Αγορα τηλεορασης 40"-42"

Re: Samsung LE40c630 ή Samsung UE40d5003

Δηλαδη εσυ λες οτι στην d5003 θα εχω 100hz??η 630 δεν θα εχει 100hz??κοιτα δεν βλεπω πολλους αθλητικους αγωνες αλλα θελω να βλεπω ταινιες απο pc!!και με ενδιαφερει στα mkv αρχεια να βλεπω ποιοτητα τελεια!!
Κοιτα να σ πω την αληθεια,σε αυτη ειχα καταληξει, την 42lk530 αλλα αλλαξα αποψη γιατι διαβασα οτι πολλοι δεν προτιμουν lg για αξιοπιστια και αλλα πολλα!!τι να κανω;;:/

Τελεια ποιοτητα δεν υπαρχει σε καμια τηλεοραση της αγορας ειδικα σε mkv που ειναι και συμπιεσμενα.

Η D5000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100 Hz. Εχει 50 Hz , τα CMR δεν ειναι πραγματικος ρυθμος ανανεωσης.

Γεια σας παιδια!!εδω και μερικες μερες ενδιαφερομαι για την αγορα μιας 40 ή 42 ιντσων οθονη!θα ειμαι γυρω στα 2 με 2,5 μετρα αποσταση!!τα λεφτα π δινω ειναι μεχρι 550 ευρω!!θελω στην τηλεοραση να εχω 100hz,πολυ καλη εικονα για να καταλαβαινω τι θα πει full hd,μ αρεσει πολυ αυτη η γλυστερη εικονα στη τηλεοραση,παιζω παιχνιδια γυρω στις 8 ωρες και βλεπω συχνα ταινιες απο το pc σε μορφη mkv και σε αλλες!!
Θα θελα να μ προτεινετε καποια τηλεοραση!!
Απο οσα διαβασα εδω μεσα εχω δει samsung c630,c653 μεταχειρισμενη απο ενα παιδι εδω μεσα, plasma S30, lg 42lk530,samsung d5003!!αν δειτε και καποια αλλη εσεις πειτε μ!!ειμαι απο γιαννενα αν αυτο παιζει ρολο!!
Ααα κ ο λογος που δημιουργησα αυτο το thread ειναι οτι εχω ακουσει τοσα πολλα που κοντευω να τρελαθω!!ακομη κ γκομενα βγαζω πιο ευκολα απο το να αποφασισω ποια να παρω!
Τα ΦΩΤΑ σας παιδια!!:D

Το αρχειο mkv δεν ειναι bluray??δηλαδη αυτα που κατεβαζω στο pc δεν ειναι bliray?παντως η d5003 στον κοτσοβολο γραφει οτι ειναι 100hz!!μαμακιες γραφει δηλαδη;;

Πάμε άλλη μία. Η C630 έχει 100 Hz συχνότητα ανανέωσης από το panel ενώ οι D5XXX έχουν 50 Hz από το panel + 50 CMR (μέσω λογισμικού της τηλεόρασης δηλαδή). Τα mkv ή mp4 που είναι τα περισσότερα BR rip είναι συμπιεσμένα αρχεία του αρχικού Blu Ray που κυκλοφορεί στην αγορά, οπότε είναι λογικό να είναι πιο κάτω σε ποιότητα, σε αρκετές όμως περιπτώσεις (ανάλογα και με το αρχείο) είναι αρκετά κοντά.

φίλτατε teocool με όλο το σεβασμό καλό θα είναι κάποιος συντονιστής να ενώσει τα ποστ σου που έχεις ανοίξει για την αγορά τηλεόρασης (3) όχι γιατί έκανες κάποιο έγκλημα (προς θεού) αλλά όπως καταλαβαίνεις ο καθένας θα απαντάει σε κάθε 1 από τα νήματα και θα χαθείς περισσότερο.

σε σχέση με τις ερωτήσεις σου.

καταρχήν η 42s30 είναι σε προσφορά με bluray και σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις το γαιδαρο χωρίς να κοιτάς τα δόντια. πέρα από αυτό έχεις απάιτηση για πολύωρο gaming και στη θέση σου θα ξέχναγα τις πλάσμα.

σε σχέση με τις lcd. τα 100hz θα παίξουν ρόλο σε αθλητικά γεγονότα κυρίως και σε γρήγορες σκηνές (αποφυγή θολούρας). αν βλέπεις πολλά αθλητικά πάρτην. όμως τα 100hz στις τηλεοράσεις δεν συμβαδίζουν συνήθως με χαμηλό lag οπότε στο gaming αποτελούν πρόβλημα.

