Αγορα τηλεορασης 1000-1500 ευρω

γιατι μου φανηκε εμενα καλυτερη απο αυτες η d6530?ιδεα μου η πραγματικοτητα?

Στα καταστηματα ολες οι τηλεορασεις παιζουν συνηθως στο "δυναμικο" , με φωτεινοτητα αντιθεση κτλ. ολα στο φουλ.

Υπαρχει περιπτωση η καλυτερη τηλεοραση του καταστηματος να ειναι η χειροτερη στο σπιτι σου δηλαδη.

Αν βρεις κανα καταστημα τυπου Saturn που υπαρχει και το τηλεκοντρολ διπλα δοκιμασε να τις βαλεις στο "κανονικο" και να ξερεις οτι σε αυτο το mode θα βλεπεις κανονικα.

Συμφορουμίτες ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μichalis3 ευχαριστώ για τα links τα διάβασα και μάλλον με στέλνουν προς plasma μεριά. Θα ήθελα όμως πρώτα να ρωτήσω η G30E έχει το ίδιο καλά βελτιωτικά κόλπα οπως η SONY με το X-Reality engine; Είναι τόσο τραγική η διαφορά της G30E σε φωτεινό χώρο σε σχέση με την SONY EX720 ή την ΗΧ800 ; Και κάτι τελευταίο για τις 2 SONY εάν ο βαθμός της ΕΧ720 για εικόνα είναι 7 της HX800 πόσο θα ήταν 7,5 ή 8 με 9;(Εάν θέλεται βαμολογήστε και την G30E σε σχέση με τις 2 SONY παρόλο που είναι Plasma ώστε να αντιληφθώ για τι δαφορές μιλάμε)

σε πλάσμα και 3d μπορείς να δείς και την 46st30. μετά την 42άρα είδα εχθές και την 50άρα (αν ενδιαφέρεσαι να την δείς στημένη υπάρχει στο πλαίσιο στουρνάρη) και μου άφησε τις ίδιες εξαιρετικές εντυπώσεις με την 42. την είδα σε 2d. το μόνο πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο η 46άρα δεν έχει έρθει ακόμα σε πολλά καταστήματα.

http://www.skroutz.gr/s/338887/Panasonic-TX-P46ST30-46.html?keyphrase=46st30

αν σε ενδιαφέρει και τo 3d μπορείς να την βάλεις στις επιλογές σου.
σε ένα άλλο πλαίσιο (σύνταγμα) υπάρχουν στημένες οι 42 g30 και st30 δίπλα δίπλα. δεν μπόρεσα να διακρίνω διαφορές στην εικόνα τους.

σε lcd την hx800 με το transmiter και τα γυαλιά στα 1099 τη θεωρώ "έξυπνη αγορά" αν και περσινό μοντέλο.

Last edited:
Δελεαστική η προσφορά εαν σκεφτεί κανείς πόσο στοίχιζε πέρυσι! Μήπως όμως η κατακόρυφη πτώση οφείλεται σε μεγάλη αλλαγή στην απόδοση των καινούριων; Πόσο βαθμό θα έβαζες στις τρεις που προανέφερα;

Επειδή διαβάζει πολύς κόσμος το φόρουμ επαναδιατυπώνω ώστε να μην φαίνεται συντακτικά λάθος η ερώτηση.(συγχωρείστε με στην γλώσσα είχα πάντα χαμηλό βαθμό).
Πόσο θα βαθμολογούσες ή τί βαθμό θα έβαζες;

Συμφορουμίτες ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μichalis3 ευχαριστώ για τα links τα διάβασα και μάλλον με στέλνουν προς plasma μεριά. Θα ήθελα όμως πρώτα να ρωτήσω η G30E έχει το ίδιο καλά βελτιωτικά κόλπα οπως η SONY με το X-Reality engine;

Εχει την δικη της επεξεργασια (Vreal) αλλα τι να την κανεις την επεξεργασια X-Reality οταν τα χρωματα ειναι "πλαστικα" και η αντιθεση μικρη?

