Καλημέρα σε ολους.
Καθως ειμαι κάποιας ηλικίας (55) και δεν ειναι εφικτο εκ μερους μου να αναλυσω τα χαρακτηριστικα των νεων τηλεορασεων, θα ηθελα να τις προτασεις σας για αγορα νεας τηλεορασης μαρκας Sony ,καθως ειμαι fan της συγκεκριμενης εταιρείας, πανω κατω στα 2.500€ και στις 65".
Νομιζω οτι αυτη η περιοδος ειναι καλη για αγορα , λογω Black Friday.
Με παιρνει και για 75" ο χωρος, αλλα θα ηθελα κατι πολυ καλο στις 65" παρα να κανω υποχωρησεις σε χαρακτηριστικά στα ιδια χρηματα για 75".
TV θα κοιταμε οικογενειακως, Netflix, και αυτα.
Μελοντικα θα αγορασω και μια καλη ηχομπαρα για να ακουμε και Spotify.
Θα σας ημουν υποχρεος να μου προτεινεται 1-2 μοντελα και τις διαφορες αυτων ωστε να προβω στην αγορα χωρις αγχος οτι πηρα κατι τοσο ακριβο, ενω θα μπορουσα να εχω παρει κατι πολυ καλυτερο με λιγα χρηματα παραπανω.
Δηλ. τα 2500-2700 μα πιασουν τοπο , για να το πω λαικα.
Σας ευχαριστω και πάλι.
------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης :
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):
Το υπνοδωμάτιο έχει παράθυρα όπου φυσικό είναι κάποιες ώρες τις ημέρας να είναι ανοικτά .
Το καλοκαίρι ιδίως υπάρχει φυσικό φως μέχρι αργά .
Τώρα αν το ποσοτικοποίησω θα έλεγα ότι καθημερινές κοιτάμε tv από το απόγευμα και μετά και ΣΚ ίσως και τις πρωινές ώρες .
Σίγουρα μια ταινία θα την δω βράδυ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν βλέπουμε και τηλεόραση και ώρες όπου υπάρχει φως .
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea) : TV θα κοιταμε οικογενειακως, Netflix
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες:
προϋπολογισμός : πανω κατω στα 2.500€
προηγούμενη τηλεόραση :
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..
Καθως ειμαι κάποιας ηλικίας (55) και δεν ειναι εφικτο εκ μερους μου να αναλυσω τα χαρακτηριστικα των νεων τηλεορασεων, θα ηθελα να τις προτασεις σας για αγορα νεας τηλεορασης μαρκας Sony ,καθως ειμαι fan της συγκεκριμενης εταιρείας, πανω κατω στα 2.500€ και στις 65".
Νομιζω οτι αυτη η περιοδος ειναι καλη για αγορα , λογω Black Friday.
Με παιρνει και για 75" ο χωρος, αλλα θα ηθελα κατι πολυ καλο στις 65" παρα να κανω υποχωρησεις σε χαρακτηριστικά στα ιδια χρηματα για 75".
TV θα κοιταμε οικογενειακως, Netflix, και αυτα.
Μελοντικα θα αγορασω και μια καλη ηχομπαρα για να ακουμε και Spotify.
Θα σας ημουν υποχρεος να μου προτεινεται 1-2 μοντελα και τις διαφορες αυτων ωστε να προβω στην αγορα χωρις αγχος οτι πηρα κατι τοσο ακριβο, ενω θα μπορουσα να εχω παρει κατι πολυ καλυτερο με λιγα χρηματα παραπανω.
Δηλ. τα 2500-2700 μα πιασουν τοπο , για να το πω λαικα.
Σας ευχαριστω και πάλι.
------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης :
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):
Το υπνοδωμάτιο έχει παράθυρα όπου φυσικό είναι κάποιες ώρες τις ημέρας να είναι ανοικτά .
Το καλοκαίρι ιδίως υπάρχει φυσικό φως μέχρι αργά .
Τώρα αν το ποσοτικοποίησω θα έλεγα ότι καθημερινές κοιτάμε tv από το απόγευμα και μετά και ΣΚ ίσως και τις πρωινές ώρες .
Σίγουρα μια ταινία θα την δω βράδυ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν βλέπουμε και τηλεόραση και ώρες όπου υπάρχει φως .
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea) : TV θα κοιταμε οικογενειακως, Netflix
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες:
προϋπολογισμός : πανω κατω στα 2.500€
προηγούμενη τηλεόραση :
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..