Αγορά Ταινιών dvd/BluRay (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Re: Προσφορές από Μαγαζιά (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Το Public έχει αρκετά BLU-RAY με 13 , τα οποία είναι στην λεγόμενη Hot List, το οποίο σημαίνει ότι αν πάρεις 5 πληρώνεις μόνο 50 .

Μπας και πηρε το ματι σου κανα τιτλο ??

Μπας και πηρε το ματι σου κανα τιτλο ??

Ηell boy 1,2, Prestige, Doctor Zhivago, Gone With The Wind, Batman Begins, Hulk, μερικα που μου ρχονται αλλα υπαρχουν ακομα αρκετοι τιτλοι. Καμμια 15αρια σιγουρα. -bye-

Ηell boy 1,2, Prestige, Doctor Zhivago, Gone With The Wind, Batman Begins, Hulk, μερικα που μου ρχονται αλλα υπαρχουν ακομα αρκετοι τιτλοι. Καμμια 15αρια σιγουρα. -bye-

Ok, ευχαριστω !!

Θα πεταχτω απο εκει αυριο το μεσημερακι , μπας και χτυπησω καμμια 5αδα !!

Re: Απάντηση: Προσφορές από Μαγαζιά (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Στο Amazon ~ 20,50 το συγκεκριμένο. Με δωρεαν αποστολή πλέον για παραγγελιες πανω απο 20 λίρες, το Amazon συμφέρει περισσότερο.

Στο Play παρατήρησα οτι υπολογίζει 1,25 στη λίρα αντι για ~ 1.12 που είναι σήμερα.

Το Play.com ομως εχει δωρεαν ταχυδρομικα σε ολα του τα προιοντα πραγμα που σημαινει μια μικρη αυξηση τιμων οσο αφορα την ισοτιμια ευρω/λιρας!

Το Play.com ομως εχει δωρεαν ταχυδρομικα σε ολα του τα προιοντα πραγμα που σημαινει μια μικρη αυξηση τιμων οσο αφορα την ισοτιμια ευρω/λιρας!

Δεν είναι και τόσο δωρεάν, φαίνεται να έχουν ενσωματώσει το κόστος στις τιμές όταν πληρώνεις με ευρώ. Για ένα δισκάκι, εντάξει, αλλά για δύο και πάνω δεν συγχωρώ την "απατεωνία" τους

Δεν είναι και τόσο δωρεάν, φαίνεται να έχουν ενσωματώσει το κόστος στις τιμές όταν πληρώνεις με ευρώ. Για ένα δισκάκι, εντάξει, αλλά για δύο και πάνω δεν συγχωρώ την "απατεωνία" τους
Δεν εχω παραγγειλει ποτέ απο Play.com (κυριως γιατι δεν εχουν ελληνικους υ/τ) αλλα βλεπω πανω δεξια ενα εικονιδιο "ευρω" και ενα "λιρα" και αν πατησεις την λιρα σου δειχνει τις τιμες σε λιρες.
Δε γινεται λοιπον οπως και στο amazon.co.uk να πληρωσεις σε λιρες (οποτε γλιτωνεις αρκετα απο την ληστρικη (και 1.27 ειδα εγω) μετατροπη τους;
Και παλι παντως βλεπω ιδιες τιμες με αμαζον οποτε για παραγγελιες ανω των 30 ευρω ετσι κι αλλιως το Play σε στελνει αδιαβαστο νομιζω...

Δεν εχω παραγγειλει ποτέ απο Play.com (κυριως γιατι δεν εχουν ελληνικους υ/τ) αλλα βλεπω πανω δεξια ενα εικονιδιο "ευρω" και ενα "λιρα" και αν πατησεις την λιρα σου δειχνει τις τιμες σε λιρες.
Δε γινεται λοιπον οπως και στο amazon.co.uk να πληρωσεις σε λιρες (οποτε γλιτωνεις αρκετα απο την ληστρικη (και 1.27 ειδα εγω) μετατροπη τους;
Και παλι παντως βλεπω ιδιες τιμες με αμαζον οποτε για παραγγελιες ανω των 30 ευρω ετσι κι αλλιως το Play σε στελνει αδιαβαστο νομιζω...

Για αποστολή εκτος Βρετανίας, δεν επιτρέπει πληρωμή σε λίρες, οπότε αναγκαστικά πληρωνεις 1- 1,50 παραπάνω ανα δισκάκι. Ψωνιζω απο το Play εδω και 10 χρόνια αλλα απο τοτε που το Amazon άρχισε να συμβαδίζει σε τιμές και να έχει δωρεάν αποστολή, το προτιμώ.

Απάντηση: Re: Προσφορές από Μαγαζιά (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Για αποστολή εκτος Βρετανίας, δεν επιτρέπει πληρωμή σε λίρες, οπότε αναγκαστικά πληρωνεις 1- 1,50 παραπάνω ανα δισκάκι. Ψωνιζω απο το Play εδω και 10 χρόνια αλλα απο τοτε που το Amazon άρχισε να συμβαδίζει σε τιμές και να έχει δωρεάν αποστολή, το προτιμώ.

Είσαι σίγουρος για την δωρεάν αποστολή του Amazon?

Γιατί εγώ όσες φορές ψώνισα,πλήρωσα κανονικά τα μεταφορικά..

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές από Μαγαζιά (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Είσαι σίγουρος για την δωρεάν αποστολή του Amazon?

Γιατί εγώ όσες φορές ψώνισα,πλήρωσα κανονικά τα μεταφορικά..

Για αγορές συνολικής αξίας πάνω απο 20 λίρες είναι δωρεάν

Απάντηση: Re: Προσφορές από Μαγαζιά (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Δειτε και αυτο...

Το ποστ σου διαγράφτηκε διότι η προσφορές τις συγκεκριμένης κατηγορίας αφορούν μόνο ταινίες dvd & blu-ray.

Φιλικά Άκης -bye-

Last edited:

χθες το απογευμα που περασα μια βολτα απο το media markt της κηφισιας,βρηκα αρκετους τιτλους σε ελκυστικες τιμες(οχι βεβαια τελευταιες παραγωγες).
ενδεικτικα πηρα το wally με 13 ευρω και υπηρχαν και αλλες animation ταινιες σε παρομοια τιμη(π.χ. την τριλογια του toy story στα 48 ευρω,οταν στο public την εχουν 66).
καποιες ταινιες που θα ηθελα παντως δεν βλεπω να πεφτουν οι τιμες τους.

Για όποιον ενδιαφέρεται, το MM έχει σε προσφορά το Lord Of The Rings- Extended Edition Bluray σε τιμή 59 ευρώ!

ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ Ο ΠΟΤΤΕΡ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15 ΕΥΡΩ!!!

ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ Ο ΠΟΤΤΕΡ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15 ΕΥΡΩ!!!

Εγώ το πήρα απο το καρφούρ στο ρέντη πριν 2 βδομάδες.
Αναρωτιέμαι αν το έχουν μπερδέψει με το DVD... :2thumb22sup:

Re: Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Παιδιά κανένα καλό site για να πουλάει Blu Ray ταινίες;