Δεν είναι απόλυτο αυτό. Και τα earthquake είναι πολύ καλά αλλά και πολλά ακόμα. Για παράδειγμα δεν θα έλεγα με τίποτα όχι σε ένα klipsch rt-10.
Άχρηστο κανένα δεν είναι. Το θέμα είναι ποιό ικανοποιεί τους περισσότερους. Φυσικά δεν έχουν πολλοί την εμπειρία και την δυνατότητα πολλαπλών ακροάσεων και κυρίως στο χώρο τους, με τα ηχεία τους. Αναγκαστηκά ακούς διάφορες γνώμες και αποφασίζεις. Εγώ πάντως είμαι υπευτυχισμένος με την επιλογή μου. Τα martin logan δεν έχω ιδέα που μπορώ να τα βρώ και δε τα ξέρω.
Δηλαδή το martin logan 10" που έχω είναι άχρηστο επειδή δεν είναι velodyne? ....
Απορω μερικες φορες...ολοι λεμε οτι σε sub παμε velodyne και sunfire ολα τα αλλα ειναι πισω πρεπει να το καταλαβετε αυτο.![]()
Κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ εδώ να λέει, τέλος πάντων απόψεις είναι, σεβαστές και δεκτές, απλά μου ρθε κάπως....
Παρεξήγηση...... Παραπάνω (post #46) είχες κάνει quote σε άλλο post (του mr rebelos) το οποίο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έγραφες.
Καλα ολα αυτα, αλλα μεγαλυτερο sub σημαινει μεγαλυτερη αδρανεια κωνου, σωστα; Καλυτερη ακριβεια πετυχαινεις με ενα μικροτερο sub αν δεν υπαρχει αναγκη ενος μεγαλυτερου λογω χωρου ετσι δεν ειναι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.