AΓΟΡΑ TΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 37''-42''

Κατά τη γνώμη μου ναι. Έκανα ένα πρόχειρο ψάξιμο στις τιμές και δεν μπόρεσα να εντοπισω κάτι σίγουρα καλύτερο.
Αν είμουν στη θέση σου θα αγόραζα την 42U10.

Για αποσταση 3,5-4 μετρων 37,40 ή 42αρα?

Κανονικα για 60" επρεπε να ψαχνεις αλλα δεν σου φτανουν τα λεφτα...

H PQ3000 για τηλεοπτικο σημα ειναι σουπερ , καλυτερη απο ολες τις LCD LG που εχω δει... σε συγκριση με P42U10 λιγο καλυτερη σε τηλεοπτικο και χειροτερη σε HD (που μπορει να μην σε ενδιαφερει ετσι και αλλιως)...

ΟΚ.Θα παω απο εβδομαδα να τις δω απο κοντα τις PQ3000 και 42U10 και οποια εχει καλυτερη εικονα θα την παρω.
Εσεις ποια απο τις 2 τελικα μου προτεινετε και γιατι?
(κριτιρια επιλογης: 1.περισσοτερο για να βλεπω τηλεοραση(καναλια) και μια στις τοσες dvd καθολου για παιχνιδια2.καλυτερη εικονα οταν βλεπεις τηλεοραση(καναλια)

Υ.Γ.:Δεν εχω καταλαβει κατι.Εφοσον ειναι καλυτερες απο αλλες lcd χειροτερες,γιατι ειναι πιο φτηνη ή στα ιδια λεφτα?
Θεμα μαρκετινγκ ή κατι αλλο?

Last edited:
Ευχαριστω Yperion.....

Ποια απο τις 2 προτεινετε?

Την Τεταρτη θα παω να τις δω απο κοντα.....

ΟΚ.Θα παω απο εβδομαδα να τις δω απο κοντα τις PQ3000 και 42U10 και οποια εχει καλυτερη εικονα θα την παρω.
Εσεις ποια απο τις 2 τελικα μου προτεινετε και γιατι?

Την Panasonic TΧ-P50U10. Βάλε και καμιά δόση παραπάνω είπαμε. Να σε σώσουμε από λάθος κίνηση προσπαθούμε.....

898 ευρώ σε 12 άτοκες. Καλά δεν είναι;

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10035251&cmicc=skroutz

Ρε παιδια εχω πολυ μικρο σπιτι για 50αρα.Και η 42αρα που θα παρω ειναι μεγαλη.Επισης πανω απο 700 ευρω δεν μπορω να δωσω.

Οποτε ποια απο τις 2 που σας λεω, να αγορασω......?

Last edited:
Εμενα καλυτερη μου φαινεται η LG με βαση καποια βιντεο που ειδα στο youtube.Πρεπει να ειναι και πιο καινουργιο μοντελο απο την Panasonic.Εχει και περισσοτερα χαρακτηριστικα και hz.

Δεν ξερω....Τι να παω...Θα παω απο κοντα να της δω και οποια εχει καλυτερη εικονα μαλλον θα την παρω.
Η δικια σας γνωμη?Ποια απο τις 2 θα προτιμουσατε?

Ευχαριστω.....

Εμενα καλυτερη μου φαινεται η LG με βαση καποια βιντεο που ειδα στο youtube.Πρεπει να ειναι και πιο καινουργιο μοντελο απο την Panasonic.Εχει και περισσοτερα χαρακτηριστικα και hz.

Και οι δυο μοντελα 2009 ειναι , και οι δυο 100 Hz ειναι...

Για καποιον που βλεπει στην συντριπτικη πλεοψηφια τηλεοπτικο σημα η LG...

Για καποιον που θελει να βλεπει και BluRay και γενικα HD η Panasonic...

Δλδ εγω που την θελω πιο πολυ για τηλεοραση(καναλια) και ελαχιστα για dvd, καλυτερη ειναι η LG?

Δλδ εγω που την θελω πιο πολυ για τηλεοραση(καναλια) και ελαχιστα για dvd, καλυτερη ειναι η LG?

Ερώτηση: Πήγες να δεις αυτές τις τηλεοράσεις σε κάποιο κατάστημα; ή περιμένεις να πάρεις τηλεόραση με αυτά που θα διαβάσεις εδώ;