sonycenters.gr
Προφανώς η G4 είναι καλύτερη (λόγω περισσότερου φωτός) αλλά η τιμή ξεφεύγει (και από το εν λόγω μπατζετ) και δεν καταλήγει η προφανής επιλογή.
Ο φίλος δεν είπε ότι ζητάει αυστηρά 77 ιντσες.
Στις 65 ιντσες λοιπον η G4 αυτη τη στιγμή με τιμή BF 1999 ευρώ (εντός του μπάτζετ του φίλου και του μένουν κ ρέστα) θεωρώ ότι ειναι η πιο value for money επιλογή , καθώς με 300 ευρώ εξτρα έναντι της 65αρας c4 παίρνεις καλύτερο peak brightness, καλύτερο calibration out of the box και 5ετη εγγύηση για το panel κάτι που στην c4 θα πληρωνε εξτρα. Πολυ τίμιο πακέτο για 300 ευρώ.
Τώρα αν θέλει να πάει σε 77 ιντσες σε c4 που είναι πάλι εντός μπάτζετ, εκεί διαλέγει ιντσες έναντι των πλεονεκτημάτων που προανέφερα. Διαλέγει κ παίρνει.
Ενημερωτικά, αν η αγορά της 65αρας G4 γίνει από τον κωτσόβολο υπάρχει και δωροεπιταγή 100 ευρώ , ενώ για την 77αρα C4 δωροεπιταγή 150 ευρώ για επόμενη αγορά.Ο φίλος δεν είπε ότι ζητάει αυστηρά 77 ιντσες.
Στις 65 ιντσες λοιπον η G4 αυτη τη στιγμή με τιμή BF 1999 ευρώ (εντός του μπάτζετ του φίλου και του μένουν κ ρέστα) θεωρώ ότι ειναι η πιο value for money επιλογή , καθώς με 300 ευρώ εξτρα έναντι της 65αρας c4 παίρνεις καλύτερο peak brightness, καλύτερο calibration out of the box και 5ετη εγγύηση για το panel κάτι που στην c4 θα πληρωνε εξτρα. Πολυ τίμιο πακέτο για 300 ευρώ.
Τώρα αν θέλει να πάει σε 77 ιντσες σε c4 που είναι πάλι εντός μπάτζετ, εκεί διαλέγει ιντσες έναντι των πλεονεκτημάτων που προανέφερα. Διαλέγει κ παίρνει.
Να έχεις υπόψιν σου κάτι, μπορεί η Sony να φοράει το ίδιο panel με την LG Electronics, αλλά η Sony έχει χαμηλότερη φωτεινότητα σε όλα τα panel WRGB WOLED που προμηθεύεται από την LG Display.Thanks , θα δω και την Lg.
Τι να δω δηλ. Δεν θα καταλάβω και κάτι , απλά καθώς λες ότι είναι το ίδιο panelκαι είναι 500€ φθηνότερη ίσως να αξίζει
Απλά δεν έχω πάρει ποτε Lg , και ξέρεις , έχω αυτή την ανασφάλεια ..
Οι κωδικοί με μπερδεύουν λίγο αλλά θα την βγάλω την άκρη
Καλημέρα σε ολους.
Καθως ειμαι κάποιας ηλικίας (55) και δεν ειναι εφικτο εκ μερους μου να αναλυσω τα χαρακτηριστικα των νεων τηλεορασεων, θα ηθελα να τις προτασεις σας για αγορα νεας τηλεορασης μαρκας Sony ,καθως ειμαι fan της συγκεκριμενης εταιρείας, πανω κατω στα 2.500€ και στις 65".
Νομιζω οτι αυτη η περιοδος ειναι καλη για αγορα , λογω Black Friday.
Με παιρνει και για 75" ο χωρος, αλλα θα ηθελα κατι πολυ καλο στις 65" παρα να κανω υποχωρησεις σε χαρακτηριστικά στα ιδια χρηματα για 75".
TV θα κοιταμε οικογενειακως, Netflix, και αυτα.
