Αγορά Τηλεόρασης 40"-42"

konza

New member
7 February 2010
95
καλησπερα .κανω ερευνα αγορας για μια 40"-42" αρα..

-διαθετω 600 -700
-η αποσταση θεασης ειναι 2-3 μετρα(αναλογα σε ποιον καναπε καθεσε :BDGBGDB55:)
-η χρηση για την οποια προβλεπεται η τηλεοραση ειναι για τηλεοπτικο σκοπο και σπανιοτερα για ταινια !
-συγκεκριμενες προτιμησεις δεν υπαρχουν απλα ψαχνω κατι value for money και να εχει αρκετα καλα specs!

PS: τα 100HZ ειναι μεγαλη διαφορα?

απ οτι εχω διαβασει καλες ειναι αυτες
1. http://www.skroutz.gr/s/72568/LG-42LH3000-42%22.html?keyphrase=42LH3000
2. http://www.skroutz.gr/s/72567/LG-42LH4000-42%22.html?keyphrase=42LH4000

ευχαριστω προκαταβολικα !:BDBDG54:

Τον καναπέ που είναι στα 3 μέτρα να τον βάλεις στη αποθήκη.

Εάν βλέπεις πιο πολύ τηλεόραση, προτιμότερο να πας σε πλασμα, π.χ pana p42u10 or p42s10, or lg 42pq2000-3000-6000. Είναι καλύτερες για τη χρηση που την θέλεις. Εαν σκέφτεσαι και αγορά blue ray τότε καλύτερα πανασόνικ που είναι full hd.

Τα 100hz αξίζουν στα τηλεοπτικά. Αν παρακολουθείς αρκετή τηλεόραση τότε τα χρειάζεσαι. Σε LCD η LH4000 είναι καλή αγορά στα 635 ευρώπουλα. Βέβαια είναι γεγονός ότι και μια plasma θα ήταν καλή επιλογή για τηλεόπτικά. Η P42U10 είναι πολύ καλή (και πολύ οικονομική) επιλογή επίσης.

Re: Απάντηση: Αγορά Τηλεόρασης 40"-42"

Για τηλεοπτικο σημα κοιτα καμια πλασμα καλυτερα...42PQ3000 η 42U10...

Απο LCD στην τιμη αυτη την LH4000....

χμμ..θα τα εχω υποψην αν και οι 2 εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους!
αρα ειμαστε αναμεσα στην LG 42PQ3000 η LG 42LH4000 !την panasonic την φοβαμαι λιγο λογω επωνυμιας

αρα ειμαστε αναμεσα στην LG 42PQ3000 η LG 42LH4000 !την panasonic την φοβαμαι λιγο λογω επωνυμιας

Φιλε μου δεν θα συμφωνησω η panasonic ειναι κατα την γνωμη μου απο τις ποιο ποιοτικες εταιριες αλλωστε την συγκεκριμενη τηλεροραση(U10) την εχουν παρα πολλα μελη σε ολο το φορουμ και μπορεις να διαβασεις τις ως επι το πλειστον πολυ καλες κριτικες της εδω:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572

Πρωτη φορα ακουω καποιον να φοβαται την Panasonic και να διαλεγει LG...οχι βεβαια οτι εχει τιποτα η τελευταια , μια χαρα εταιρεια ειναι αλλα οπως και να το κανουμε η Panasonic απο την εποχη των CRT εβγαζε ποιοτικες τηλεορασεις...

Πρωτη φορα ακουω καποιον να φοβαται την Panasonic και να διαλεγει LG...οχι βεβαια οτι εχει τιποτα η τελευταια , μια χαρα εταιρεια ειναι αλλα οπως και να το κανουμε η Panasonic απο την εποχη των CRT εβγαζε ποιοτικες τηλεορασεις...

Από ποιότητα η Panasonic άλλο πράγμα. Ειδικά με τις 42PX70E που πήγαιναν σωρηδόν για αλλαγή πάνελ (και έκαναν κανά μήνα να επιστρέψουν).

το εριξα μια ματια και θελει πολυ διαβασμα,στησιμο ιστοριες κτλ..αλλα οντως φαινεται να εχει καλες κριτικες!μπορειτε να μου προτεινετε συμφωνα με οσα ανεφερα στο πρωτο μου ποστ,2 επιλογες η ακομα καλυτερα 1 επιλογη για να αγορασω? :)

Από ποιότητα η Panasonic άλλο πράγμα. Ειδικά με τις 42PX70E που πήγαιναν σωρηδόν για αλλαγή πάνελ (και έκαναν κανά μήνα να επιστρέψουν).

Αυτα συμβαινουν , και η Sony εχει προβληματα τελευταια με την Χ3500 και παλιοτερα με την D3000 και την W3000...

Συνολικα ομως (δηλαδη μιλωντας για ολα τα μοντελα που εχουν βγαλει τα τελευταια χρονια) Sony και Panasonic ειναι καλυτερες ποιοτικα απο την LG η την Samsung κατα την γνωμη μου...

Απάντηση: Re: Αγορά Τηλεόρασης 40"-42"

Αντίστοιχα όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε με την PV60, την ΡΧ80/8, την ΡΖ80/85, την G, την Χ, την V, την U...και αν κοιτάξουμε στην κατηγορία βλαβών, σπάνια θα βρούμε Panasonic...

....εκτός βέβαια της ΡΧ70 για την οποία η Panasonic κάλυψε την εμφάνιση της πράσινης γραμμής στην ΡΧ70 ακόμα και μετά το πέρας της εγγύησης (σύμφωνα με μαρτυρίες κατόχων/μελών του forum), αποδεχόμενη το κατασκευαστικό λάθος της.

επειδη εγω δεν εχω την εμπειρια απο εσας που ασχολειστε θα ηθελα να μου δωσετε μια τελικη απαντηση σχετικα με το ποια απο τις 3 (pq3000,lh4000,u10) να χτυπισω?? :)
με τη διαφορα οτι η αποσταση θεασης επειδη το ψαξαμε ειναι περιπου 2-2,5 μετρα απο καθε καναπε :)

απο εδω αλλα δεν με βοηθατε..απο τις 3 επιλογες μου προτεινες μια που δεν υπηρχε καν :p εφοσον διαθέτω για την pq3000 μου δειχνεις την pq2000?εκτος αν βγηκε προβληματικη η pq3000 !!!

--αφού διαθέτεις 600-700,
εγώ θα ήμουν μεταξύ
42PQ2000 400 - πολύ καλή στο τηλεοπτικό, άπαιχτο value για 42"
42U10 550 - πολύ καλή γενικώς, FullHD
50PQ2000 620 - πολύ καλή στο τηλεοπτικό, άπαιχτο value για 50"

μάλλον για 50PQ θα το έσπρωχνα το πράγμα, και ειδικά στη χρήση που το θες
(TV + καμμια ταινία)