Αγορά Τηλεόρασης 40"-42"

--αφού διαθέτεις 600-700,
εγώ θα ήμουν μεταξύ
42PQ2000 400 - πολύ καλή στο τηλεοπτικό, άπαιχτο value για 42"
42U10 550 - πολύ καλή γενικώς, FullHD
50PQ2000 620 - πολύ καλή στο τηλεοπτικό, άπαιχτο value για 50"

μάλλον για 50PQ θα το έσπρωχνα το πράγμα, και ειδικά στη χρήση που το θες
(TV + καμμια ταινία)

Την 50PQ2000 ο ίδιος που την δίνει 620 μου την άφησε 580 μετρητοίς!

H PQ2000 με την PQ3000 υποτίθεται πως διαφέρουν στο ότι η 3000 έχει MPEG4.
Τελευταία όμως βλέπουμε να πωλείται η PQ2000 ως MPEG4-ready, και ένας φίλος σε άλλο thread epiβεβαίωσε πως έχει MPEG4 δέκτη.
Άρα PQ2000+mpeg4 = PQ3000.
Επίσης, η PQ2000 είναι το άκρον άωτο σε τιμή!
αν αρχίσουμε και το μαγειρεύουμε, όχι 400, αλλά 465 για την 3000, έ τότε η διαφορά μικραίνει με την U10 στα 550 (FullHD και πολύ καλή γενικώς), και εγώ θα πήγαινα για την U10.
400 με 550 όμως ειναι χαοτική διαφορά (+37.5%) και για τη χρήση που θες την TV, με τα 400 θα άξιζει το κάθε ευρώ η αγορά σου.

Επίσης η διαφορά 42U10 550 - με 50PQ2000 620, μάλλον γέρνει προς τις 50"
σε μπέρδεψα ή να συνεχίσω; :ADFADF1:

50" και 400 να ειχε δε θα την επελεγα λογω ελλειψης χωρου για τετοια διασταση...400 με 550 σιγουρα ειναι καποια διαφορα ..αλλα οντως αξιζει ?το ενα μελος που ειπε οτι εχει mpeg4 rdy δεν μου λεει κατι..δεν υπαρχει κατι επισημο..δε θελω να παρουμε κ κανα αρχαιο μοντελο :p οσον αφορα τις λειτουργιες ,ειναι οι ιδιες και στην 2000,3000 και στη u10?πχ usb,hdmi κτλ κτλ?

σου παρέθεσα το σκεπτικό μου..
Ελπίζω να μην περιμένεις σοβαρά να κάτσω να μετράω USB και HDMI για 3-4 μοντέλα και να φτιάξω συγκριτικό πίνακα! :chinscratch:

To Πλαίσιο πάντως την πούλαγε (μέχρι σήμερα!) για 419 ως MPEG4 TV

κλείσε! :smile:
είσαι μεταξύ εξαιρετικών επιλογών..
η PQ ήταν η 'αγαπημένη' value for money του forum to Καλοκαίρι που μας πέρασε (όταν και πήρα την δική μου 42pq2000)
και το φθινόπωρο προέκυψε η U10 ως εξαίρετη επιλογή για τα χρήματα που απαιτεί.
η PQ ξαναβγήκε στον αφρό λόγω του οτι πηρε τον κατήφορο ως τιμή τελευταία (ειδικά η 42PQ2000 & 50PQ2000) και παραμένει μια ακρως ποιοτική επιλογή με χρήματα στα οποία άλλοι ψάχνουν την "ποιοτική" 32άρα!

κατι τελευταιο,οι 'ψηφιακες' δλδ με mpeg4 χρειαζονται συνδεση με κεραια(πριζα)?γιατι η 'ψηφιακη' που εχουμε οταν αποσυνδεσα για να το δοκιμασω χωρις τη κεραια στα ψηφιακα μου ελεγε οτι δεν υπαρχει σημα κτλ

αφου υποτιθεται ειναι ψηφιακα..δε γινεται με καμια πατεντα να βαλω τηλεοραση με ψηφιακα χωρις πριζα κεραιας?

Τυπικά, τα ψηφιακά μπορείς να τα πιάσεις και με μικρότερη κεραία, αλλά αυτό εξαρτάται και από την ποιότητα του σήματος στην περιοχή σου. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...

μολις παρατηρησα οτι η u10 δεν εχει usb...μαρεσει που το ειχα ρωτησει κιολας :p
θα παω τωρα κ οτι αποφασισω εκεινη τη στιγμη..ελπιζω να μη γινεται να δει κανεις ταινίες απο το usb.....και τη μετανιώσω εξ ολοκληρου την u10 !

μολις την πηρα..και να σας πω τιμη???500 απο πλαισιο επειδη ηταν η τελευταια κ ηταν η εκθεσιακη..μονο που εχω ενα προβλημα..την συνδεσα βρηκε τα ψηφιακα και εχει μονο ηχο :S (και γραφει μηνυμα οτι δεν υπαρχει εικονα)

τελικα το ρυθμισα στην ισπανια και ολα οκ!πηγα να κατεβασω τον ελληνικο οδηγο που εχει στο επισημο τοπικ της u10 εδω στο φορουμ αλλα δε μου το ανοιγει!!