Μελοντικα θα αγορασω και μια καλη ηχομπαρα για να ακουμε και Spotify.
Θα σας ημουν υποχρεος να μου προτεινεται 1-2 μοντελα και τις διαφορες αυτων ωστε να προβω στην αγορα χωρις αγχος οτι πηρα κατι τοσο ακριβο, ενω θα μπορουσα να εχω παρει κατι πολυ καλυτερο με λιγα χρηματα παραπανω.
Δηλ. τα 2500-2700 μα πιασουν τοπο , για να το πω λαικα.
Σας ευχαριστω και πάλι.
------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης :
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):
Το υπνοδωμάτιο έχει παράθυρα όπου φυσικό είναι κάποιες ώρες τις ημέρας να είναι ανοικτά .
Το καλοκαίρι ιδίως υπάρχει φυσικό φως μέχρι αργά .
Τώρα αν το ποσοτικοποίησω θα έλεγα ότι καθημερινές κοιτάμε tv από το απόγευμα και μετά και ΣΚ ίσως και τις πρωινές ώρες .
Σίγουρα μια ταινία θα την δω βράδυ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν βλέπουμε και τηλεόραση και ώρες όπου υπάρχει φως .
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea) : TV θα κοιταμε οικογενειακως, Netflix
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες:
προϋπολογισμός : πανω κατω στα 2.500€
προηγούμενη τηλεόραση :
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..
Να έχεις υπόψιν σου κάτι, μπορεί η Sony να φοράει το ίδιο panel με την LG Electronics, αλλά η Sony έχει χαμηλότερη φωτεινότητα σε όλα τα panel WRGB WOLED που προμηθεύεται από την LG Display.
Εννοείται, απλά η sony την χαμηλώνει λόγω φόβου burn in.Αυτό δεν προκύπτει από τις μετρήσεις του rtings πάντως.
Οι διαφορές σε φωτεινότητα έχουν περισσότερο να κάνουν με το calibration από τη γραμμή παραγωγής πάρα με τις δυνατότητες του panel.
Καλημέρα σε ολους.
Καθως ειμαι κάποιας ηλικίας (55) και δεν ειναι εφικτο εκ μερους μου να αναλυσω τα χαρακτηριστικα των νεων τηλεορασεων, θα ηθελα να τις προτασεις σας για αγορα νεας τηλεορασης μαρκας Sony ,καθως ειμαι fan της συγκεκριμενης εταιρείας, πανω κατω στα 2.500€ και στις 65".
Νομιζω οτι αυτη η περιοδος ειναι καλη για αγορα , λογω Black Friday.
Με παιρνει και για 75" ο χωρος, αλλα θα ηθελα κατι πολυ καλο στις 65" παρα να κανω υποχωρησεις σε χαρακτηριστικά στα ιδια χρηματα για 75".
TV θα κοιταμε οικογενειακως, Netflix, και αυτα.
Μελοντικα θα αγορασω και μια καλη ηχομπαρα για να ακουμε και Spotify.
Θα σας ημουν υποχρεος να μου προτεινεται 1-2 μοντελα και τις διαφορες αυτων ωστε να προβω στην αγορα χωρις αγχος οτι πηρα κατι τοσο ακριβο, ενω θα μπορουσα να εχω παρει κατι πολυ καλυτερο με λιγα χρηματα παραπανω.
Δηλ. τα 2500-2700 μα πιασουν τοπο , για να το πω λαικα.
Σας ευχαριστω και πάλι.
------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης :
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):
Το υπνοδωμάτιο έχει παράθυρα όπου φυσικό είναι κάποιες ώρες τις ημέρας να είναι ανοικτά .
Το καλοκαίρι ιδίως υπάρχει φυσικό φως μέχρι αργά .
Τώρα αν το ποσοτικοποίησω θα έλεγα ότι καθημερινές κοιτάμε tv από το απόγευμα και μετά και ΣΚ ίσως και τις πρωινές ώρες .
