AΓΟΡΑ TΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 37''-42''

Πηγα.Απλα τωρα θελω τις αποψεις σας για καποιες συγκεκριμενες.Επισης τις γνωσεις σας για να μην παω και τις δω και επιλεξω οποια να ναι.Τεταρτη θα παω να τις δω απο κοντα τις 2 που εχω επιλεξει.Και αν δεν μου αρεσουν μια απο τις 2 plasma που εχουμε επιλεξει εδω στο forum τοτε θα παρω την samsung 530.

Αν εχετε να μου πειτε τιποτα αλλο σημαντικο πανω σε αυτο το θεμα που δημιουργησα απλα πειτε το.........

Ευχαριστω για την βοηθεια σας......

Last edited:
Mαλλον καταληγω στην LG PQ3000 42" plasma.Θα παv να την δω και απο κοντα ωστε να πιστώ οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες συμφωνα με αυτα που λενε ολοι στο forum.Αλλιως θα στραφω σε αλλη.

Μπορειτε να μου πειτε για τις πρωτες 150 ωρες τι πρεπει να κανω επειδη ειναι plasma(ποσες ωρες ανοιχτη και τις ρυθμισεις contrast,φωτεινοτητα κ.τ.λ.?

Άνοιξε κάποιο νήμα κατόχων από ΡΧ80 ή G10 ή U10 στην πρώτη σελίδα και διάβασε την ενότητα ΣΤΡΩΣΙΜΟ.

Δεν υπάρχει κανόνας....

.... προσωπική μου άποψη είναι ότι και καθόλου να μην το βάλεις δεν τρέχει τίποτα...μια ρύθμιση movie, cinema ή όπως τις ονομάζει κάθε εταιρεία με τις default ρυθμίσεις και μια φυσιολογική χρήση, χωρίς χρήση πολύωρων στατικών εκόνων (πάνω από 4 ώρες, κατά τη γνώμη μου) είναι αρκετή για τις πρώτες 200 ώρες, μετά μπορείς να ανεβάσεις τα ρυθμιστικά αντίθεσης και φωτεινότητας κατά το δοκούν...

...απλά αν βιάζεσαι να ξεπεράσεις τις 200 ώρες (περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, πάλι κατά τη γνώμη μου) μπορείς να το αφήνεις να παίζει τα βράδια στο DVD player μόλις τελειώνει. ξεκινάει από την αρχή κ.ο.κ.

Επειδη δεν προκειτε να βλεπουμε μονο 4 ωρες την ημερα τηλεοραση,θα κατεβασω τις ρυθμισεις και θα βαζω να παιζει και το dvd τα βραδια.

Αλλα ποσες ωρες.Ολο το βραδυ ή 1-2 ωρες?

Άστο να παίζει όσες ώρες νιώθεις εσύ πιο καλά...για να μην αγχώνεσαι....

....η απειρία και άγνοια πολλών έχει κάνει την αγορά plasma να φαντάζει κάτι τρομακτικό, λες και θα πρέπει να έχει διαβάσει μήνες κάποιος για να την χειριστεί ή να έχει τελειώσει το Πολυτεχνείο για να την αποκτήσει.

Αλλα ποσες ωρες.Ολο το βραδυ ή 1-2 ωρες?

Όλο το βράδυ, αλλά θα βάζεις ξυπνητήρι κάθε 1-2 ώρες, να δεις μη τυχόν και κόλησε το DVD :BDGBDGB53:

(αστειεύομαι.. άστο να παίζει)

Mαλλον καταληγω στην LG PQ3000 42" plasma.Θα παv να την δω και απο κοντα ωστε να πιστώ οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες συμφωνα με αυτα που λενε ολοι στο forum.Αλλιως θα στραφω σε αλλη.

Εγω παντως δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη γενικα...ειπα συγκεκριμενα οτι για τηλεοπτικο σημα οτι πιστευω οτι ειναι λιγο καλυτερη απο την U10 και αρκετα καλυτερη απο οσες lcd LG εχω δει...

Αν με ρωτησεις γενικα ποια ειναι καλυτερη συνολικα σε τηλεοπτικο , HD κτλ. τοτε την U10 θα απαντησω...

Mια εχω :S

Απλα στις διαστασεις ειναι πιο μικρη.Γι' αυτο το λεω.Δεν εχω παρει ακομα την Plasma.Αυριο θα παω να την παρω(παραγγειλω).

Oσο για αυτο που λες Yperion,εγω την θελω για να βλεπω τηλεοραση(καναλια) και που και που κανενα απλο dvd(oχι hd,blur ray και τετοια).

Αρα συμφωνα με αυτα που θελω, η γνωμη σου ειναι οτι καταλληλοτερη ειναι η LG.Σωστα?

Συμφωνα με τους κατασκευαστες...

πλασμα -> 100,000 ωρες
LCD -> 60,000 ωρες
LED LCD -> 30,000 ωρες

Απο αυτες που αναφερεις η U10 για τα δικα μου ματια ειναι μακραν καλυτερη σε χρωματα-κινηση-μαυρο...

Επειδη ομως αλλα τα ματια του λαγου και αλλα την κουκουβαγιας ριξε μια ματια και μονος σου στα μαγαζια μηπως καταφερεις να δεις ποια ειναι καλυτερη για εσενα...

Πολυ αξιοπρεπης προταση για τα λεφτα της ειναι και αυτη...

http://www.skroutz.gr/s/72567/LG-42LH4000-42%22.html?keyphrase=42LH4000

δηλαδη τι? μετα απο αυτες τις ωρες παπαλα?
η δικια μου τηλεοραση που παιζει 10 ωρες ημερησιως με εναν απλο υπολογισμο εαν ηταν led σε 8,2 ετη θα παρεδιδε πνευμα???
ε αν ειναι ετσι θα μεινω με την 32 αρα crt for ever!!!!!!!!

Σε 7,5 χρόνια θα διαλέγεις το πρόγραμμα ή την ταινία που θες σε κάποιου είδους USB, θα το βάζεις στην ειδική υποδοχή που θα έχεις στο κεφάλι, θα κάθεσαι αναπαυτικά, θα κλείνεις τα μάτια και μετά θα παίρνεις μέρος και συ στη δράση!!! Καλό θα είναι πάντως να σε τσεκάρει κάποιος κάθε τόσο μην ξεχαστείς και δεν γυρίσεις ............ :flipout::flipout::flipout:

Σημερα θα παω να τις δω.Το βραδακι οι εντυπωσεις καθως και το ποια απο τις 2 διαλεξα..!

Πηγα και τις ειδα!Και οι 2 μια χαρα.Η U10 κανει 550ευρω και η PQ3000 500ευρω και ειναι καλυτερες απο αλλες Lcd που ειδα στην ιδια τιμη.
Την PQ3000 plasma την ειχε μονο σε 50αρα στο καταστημα.Ειναι πιο ωραια απο την U10.Μου αρεσε πιο πολυ.H μονη διαφορα τους ειναι οτι η PQ3000 plasma μπορει να φτασει παραπανω hz.Επισης εχει περισσοτερα χαρακτηριστικα και καλυτερη εγγυηση.

Θα την παραγγειλω σε 42αρα ή αυριο οποτε θα την εχω το Σαββατο ή το Σαββατο οποτε θα την εχω την Δευτερα-Τριτη.