Αγορά Ταινιών dvd/BluRay (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Γεια σας θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε κανένα ελληνικό eshop που μπορώ να βρω το Matrix resurrections σε dvd και απλό Blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους; Ευχαριστώ

Γεια σας θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε κανένα ελληνικό eshop που μπορώ να βρω το Matrix resurrections σε dvd και απλό Blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους; Ευχαριστώ
Προτίμησε το e-katastima. Εχει καλύτερες τιμές, αν εισαι Αθήνα πάς και απο κοντά, είναι και ωραίος τύπος συνεργάσιμος !!

Θέλω να σας ενημερώσω ότι το e-katastima δεν θα φέρει το Matrix resurrections ούτε σε dvd ούτε σε απλό blu ray αλλά μόνο σε 4k blu ray όπως με πληροφόρησαν πριν από λίγο. Οπότε κοιτάω άλλου βέβαια οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι το e-katastima δεν θα φέρει το Matrix resurrections ούτε σε dvd ούτε σε απλό blu ray αλλά μόνο σε 4k blu ray όπως με πληροφόρησαν πριν από λίγο. Οπότε κοιτάω άλλου βέβαια οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Γιατί δεν πέρνεις το steelbook από το BluRayshop ? Είναι πιο ακριβό αλλά για συλλεκτικούς και όχι μόνο λόγους πιστεύω αξίζει.

• Like
Reactions: airb
Γιατί δεν πέρνεις το steelbook από το BluRayshop ? Είναι πιο ακριβό αλλά για συλλεκτικούς και όχι μόνο λόγους πιστεύω αξίζει.
Δυστυχώς δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλιώς θα ήταν πολύ καλή επιλογή.

Σήμερα έμαθα ότι η έκδοση σε 4κ blu ray έχει την ταινία και σε απλό blu ray ισχύει όντως κάτι τέτοιο;

Σήμερα έμαθα ότι η έκδοση σε 4κ blu ray έχει την ταινία και σε απλό blu ray ισχύει όντως κάτι τέτοιο;
Ισχύει

Αμα είναι να δώσεις λεφτά για να το αγοράσεις,πάρε την 4Κ έκδοση που έχει ελληνικούς υπότιτλους και στο 4Κ δισκάκι και στο απλό blu-ray

Ισχύει

Αμα είναι να δώσεις λεφτά για να το αγοράσεις,πάρε την 4Κ έκδοση που έχει ελληνικούς υπότιτλους και στο 4Κ δισκάκι και στο απλό blu-ray
Άρχισα να το σκέφτομαι, παρόλο που δεν έχω 4k player.

Το 4k είναι το μόνο φορμάτ που δεν μπορώ να υποστηρίξω. Είμαι μεταξύ dvd και απλού blu ray αλλά το απλό blu ray κανείς δεν ξέρει αν θα κυκλοφορήσει εδώ από μόνο του.

Το 4k είναι το μόνο φορμάτ που δεν μπορώ να υποστηρίξω. Είμαι μεταξύ dvd και απλού blu ray αλλά το απλό blu ray κανείς δεν ξέρει αν θα κυκλοφορήσει εδώ από μόνο του.
Αυτό πάντως έχει ελληνικούς υπότιτλους,το γράφει https://www.blu-rayshop.gr/the-matrix-resurrections-limited-edition-steelbook-blu-ray-p-23458.html
Απλά είναι περιορισμένη έκδοση και πρέπει να βιαστείς. γιατί είναι εισαγωγής.
Ετσι νομίζω δηλαδή , μη σε πάρω στον λαιμό μου.
Περίμενε το dvd που θα κυκλοφορήσει σίγουρα

Last edited:
Αυτό πάντως έχει ελληνικούς υπότιτλους,το γράφει https://www.blu-rayshop.gr/the-matrix-resurrections-limited-edition-steelbook-blu-ray-p-23458.html
Απλά είναι περιορισμένη έκδοση και πρέπει να βιαστείς. γιατί είναι εισαγωγής.
Ετσι νομίζω δηλαδή , μη σε πάρω στον λαιμό μου.
Περίμενε το dvd που θα κυκλοφορήσει σίγουρα
Θα ρωτήσω, αλλά ανάμεσα σε αυτό και την 4κ έκδοση που περιλαμβάνει και το απλό blu ray ποιο θα πρότεινες; Αξίζει να το πάρω και να φυλάξω το 4k και να χρησιμοποιήσω το απλό blu-ray ή και το dvd είναι καλή λύση;

Θα ρωτήσω, αλλά ανάμεσα σε αυτό και την 4κ έκδοση που περιλαμβάνει και το απλό blu ray ποιο θα πρότεινες; Αξίζει να το πάρω και να φυλάξω το 4k και να χρησιμοποιήσω το απλό blu-ray ή και το dvd είναι καλή λύση;
Αφού δεν υποστηρίζεις 4Κ,γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσεις ?

Τη στιγμή που σε καλύπτει το dvd σαν μέσο,περίμενε να κυκλοφορήσει και θα γλυτώσεις αρκετά χρήματα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα για τα χρήματα. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι υπάρχουν 3 φορμάτ το dvd, το απλό blu ray και το 4κ blu ray. Παραπάνω ανέφερα ότι η έκδοση σε 4k blu ray περιλαμβάνει και το απλό blu-ray δηλαδή δύο φορές την ταινία. Το ερώτημα είναι αγορά της 4κ έκδοσης που έχει και το απλό blu ray με το 4κ δισκάκι να μήν χρησιμοποιείται ή αγορά του dvd;

Κακά τα ψέματα όταν αγοράζεις κάτι πλέον το αγοράζεις κυρίως για συλλεκτικούς λόγους επειδή έχεις τρέλα με την ταινία και γιατί
σε μερικά χρόνια μπορεί να μην την βρίσκεις σε καλή ποιότητα.

Από μένα ασυζητητί πάρε το 4Κ και δες μόνο το BluRay.