Σίγουρα μια ταινία θα την δω βράδυ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν βλέπουμε και τηλεόραση και ώρες όπου υπάρχει φως .
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea) : TV θα κοιταμε οικογενειακως, Netflix
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες:
προϋπολογισμός : πανω κατω στα 2.500€
προηγούμενη τηλεόραση :
---------------
ΜκΌταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..
Εγώ θα πω ΑΠΟ ΤΩΡΑ καλορίζικη η 77αρα C4Thanks , θα δω και την Lg.
Τι να δω δηλ. Δεν θα καταλάβω και κάτι , απλά καθώς λες ότι είναι το ίδιο panelκαι είναι 500€ φθηνότερη ίσως να αξίζει
Απλά δεν έχω πάρει ποτε Lg , και ξέρεις , έχω αυτή την ανασφάλεια ..
Οι κωδικοί με μπερδεύουν λίγο αλλά θα την βγάλω την άκρη
Κάνε και κανένα παζάρι για την επέκταση εγγύησης θα κερδίσεις σίγουρα κάτι και πολλά καταστήματα κάνουν.Εγώ θα πω ΑΠΟ ΤΩΡΑ καλορίζικη η 77αρα C4
Σημαντικό: κάνε επέκταση εγγύησης. Μην τα λυπηθείς.
Εξαρτάτε ποιές εφαρμογές σε ενδιαφέρουν από android, αν σε ενδιαφέρει πχ cosmote, eon, κλπ τις έχει η lg, επί.σης παίρνει μέσω developer mode το kodi. Εγώ σήμερα εκλεισα την lg g4 λόγω του bonus της alpha που έχει μέχρι σήμερα, και παζάρεψα και την 5ετή επέκταση premium του κωτσόβολου που έχει 220 ευρω, μου την εδωσαν 60 ευρώ, ενημερωτικά η δωροεπιταγή που θα πάρεις ισχύει απο 08.12.24 μέχρι 31.12.24.Οκ με πείσατε .
Θα την πάρω σήμερα από Κωτσόβολο που έχει και μια προσφορά με κάρτες της Alpha .
Μια τελευταία ερώτηση .
Καθώς δεν έχει android tv , έχει ένα δικό της ή lg , δεν νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο θέμα ε;
Σας ευχαριστώ πολύ
Σε φυσικό κατάστημα.Τέλος , το παζάρι για την εγγύηση , το έκανες τηλεφωνικώς ή στο φυσικό κατάστημα ;
Δεν στο λέω επικριτικά αλλά το λέω και θα επιμένω: Την τηλεόραση την διαλέγουμε με κριτήριο την εικόνα. Γι αυτό και λέγεται τηλεόραση και Όχι PC.Οκ με πείσατε .
Θα την πάρω σήμερα από Κωτσόβολο που έχει και μια προσφορά με κάρτες της Alpha .
Μια τελευταία ερώτηση .
Καθώς δεν έχει android tv , έχει ένα δικό της ή lg , δεν νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο θέμα ε;
Σας ευχαριστώ πολύ
Χωρις να θελω να σε μπερδεψω και χωρις να διαφωνω καθολου με οτι λενε οι υπολοιποι χρηστες,αλλα για μενα ειναι μεγαλο θεμα το android σε μια τηλεοραση.Οκ με πείσατε .
Μια τελευταία ερώτηση .
Σας ευχαριστώ πολύ
Χωρις να θελω να σε μπερδεψω και χωρις να διαφωνω καθολου με οτι λενε οι υπολοιποι χρηστες,αλλα για μενα ειναι μεγαλο θεμα το android σε μια τηλεοραση.
Εχω και Oled 55'' στο σαλονι αλλα και Sony 65'' στο υπνοδωματιο.Εχω παρατησει εντελως την Oled γιατι το webos ειναι αθλιο.
Θα σου προτεινα Oled Sony με android 65'' και ανω για να μην σπανε τα νευρα σου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.