Οταν αυτή την στιγμή παίρνεις με 1999 ευρώ την lg g4 μία απο τις καλύτερες τηλεοράσεις του 2024, με δωροεπιταγή 150 ευρώ και 160 ευρώ κέρδος από τους πόντους bonus της alphabank, θα δώσεις 2100 ευρώ για την sony bravia 8 χωρίς την 5ετή εγγύηση με υποδιέστερο panel απο την lg, για ένα android? Και εγώ ήθελα android tv μόνο για το kodi, αλλά από την στιγμή που μπαίνει στην lg, δεν μετάνιωσα που πήγα στην g4 που μου στοίχησε 400 ευρώ φθηνότερα από την υποδιέστερη sony. Εξάλου αν θέλω android έχω το box nokia 8010, και επίσης οι περισσότερες διαδεδομένες εφαρμογές πχ netflix, ertflix, cosmote, eon, disney υπάρχουν πλέον στις απλές τηλεοράσεις.Χωρις να θελω να σε μπερδεψω και χωρις να διαφωνω καθολου με οτι λενε οι υπολοιποι χρηστες,αλλα για μενα ειναι μεγαλο θεμα το android σε μια τηλεοραση.
Εχω και Oled 55'' στο σαλονι αλλα και Sony 65'' στο υπνοδωματιο.Εχω παρατησει εντελως την Oled γιατι το webos ειναι αθλιο.
Θα σου προτεινα Oled Sony με android 65'' και ανω για να μην σπανε τα νευρα σου...
Δεν έχω δεί, αλλά δες εδώ: https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-a95l-oled-vs-lg-g4-oled/39009/49542Στις 65 ιντσες υπάρχει κάποιος που έχει δει δίπλα δίπλα G4 vs A95L?
Οχι , μόνο Netflix και cinobo βλέπουμε εκτός από tv.
Α και Eurolegue pass.
Και εγώ με το bonus της Alpha θα την πάρω
Καλορίζικη.Την πήρα …
Την c4 77αρα. Την Παρασκευή θα την έχω
Σας ευχαριστώ όλους
P.s Δεν χρειάστηκε Swarovski.. χαχαχα
Ναι το έχω δει το review . Κονταροχτυπιουνται οι τηλεοράσεις. Είναι σχεδόν ισοδύναμες. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η Sony έχει πιο καινούργιας τεχνολογίας panel κ είναι λίγο καλύτερη στο εύρος χρωμάτων.Δεν έχω δεί, αλλά δες εδώ: https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-a95l-oled-vs-lg-g4-oled/39009/49542
Δυστηχώς όμως η Sony βαράει στα ύψη τις τιμές σε σχέση με την Samsung Display από όπου αγοράζει, αν πουλούσε σε τιμές παραπλήσιες της Samsung Electronics θα την έπαιρνα λόγω android.Ναι το έχω δει το review . Κονταροχτυπιουνται οι τηλεοράσεις. Είναι σχεδόν ισοδύναμες. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η Sony έχει πιο καινούργιας τεχνολογίας panel κ είναι λίγο καλύτερη στο εύρος χρωμάτων.
H LG είναι καλύτερη στο gaming που δεν με πολυενδιαφερει η αλήθεια μιας κ δεν παίζω παιχνίδια.
Δυστηχώς όμως η Sony βαράει στα ύψη τις τιμές σε σχέση με την Samsung Display από όπου αγοράζει, αν πουλούσε σε τιμές παραπλήσιες της Samsung Electronics θα την έπαιρνα λόγω android.
Μεγειά και καλοθεατηΤην πήρα …
Την c4 77αρα. Την Παρασκευή θα την έχω
Σας ευχαριστώ όλους
P.s Δεν χρειάστηκε Swarovski.. χαχαχα
Φοβήθηκα τις φωνές σου !! ΧαΜεγειά και καλοθεατη
Wise decision
Υ.Γ. θα πάθεις πλάκα με το μαύρο.
Την Παρασκευή θα έρθουν να την τοποθετήσουν στον τοίχο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.