Εκει ειναι η κυρια διαφορα πλασμα με LCD.

Έχει σημασία να βλέπεις εικόνα και όχι πιξελοειδή κατάσταση. Εάν η μηχανή της SONY πχ κάνει upscaling καλύτερα απο μια PLASMA για την χρήση που την θέλω δηλαδή υλικό συνήθως μιρκότερο του FullHD (SD τηλεόραση ή κάποιες ταινίες σε HD) τότε πράγματι με ενδιαφέρει. Βέβαια θα μου πεις έχεις τηλεόραση FullHD και εσύ παιδευεσαι με κανάλια και ταινίες χαμηλής ανάλυσης! Σίγουρα θα την χρησημοποιήσω απλά τα ελεύθερα ελληνικά(;) κανάλια αυτό δείχνουν σήμερα και η τηλεόραση συνήθως αυτά θα παίζει στο σπίτι (βλ.γυναίκα-σειρές). Εαν θέλεις δώσε όμως και μια βαθμολογία με το χέρι στην καρδιά ωστε να καταλάβω πόσο σημαντική διαφορά βλέπεις στις παραπάνω τηλεοράσεις(ΕΧ720, ΗΧ800, G30).

Έχει σημασία να βλέπεις εικόνα και όχι πιξελοειδή κατάσταση. Εάν η μηχανή της SONY πχ κάνει upscaling καλύτερα απο μια PLASMA για την χρήση που την θέλω δηλαδή υλικό συνήθως μιρκότερο του FullHD (SD τηλεόραση ή κάποιες ταινίες σε HD) τότε πράγματι με ενδιαφέρει.

Δεν καταλαβες καλα τι εγραψα.

Εννοειται οτι οποιος εχει τηλεοραση FullHD βλεπει και καναλια χαμηλης ακριβειας , αυτο ειναι δεδομενο.

Το upscaling ομως σου ειπα και παραπανω οτι ειναι δευτερευον. To κυριο ειναι μια τηλεοραση να μπορει να δειξει φυσικα χρωματα και να εχει μεγαλη αντιθεση.

Τι να την κανω εγω πχ. την Sharp quattron που εχει τρομερο scaling (λεμε τωρα) οταν τα προσωπα των ανθρωπων ειναι κιτρινα σαν να ειναι κινεζοι?

Τι να το κανω το τρομερο scaling της Samsung D7000 οταν τα χρωματα στο τηλεοπτικο ειναι "ξεβαμενα"?

H sony 46ex720 είναι Fail στο 3d σε σχέση με την panasonic st30 στην sony τρεμοπαιζει πολύ το 3d και κουράζει στην πανασονικ δεν καταλαβαίνεις τίποτα εχει πιο πολύ βάθος και πιο ξεκούραστο.
Αλλα η sony έχει πολύ καλό 2d.
Τις σύγκρινα Multirama.

Δελεαστική η προσφορά εαν σκεφτεί κανείς πόσο στοίχιζε πέρυσι! Μήπως όμως η κατακόρυφη πτώση οφείλεται σε μεγάλη αλλαγή στην απόδοση των καινούριων; Πόσο βαθμό θα έβαζες στις τρεις που προανέφερα;

Αυτό ακριβώς που είπες η ex720 έχει ακριβώς την ίδια απόδοση και γιαυτό την έριξαν τόσο την περσινή, μπορείς να πάς και στον κωτσόβολο στο mall και να στο εξακριβώσει και ο ίδιος ο τεχνικός της Sony που παρουσιάζει τις tv γιατί μου την πρότηνε και εμένα.
Ηθελε να μου την πλασάρει, δεν είμαι εξπερ στις tv αλλα κάτι ξερω και με λίγο κουβέντα το είπε μόνος του.
Αν και στο τέλος μου πέταξε και ένα "αλλα όπως και να έχει εγώ την θεωρώ την περσινή καλύτερο μοντέλο"... το θεωρώ απο το είναι έχει διαφορά.