όλες οι φετινές samsung d5000, d5500 είναι ουσιαστικά 50hz (100hz cmr). θα έχεις λογικά θολούρα στα αθλητικά αλλά καλύτερη απόδοση στο gaming. δυστυχώς τηλεόραση που να τα καλύπτει όλα δεν υπάρχει.

σταθμίζεις τις ανάγκες και αποφασίζεις μεταξύ των 42lk530 και d5003.

για τις μεταχειρισμένες που αναφέρεις τα πάντα εξαρτώνται από την τιμή και την κατάσταση τους

μάλλον αυτά που λέω πρέπει να έχουν ειπωθεί και στα άλλα νήματα εκτός αν είμαι τελείως λάθος στο σκεπτικό μου.

ΥΓ. αν σε φέρει ο δρόμος από τον γιανακκόπουλο στο κουτσελιό κτύπα ενα κατσικάκι γάστρας για πάρτη μου. χριστούγεννα θα ανέβω και δεν κρατιέμαι.

Last edited:
Δε χρειάζεται να ανοίγεις νέο thread κάθε φορά που αναθεωρείς για την τελική σου επιλογή... Ενδεικτικά σου αναφέρω πως είμαι στο ψάξιμο για τηλεόραση εδώ και ένα εξάμηνο και δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. Κανένας δεν είπε πως είναι μια εύκολη απόφαση η επιλογή καινούργιας τηλεόρασης, γι' αυτό υπάρχει και το συγκεκριμένο forum, για να σε βοηθάει να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα, όχι για να παίρνεις μια ξερή απάντηση "πάρε αυτή, τέλος". :beatnik2:

teocool στο είχα επισημάνει...

Υ.Γ.: Καλό είναι να μην διπλοποστάρουμε τα ίδια ερωτήματα σε διαφορετικά θέματα ή να ανοίγουμε διαφορετικά νήματα, ώστε να μαζεύονται οι πληροφορίες σε ένα μέρος (για το καλό αυτού που ρωτάει ;) )

....ως εκ τούτου , όλα τα νήματα που έχεις ανοίξει ενώθηκαν σε ένα, όποιες απορίες και ερωτήσεις έχεις καλό είναι να τις γράφεις εδώ....

...για οποιεσδήποτε τηλεοράσεις σε απασχολήσουν στο μέλλον :flute:

Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αλλα δεν μπορω να πειραξω τις ρυθμισεις να την κανω να φαινεται ωραια;;να ρωτησω,αυτο το"γλυστρημα" που παρατηρειται ειναι εμφανες και στην c630??θα το βλεπω και στις ταινιες που βλεπω απο το pc χρησιμοποιωντας την οθομη ως monitor?

Και οι 2 είναι είναι στα 100hz με ίδιο επεξεργατή εικόνας οπότε οτιισχύει στην μία ισχύει και στην άλλη.

Δε χρειάζεται να ανοίγεις νέο thread κάθε φορά που αναθεωρείς για την τελική σου επιλογή... Ενδεικτικά σου αναφέρω πως είμαι στο ψάξιμο για τηλεόραση εδώ και ένα εξάμηνο και δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. Κανένας δεν είπε πως είναι μια εύκολη απόφαση η επιλογή καινούργιας τηλεόρασης, γι' αυτό υπάρχει και το συγκεκριμένο forum, για να σε βοηθάει να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα, όχι για να παίρνεις μια ξερή απάντηση "πάρε αυτή, τέλος". :beatnik2:

εχεις δικιο Michalis3!!εσυ εχεις ζοριστει πολυ περισσοτερο απο μενα!!:/

φίλτατε teocool με όλο το σεβασμό καλό θα είναι κάποιος συντονιστής να ενώσει τα ποστ σου που έχεις ανοίξει για την αγορά τηλεόρασης (3) όχι γιατί έκανες κάποιο έγκλημα (προς θεού) αλλά όπως καταλαβαίνεις ο καθένας θα απαντάει σε κάθε 1 από τα νήματα και θα χαθείς περισσότερο.

σε σχέση με τις ερωτήσεις σου.

καταρχήν η 42s30 είναι σε προσφορά με bluray και σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις το γαιδαρο χωρίς να κοιτάς τα δόντια. πέρα από αυτό έχεις απάιτηση για πολύωρο gaming και στη θέση σου θα ξέχναγα τις πλάσμα.

