Συμφορουμίτες ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μichalis3 ευχαριστώ για τα links τα διάβασα και μάλλον με στέλνουν προς plasma μεριά. Θα ήθελα όμως πρώτα να ρωτήσω η G30E έχει το ίδιο καλά βελτιωτικά κόλπα οπως η SONY με το X-Reality engine;
Έχει σημασία να βλέπεις εικόνα και όχι πιξελοειδή κατάσταση. Εάν η μηχανή της SONY πχ κάνει upscaling καλύτερα απο μια PLASMA για την χρήση που την θέλω δηλαδή υλικό συνήθως μιρκότερο του FullHD (SD τηλεόραση ή κάποιες ταινίες σε HD) τότε πράγματι με ενδιαφέρει.
Δελεαστική η προσφορά εαν σκεφτεί κανείς πόσο στοίχιζε πέρυσι! Μήπως όμως η κατακόρυφη πτώση οφείλεται σε μεγάλη αλλαγή στην απόδοση των καινούριων; Πόσο βαθμό θα έβαζες στις τρεις που προανέφερα;
Συγγνώμη αλλά δεν σε κατάλαβα. Η ΕΧ720 έχει την ίδια απόδοση με την ΗΧ800; Τότε με συμφέρει σίγουρα η ΗΧ800.Αυτό ακριβώς που είπες η ex720 έχει ακριβώς την ίδια απόδοση και γιαυτό την έριξαν τόσο την περσινή, μπορείς να πάς και στον κωτσόβολο στο mall και να στο εξακριβώσει και ο ίδιος ο τεχνικός της Sony που παρουσιάζει τις tv γιατί μου την πρότηνε και εμένα.
Ηθελε να μου την πλασάρει, δεν είμαι εξπερ στις tv αλλα κάτι ξερω και με λίγο κουβέντα το είπε μόνος του.
Αν και στο τέλος μου πέταξε και ένα "αλλα όπως και να έχει εγώ την θεωρώ την περσινή καλύτερο μοντέλο"... το θεωρώ απο το είναι έχει διαφορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.