Αυτό ακριβώς που είπες η ex720 έχει ακριβώς την ίδια απόδοση και γιαυτό την έριξαν τόσο την περσινή, μπορείς να πάς και στον κωτσόβολο στο mall και να στο εξακριβώσει και ο ίδιος ο τεχνικός της Sony που παρουσιάζει τις tv γιατί μου την πρότηνε και εμένα.
Ηθελε να μου την πλασάρει, δεν είμαι εξπερ στις tv αλλα κάτι ξερω και με λίγο κουβέντα το είπε μόνος του.
Αν και στο τέλος μου πέταξε και ένα "αλλα όπως και να έχει εγώ την θεωρώ την περσινή καλύτερο μοντέλο"... το θεωρώ απο το είναι έχει διαφορά.
Συγγνώμη αλλά δεν σε κατάλαβα. Η ΕΧ720 έχει την ίδια απόδοση με την ΗΧ800; Τότε με συμφέρει σίγουρα η ΗΧ800.

:hmmmm:
Κανένα βαθμό ρε παιδιά για τις εν λόγω τηλεοράσεις; Κατά την γνώμη σας έχουνε μεγάλη διαφορά; (ΗΧ800, ΕΧ720)
Ξέρω ότι δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο αλλά η 2 plasma που προτάθηκαν st30 και g30 τι βαθμό θα παίρναν σε σχέση με τις SONY; (Αναφέρομε για SD εικόνα τηλεοπτικού και μόνο)

Συμφορουμίτες ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις γνώσεις που μου προσφέρατε αυτές τις ημέρες αλλά κατόπιν πίεσης χρόνου τελικά αγόρασα μόλις σήμερα την 46ΗΧ800 που έχει προσφορά στο Πλαίσιο 1099€. Έχω δεί πολύ λίγες τηλεοράσεις σήμερα και μου φάνηκε ικανοποιητική. Περισσότερες εντυπώσεις όταν την συνδέσω. Συνεχίζω βέβαια να είμαι μπερδεμένος και ισως αναλφάβητος με τις τεχνολογίες των τηλεοράσεων αλλά σκεπτόμενος οτι πέρυσι αυτη η τηλεόραση είχε γύρω στα 2500€ υπέθεσα οτι είναι "έξυπνη αγορά" αυτή τη στιγμή.
Κλείνοντας θέλω να πω οτι η Plasma σίγουρα είναι καλύτερες απ´ότι είδα επείδή όμως με βλέπω να συνδέω τον υπολογιστή και να γράφω μερικές ωρίτσες(λέμε τώρα...όταν θα έχω χρόνο) προτίμησα monitor-tv δλδ LCD. Και πάλι μεγάλο ευχαριστώ στο φόρουμ.:grinning-smiley-043

Υ.Γ. πρέπει να κάνω κάπου εγγραφή οτι είμαι κάτοχος τις 46ΗΧ800;

καλορίζικη. στα χρήματα αυτά είναι καλή αγορά και έχεις όλο το πακέτο για να δείς άμεσα 3d. αν την πήρες από το πλάισιο νομίζω ότι έχει και ένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορά bluray της sony νομίζω. αν δεν στο έδωσαν ψάξτο.

πλέον για ότι θές εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66611

Σ' ευχαριστώ vas_papavas -bye-. Πράγματι έχουν ένα κουπόνι δώρου που αναφέρεται στην παραλαβή του transmitter + 1τεμ. 3D γυαλιά. Για έκπτωση δεν γράφει αλλά στην ιστοσελίδα του πλαισίου λέει οτι θα έχω έκπτωση για κάποια "Blu-Ray Player BDP-S480 ή BDP-S580 με έκπτωση 30 & 50 ευρώ αντίστοιχα."
Εντυπώσεις λοιπόν στο άλλο νήμα.

yperion εσυ τι διαφορες βλεπεις στα video στις δυο χειροτερες τηλεορασεις?