Αγορά συστήματος μέχρι 500 - 600 ευρό

Status
Not open for further replies.
gdevelek....

Για τα Tannoy F4 δεν γνωριζω... Απλα, ειμαι γενικά σκεπτικός ως προς τα ηχεία δυο μεγαφώνων σε αυτη την κατηγορία. Οχι μονο για τα δυο μεγάφωνα ως..."ποσότητα". Αλλα και για την μεγαλύτερη πολυπλοκότητα του σχεδιασμού στην οποία, με βαση το κόστος, φοβάμαι οτι θα εχουν γινει σοβαροι συμβιβασμοί.

Τα υπόλοιπα, άστα στην κρίση μου. Πληροφόρηση γίνεται με πολλούς τρόπους και αυτοί που αναζητούν πληροφορία ξέρουν να "διαβαζουν" και τα δικα μου post, και τα δικά σου και του καθενός εδω ;)

Για τα Tannoy F4 δεν γνωριζω... Απλα, ειμαι γενικά σκεπτικός ως προς τα ηχεία δυο μεγαφώνων σε αυτη την κατηγορία.

λογικό είναι να είσαι σκεπτικός γι' αυτό...

αν σκεφτείς μάλιστα πως πριν λίγες μέρες ένα μέλος-συντονιστής έγραψε πως "ηχεία κάτω των 500Ε δεν παίζουν μουσική"

σε κάθε περίπτωση, η σύγκριση "ένα ή δύο γούφερ;;;" μέχρι σήμερα δεν περιείχε καν το θέμα "κόστος"

έλα όμως που δεν φτάνει αυτή η έμμεση δήλωση... για να υπάρχει κάποια πιθανότητα να το καταλάβει, πρέπει να το γράψεις με εντελώς ξεκάθαρα λόγια: ότι δηλαδή συμφωνείς πως είναι προτιμητέα τα ηχεία με πάνω από ένα γούφερ...

νομίζω πως το tannoy F4 στα 395Ε δεν εκθέτει το τεράστιο όνομα της εταιρίας... καθώς και τα ΤΜΜ της wharfedale ή της Jamo

τέτοια λόγια ο γε0ργιος πρέπει να τα ακούει πιο συχνά... και όχι για χάρη της διακριτικότητας και αποφυγής προστριβών, τόσα και τόσα μέλη να αφήνουν ανακρίβειες αλλά και καραμπινάτα λάθη να πετάνε αριστερά και δεξιά... καλή η ευγένεια, καλή η διακριτικότητα, καλή η αποφυγή προστριβών, αλλά εδώ έιναι ένα τεχνικό φόρουμ πληροφόρησης και όχι παραπληροφόρησης...

αυτή είναι τουλάχιστον η δικιά μου φιλοσοφία για τα τεχνικού ύφους φόρα: πρώτα η ουσία, μετά οι τυπικότητες

Αν είχε μια μούτζα στα smiles θα στην έβγαζα τώρα αλήθεια σου λέω.

Δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που έγραψα για το ένα και τα δύο μεγάφωνα, τη διαφορά που υπάρχει και ποιά είναι η διαφορά που έχει το μεγάλο από το μικρό γούφερ και συνεχίζεις το παραλήριμα. Άντε άνοιξε τα βιβλία σου να κάνεις μια επανάληψη.

Ο Busoni αναφερόταν στα Watt που τα είπα ένταση αντί για ισχύ. Αυτό νόμιζε ότι δεν κατάλαβα.

Τι να σου πώ άλλο.... τα λόγια είναι περιτά.

γε0ργιε το ποιός καταλαβαίνει και το ποιός δεν καταλαβαίνει... άστο...

...........

αν σκεφτείς μάλιστα πως πριν λίγες μέρες ένα μέλος-συντονιστής έγραψε πως "ηχεία κάτω των 500Ε δεν παίζουν μουσική"

.............

Ρε άνθρωπε, είναι δυνατόν να ζητάει κάποιος γνώμη για τα SOAVO που έχουν 1500 Ευρώ και να του προτείνεις να ακούσει πρώτα τα ηχεία των 500 Ευρώ γιατί μπορεί να μείνει ευχαριστιμένος και να γλυτώσει 1000 Ευρώ? Στο είπαν κι όλας σ' εκείνο το thread. Δεν το θυμάσαι?