σε σχέση με τις lcd. τα 100hz θα παίξουν ρόλο σε αθλητικά γεγονότα κυρίως και σε γρήγορες σκηνές (αποφυγή θολούρας). αν βλέπεις πολλά αθλητικά πάρτην. όμως τα 100hz στις τηλεοράσεις δεν συμβαδίζουν συνήθως με χαμηλό lag οπότε στο gaming αποτελούν πρόβλημα.

όλες οι φετινές samsung d5000, d5500 είναι ουσιαστικά 50hz (100hz cmr). θα έχεις λογικά θολούρα στα αθλητικά αλλά καλύτερη απόδοση στο gaming. δυστυχώς τηλεόραση που να τα καλύπτει όλα δεν υπάρχει.

σταθμίζεις τις ανάγκες και αποφασίζεις μεταξύ των 42lk530 και d5003.

για τις μεταχειρισμένες που αναφέρεις τα πάντα εξαρτώνται από την τιμή και την κατάσταση τους

μάλλον αυτά που λέω πρέπει να έχουν ειπωθεί και στα άλλα νήματα εκτός αν είμαι τελείως λάθος στο σκεπτικό μου.

ΥΓ. αν σε φέρει ο δρόμος από τον γιανακκόπουλο στο κουτσελιό κτύπα ενα κατσικάκι γάστρας για πάρτη μου. χριστούγεννα θα ανέβω και δεν κρατιέμαι.

καταρχασ σορρυ για τα πολλα Post!!αλλα αγχωνομαι για την αγορα γιατι οι προσφορες τελειωνουν!!
οσο για τις τηλεορασεις, πιστευεις οτι και η c630 και c653 συγκαταλεγεται σα την lg 42lk530 λογω των 100hz??δηλαδη ρε παιδια τοσο αισθητα θα ειναι τα lag στα παιχνιδια σε συγκριση με την d5003??
εγω που τωρα εχω μια telefunken : http://www.skroutz.gr/s/60992/Telefunken-TG26D761L-26.html
θα δω διαφορα στα παιχνιδια ή θα εχω το ιδιο lag?

οσο αναφορα το lag τι εχετε να πειτε??η c630 εχει 45ms αν ειμαι σωστος και η c650-2-3 41ms!!!
(διαβασα οτι καλα ειναι να ειναι μικροτερο του 30ms)
ειναι αισθητο το lag στα παιχνιδια?

οσο αναφορα το lag τι εχετε να πειτε??η c630 εχει 45ms αν ειμαι σωστος και η c650-2-3 41ms!!!
(διαβασα οτι καλα ειναι να ειναι μικροτερο του 30ms)
ειναι αισθητο το lag στα παιχνιδια?

Φίλε είχα την C630 και στη συστήνω ανεπιφύλακτα ως TV. Τώρα για lag και games δε ξέρω γιατί δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Άποψή μου αν βρείς την 650 στα 50 Ευρώ παραπάνω να πάρεις αυτήν. Αλλιώς την C630. Κάτι που ρωτάς σε άλλο thread, γιατί θέλεις να βλέπεις ταινίες απ'τον υπολογιστή σου? Οι Samsung μια χαρά player έχουν συνδέεις τον σκληρό σου εκεί και έχεις σούπερ ποιότητα που δε συγκρίνεται μ'αυτή του PC όσο καλή κάρτα γραφικών κι αν έχεις.

δηλαδη λες να βλεπω ταινιες μεσω του media manager που προσφερει η samsung??αργει καθολου μεχρι να βρει τις ταινιες??δηλαδη ειναι σα κατι που γινεται σε lan με κοινη χρηση αρχειων??
σε ευχαριστω για την πληροφορια αλλα με καιει πολυ να μαθω και για το Lag γιατι αυτο με κραταει απο το να την παρω!!:/

Η TV έχει θύρα USB. Συνδέεις εκεί κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο, αν έχεις βέβαια και βλέπεις τις ταινίες σου. Αυτό χωρίς PC. Και μετά είναι αυτό που είπες μέσω media manager της Samsung(μέσω δικτύου δηλαδή). Δεν αργεί σε τίποτα, ενδέχεται μόνο σε κάποια mkv 1080p να κολλάει μερικές φορές(πολύ σπάνιο σε μένα πάντως απ'οτι θυμάμαι).
100Hz, μεγαλύτερο lag
50Ηz(D5---), μικρότερο.
Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

σε ευχαριστω Kostas5579!!!απλως αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας που να μ πει τι γινεται με το lag??τοσο πολυ θα μ κολανε τα παιχνιδια??παντως στην telefunken παρατηρουσα κολλημα στο assassins creed brotherhood!!

