τραβήξω κάποια στιγμιότυπα αλλά είχαμε μαζί την SONY.
Τελικά το αποτέλεσμα της SONY ήταν καλύτερο απ' ότι περίμενα. Μια ιδέα μπορείς να πάρεις κι από αυτό το συμπιεσμένο βιντεάκι αλλά στην πραγματικό τητα είναι πολύ καλύτερο όπως καταλαβαίνεις.
(Περιττόν να πώ πόσο δύσκολο είναι να τραβάς με τέτοιες συνθήκες, από τόση απόσταση χωρίς τριπόδι και με τα τα χέρια στην ανάταση σχεδόν χωρίς να βλέπεις τι τραβάς :frown:)

Last edited:
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση μετά από καιρό, σχετικά με την SONY HDR SR12E που έχω. Ο σκληρός έχει γεμίσει σχεδόν και ήρθε η ώρα να κάνω αυτά που τράβηξα DVD σε μορφή FULL HD. Μέχρι τώρα για ότι ήθελα να γράψω στα γρήγορα, συνέδεα την κάμερα στο video recorder εγγραφής που έχω και το έκανα DVD, με κανονική ποιότητα και όχι FULL HD. Ήρθε όμως η ώρα να γράψω σε μορφή FULL HD. Συνειδητοποίησα δυστυχώς, ότι η SONY με έχει παγιδέψει. Πως; Δίνοντάς μου συγκεκριμένο λογισμικό μαζί με την κάμερα, για να μπορώ να τα βλέπω ΜΟΝΟ στον υπολογιστή!! Τι λύσεις έχω για να τα κάψω σε δισκάκι; Το δισκάκι θα πρέπει να είναι BLUE RAY ή ένα απλό DVD; Με λίγα λόγια προφανώς θα πρέπει να βρω κάποιο πρόγραμμα και ποιο πρόγραμμα θεωρείται η χρυσή τομή από θέμα κόστους-απόδοσης;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

Sony HDR-CX105 Black Βιντεοκάμερα VS Sony HDR-XR106E Βιντεοκάμερα (HDD)
Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτες τις δυο καμερες .Γενικα τωρα εχω μια sony minidv και θα ηθελα να μπω στον κοσμο του HD .Για την αναπαραγωγη εχω το popcorn hour a-110 .Πανω στο θεμα δεν ξερω και πολλα,μου εχουν πει οτι με σκληρο δισκο η ζωη της καμερας ειναι μικρη γιατι εχει κινητο μερος δηλ. τον δισκο.Πηρα την πρωτη απο ενα φιλο και την δοκιμασα λιγο ,σε συνθηκες λιγου φωτισμου δεν με ενθουσιασε .Βεβαια δεν ξερω πως θα γραψω τα αρχεια σε δισκο γιατι ειδα οτι αποθηκευονται σε κομματια .