εσύ τα χιλιάρικα τα βρίσκεις στο δρόμο;

εξήγησα εκεί πως, αν, ψάχνοντας για ηχεία των 1500Ε, έβρισκα ζευγάρι των 500Ε που να με καλύπτει πλήρως, θα χαιρόμουν πολύ που γλίτωσα 1.000Ε

αν, πάλι, τα ηχεία των 500Ε δεν μου άρεσαν, θα πήγαινα στα 700 και τα 1000 και τα 1200, πριν φτάσω στα 1500

τι δεν κατάλαβες;

Φυσικά και δεν τα βρίσκω στο δρόμο τα χιλιάρικα, αλλά δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό με' μενα. Δεν ζήτησα εγω βοήθεια για τα SOAVO.

Ας το κόψουμε εδώ όμως, γιατί ξεφύγαμε τελείως.

Ο Busoni αναφερόταν στα Watt που τα είπα ένταση αντί για ισχύ. Αυτό νόμιζε ότι δεν κατάλαβα

O Βusoni αναφερόταν γενικώς στις τεχνικές αναλύσεις που κάνεις.
Αν ξαναδώ να αναφέρεσαι σε άλλο χρήστη με όρους όπως "μπούρδες", "μούντζες" και συναφή, θα προτείνω να υποστείς τις συνέπειες του
κανονισμού. Η ανοχή απέναντι σε όσα γράφεις και στον τρόπο που
απευθύνεσαι στους άλλους τελείωσε.

λογικό είναι να είσαι σκεπτικός γι' αυτό...

σε κάθε περίπτωση, η σύγκριση "ένα ή δύο γούφερ;;;" μέχρι σήμερα δεν περιείχε καν το θέμα "κόστος"

Δεν νομίζω οτι κατάλαβες... Ο σκεπτικισμός μου ειναι στο πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει ενα ηχείο δυο μεγαφώνων σε αυτά τα χρήματα. Και στηρίζεται στο οτι με ίδιο κόστος πρέπει να σχεδιαστεί πολυπλοκότερο ηχείο, με περισσότερα υλικά απο το οποίο ο κατασκευαστής πρέπει να κερδίσει. Εν ολίγοις, δεν εννοώ οτι με λίγα χρήματα δεν ακούς μουσική... Απλά οτι το value for money, σε αυτά τα χρήματα, μάλλον δεν ειναι στα ηχεία δυο μεγαφώνων.

Προς George.Τελευταία προειδοποίηση.Ακολουθεί μπάν.

Οταν σε διορθώνουν,να μάθεις να το δέχεσαι ευγενικά.Γενικά,έκτίθεσαι γράφοντας πολλά κι ανακριβή και πολλές φορές προσανατολίζοντας λάθος άλλα μέλη,που ζητούν συμβουλές.

Προς τον gdevelek.

Εδώ είναι ένα φόρουμ-που φόρουμ σημαίνει ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών-όπου διαλέγονται-συναντούνται χιλιάδες μέλη,με διαφορετικό μορφωτικό επίπεδο,εμπειρίες,αισθητική και χαρακτήρα.

Οπως γράφονται πολλά σωστά κι ενδιαφέροντα πράγματα,γράφονται και πολλά επίσης που δεν στέκουν.Βλέπεις,ότι το συγκεκριμένο μέλος αδυνατεί ή δεν θέλει να καταλάβει.Γράψε την άποψή σου,χωρίς να αντιπαρατίθεσαι συνεχώς μαζί του και τα μέλη θα κρίνουν.Ολοι έχουν ίσο δικαίωμα στο να γράφουν την άποψή τους-έστω και την λάθος.Δεν είμαστε εδώ ανοιχτό πανεπιστήμιο, ούτε γίνεται διόρθωση γραπτών απο καθηγητές σε εξετάσεις...

Last edited:

Θα σε παρακαλούσα, όταν θα χρησιμοποιείς λόγια άλλων χρηστών να μεταφέρεις ακριβώς αυτά που λένε και όχι ότι κατάλαβες.

Και για του λόγου το αληθές...

Προσωπικά έχω ακούσει ελάχιστα ηχεία (και αυτά κυρίως DIY) της τάξης των 500 ευρώ που να παίζουν μουσική... :)

Status
Not open for further replies.