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δηλαδη λες να βλεπω ταινιες μεσω του media manager που προσφερει η samsung??αργει καθολου μεχρι να βρει τις ταινιες??δηλαδη ειναι σα κατι που γινεται σε lan με κοινη χρηση αρχειων??
σε ευχαριστω για την πληροφορια αλλα με καιει πολυ να μαθω και για το Lag γιατι αυτο με κραταει απο το να την παρω!!:/
Όσον αφορά το lag, ο καλός μας φίλος avsigner :music-smiley-006:(αλήθεια, που είναι αυτό το παίδι???)είχε φτιάξει το παρακάτω βιντεάκι. Ελπίζω να σε βοηθήσει να αποφασίσεις!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DCvFEOHmViQ

σε ευχαριστω Kostas5579!!!απλως αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας που να μ πει τι γινεται με το lag??τοσο πολυ θα μ κολανε τα παιχνιδια??παντως στην telefunken παρατηρουσα κολλημα στο assassins creed brotherhood!!

Έχει απαντηθεί πάρα πολλές φορές στο παρόν νήμα, αλλά κι εγώ στην θέση σου θα βαριόμουν να κάτσω να ψάξω ! Λοιπόν ΝΑΙ υτπάρχει lag το οποίο είναι αισθητό μόνο στα γρήγορα παιχνίδια (πχ ραλάκια, beat'mup, κτλ) αλλά με ενεργοποίηση της επιλογής "Λειτουργία Παιχνιδιού" το Lag σχεδον εξαλείφεται και παραμένο αισθητό μόνο στους πολύ ψαγμένους και απαιτητικούς χρήστες. Αν είσαι χαλαρός με τα παχνίδια και όχι κανας τρελός gamer που ψάχνεται, δεν θα σε απασχολήσει το lag. Ασφαλώς βέβαια να γνωρίζεις οτι η ενεργοποίηση της επιλογής "Λειτουργία Παιχνιδιού" μειώνει την ποιότητα της εικόνας γιατι αφαιρεί φίλτρα και επεξεργασία.

Παιδια χρειαζομαι την ανθρωπια σας!!ειμαι φοιτητης στα γιαννενα κ ενδιαφερομαι για τις c630 η καλυτερα c650!!χθες εψαξα ολα τα γιαννενα κ τελικα βρηκα στα multirama την c630!μιλησα με εναν υπευθυνο εκει κ μ ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε σε αποθηκη ουτε αποθεμα σε κανενα καταστημα!!οποτε θα περιμενα ποτε η samsung θα εστελνε!!μ ειπε πως αν την παραγειλω απο ιντερνετ θα ερθει αλλα θα αργησει,15 με 20 μερες!!παω λοιπον σημερα να την παραγειλω απο ιντερνετ κ ειδα οτι την αφερεσαν!!
Πηγα σε ποσα μαγαζια κ υστερα απο την ειρωνια πολλων κ συγκεκριμενα στο κωτσοβολο,δεν μπορω να βρω καποια αντισοιχη αυτων των 2 κ σε τιμη καλη αλλα και σε καταστημα ιωαννινων!!παρατησησα οτι c650 υπαρχει στο πλαισιο στο περιστερι στην αθηνα!!αλλα δεν εχω κανενα στην αθηνα,δεν την γνωριζω καθολου καλα και ειναι πολυ δυσκολο να κατεβω!!
Η τηλεοραση c650 κοστιζει 550 ευρω και τα μεταφορικα,το πολυ 50 ευρω πιστευω!! Τα χρηματα θα ρωτησω στο πλαισιο αν μπορουν να δωθουν μεσω τ λογαριασμου τ πλαισιου!!Για αυτο ζηταω με ολο τ σεβασμο αν θα μπορουσε καποιος να την μεταφερει απο το περιστερι στον κηφισο για το λεωφορειο για γιαννενα!!Τα μεταφορικα θα τα πληρωσω εγω εδω!!απλα ζηταω το χρονο καποιου αφου συνεννοηθω με το πλαισιο να την παρει και να την στειλει!!αν υπαρχει καποιος προθυμος για αυτη την κινηση να με ενημερωσει μεσω pm η εδω!!ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!

Last edited: