Αγορά Sony tv 65" 2500€

Στις 65 ιντσες υπάρχει κάποιος που έχει δει δίπλα δίπλα G4 vs A95L?

Χωρις να θελω να σε μπερδεψω και χωρις να διαφωνω καθολου με οτι λενε οι υπολοιποι χρηστες,αλλα για μενα ειναι μεγαλο θεμα το android σε μια τηλεοραση.
Εχω και Oled 55'' στο σαλονι αλλα και Sony 65'' στο υπνοδωματιο.Εχω παρατησει εντελως την Oled γιατι το webos ειναι αθλιο.
Θα σου προτεινα Oled Sony με android 65'' και ανω για να μην σπανε τα νευρα σου...
Οταν αυτή την στιγμή παίρνεις με 1999 ευρώ την lg g4 μία απο τις καλύτερες τηλεοράσεις του 2024, με δωροεπιταγή 150 ευρώ και 160 ευρώ κέρδος από τους πόντους bonus της alphabank, θα δώσεις 2100 ευρώ για την sony bravia 8 χωρίς την 5ετή εγγύηση με υποδιέστερο panel απο την lg, για ένα android? Και εγώ ήθελα android tv μόνο για το kodi, αλλά από την στιγμή που μπαίνει στην lg, δεν μετάνιωσα που πήγα στην g4 που μου στοίχησε 400 ευρώ φθηνότερα από την υποδιέστερη sony. Εξάλου αν θέλω android έχω το box nokia 8010, και επίσης οι περισσότερες διαδεδομένες εφαρμογές πχ netflix, ertflix, cosmote, eon, disney υπάρχουν πλέον στις απλές τηλεοράσεις.

Στις 65 ιντσες υπάρχει κάποιος που έχει δει δίπλα δίπλα G4 vs A95L?
Δεν έχω δεί, αλλά δες εδώ: https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-a95l-oled-vs-lg-g4-oled/39009/49542

Οχι , μόνο Netflix και cinobo βλέπουμε εκτός από tv.
Α και Eurolegue pass.
Και εγώ με το bonus της Alpha θα την πάρω

EuroLeagueTV is available on the following devices:

Desktop: PC and Mac - the website is available on all modern desktop browsers, including Chrome, Firefox, Safari, Edge and Internet Explorer 11+

Mobile and Tablet Devices: Available on iOS and Android smartphones and tablets

Smart TV: Available on Android TV, Apple TV and Samsung TV.

Chrome Cast is available for both laptops (Google Chrome extension) and mobile.

https://tv.euroleague.net/en/helpcenter

NBA App Mobile & Connected Devices...https://support.watch.nba.com/hc/en-us/articles/360056385214-Supported-Devices-Requirements

Ναι το έχω δει το review . Κονταροχτυπιουνται οι τηλεοράσεις. Είναι σχεδόν ισοδύναμες. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η Sony έχει πιο καινούργιας τεχνολογίας panel κ είναι λίγο καλύτερη στο εύρος χρωμάτων.
H LG είναι καλύτερη στο gaming που δεν με πολυενδιαφερει η αλήθεια μιας κ δεν παίζω παιχνίδια.

Ναι το έχω δει το review . Κονταροχτυπιουνται οι τηλεοράσεις. Είναι σχεδόν ισοδύναμες. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η Sony έχει πιο καινούργιας τεχνολογίας panel κ είναι λίγο καλύτερη στο εύρος χρωμάτων.
H LG είναι καλύτερη στο gaming που δεν με πολυενδιαφερει η αλήθεια μιας κ δεν παίζω παιχνίδια.
Δυστηχώς όμως η Sony βαράει στα ύψη τις τιμές σε σχέση με την Samsung Display από όπου αγοράζει, αν πουλούσε σε τιμές παραπλήσιες της Samsung Electronics θα την έπαιρνα λόγω android.

Δυστηχώς όμως η Sony βαράει στα ύψη τις τιμές σε σχέση με την Samsung Display από όπου αγοράζει, αν πουλούσε σε τιμές παραπλήσιες της Samsung Electronics θα την έπαιρνα λόγω android.

Η Sony αυτό που πουλάει ακριβά είναι ο επεξεργαστής της που κάνει παπάδες σε σχέση με αυτόν της Samsung , παρόλο που έχουν τα ίδια πάνελ.

Η LG απ' την άλλη φέτος,ενώ ήταν πίσω τις προηγούμενες χρονιές, με τον φετινό της επεξεργαστή και το MLA στην G4 κατάφερε να κοντραρει τη Sony.

Τελικά , εγώ πήρα καλή Tv ?
Πλάκα κάνω ..Ευχαριστώ όλους που ασχολήθηκαν με το θέμα μου .
Νομίζω ότι θα την ευχαριστηθώ, για καθημερινή χρήση και ταινιες .Αν μου λείψει το Android έχω box και μάλιστα καλό ( Nokia)
Μην ξεχνάτε ότι μέχρι σήμερα έχω plasma tv ή οποία από την άλλη τα έβγαλε τα λεφτά της και θα την βάλω και στο σπίτι της μητέρας μου . Μακαρι να κρατήσει και η καινουρια τόσα χρόνια !!
Αυτά .

Μεγειά και καλοθεατη
Wise decision 👌

Υ.Γ. θα πάθεις πλάκα με το μαύρο.
Φοβήθηκα τις φωνές σου !! Χα
Το μαγαζί είχε την 65αρα φαντάσου
Δίπλα είχε μια Samsung 75 άρα
Κάθησα 45 λεπτά απεναντίας τους και υπό γωνία .
Σκεφτόμουν το μέγεθος , την χωροταξία στο δωμάτιο , με φανταζόμουν μία στον καναπέ μία ξαπλωμένο κλπ
Εδώ που τα λέμε από τον καναπέ θα είναι λίγο μεγάλη , αλλά πιστεύω θα συνηθίσω
Από το κρεβάτι θα είναι μια χαρά
Σε ευχαριστώ
Πήρα και την 5ετη εγγύηση
Μου έκοψε κάτι αλλά όχι όσο του φίλου πιο πάνω .
Την Παρασκευή θα έρθουν να την τοποθετήσουν στον τοίχο

--------

Συνέχεια στο νήμα κατόχων με τίτλο LG C4 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την Παρασκευή θα έρθουν να την τοποθετήσουν στον τοίχο

Μια τελευταία συμβουλή: μην τους αφήσεις να πάρουν αποφάσεις για το ύψος, είναι γνωστή μάστιγα των εγκαταστατών να βάζουν τηλεοράσεις ψηλά λες και είσαι σουβλατζίδικο. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί, ίσως να βαριούνται να σκύβουν; Εν πάσει περιπτώσει, να την τοποθετήσεις σε ύψος που το μάτι σου όπως κάθεσαι και κοιτάς οριζόντια να χτυπάει περίπου το 1/4 με 1/3 του ύψους της οθόνης. Χοντρικά, δε χρειάζονται μοιρογνωμόνια και χάρακες.

Last edited:
  • Like
Reactions: jgavaris