Αγορα τηλεορασης 40"-42"

από μια δοκιμή που έκανα στην δική μου δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους από την usb της τηλεόρασης. βγάζει όντως αλαμπουρνέζικα. δεν ξέρω τι κάνει το bluray με τους υποτίτλους. κάποια λύση έχει δοθεί στο νήμα της g30 αν δεν κάνω λάθος μέ διαφορετικό encoding από το notepad+. δεν με ενδιαφέρει το θέμα και δεν έχω δώσει βάση.

τι συνδέσεις έχεις κάνει στον ήχο????

εχω συνδεσει το bluray με hdmi στην panasonic και εχω συνδεσει με οπτικη ινα το home cinema στην panasonic!!εβαλα τον σκληρο τωρα στην panasonic και μ επαιξε dts κανονικα!!!τελειως ο ηχος!!τωρα θα κοιταξω τις οδηγιες για τους υποτιτλους!!

LG 42LK530 ή LG 42LV4500..? Ποια είναι η γνώμη σας; σε αυτές τις 2 έχω καταλήξει..ποια θεωρείτε καλύτερη?

Πραγματικά καμιά από αυτές τις δύο.Μην δείς καθόλου LG.Η εικόνα τους σε 2D είναι μέτρια.(Κομπιάσματα στην κίνηση κλπ)

Άλλαξα thread επειδή διάβαζα αυτό το thread το οποίο μου φάνηκε πολύ αναλυτικό και κατατοπιστικό με διάφορες γνώμες και είπα να κάνω την ερώτησή μου μιας και τελικά πήγα σήμερα ΠΛΑΙΣΙΟ και τις είδα και τις 2.. :P
Ανδρέα η επιλογή LG είναι καθαρά θέμα τιμής..

Αλλά μου κάνει εντύπωση που η LK530 είναι πιο φτηνή από την LV4500...

Sorry λάθος διατύπωση...Ακριβώς το αντίθετο εννοούσα.. την LK την είχε το Πλαίσιο 700κάτι και την LV 500κάτι...δεν είναι λίγο παράξενο αυτό..;

Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό..? και μάλιστα τόσο μεγάλη διαφορά τιμής κοντά στα 200 ευρώ..?

Ήταν σίγουρα αυτά τα δύο μοντέλα?
Δεν υπάρχουν στο site.
700 η LK?
Δες στο skroutz.gr
Στα 580 περίπου βγάινει η LK και στα 530 η LV.

LED=LCD

Το ιδιο πραγμα τεχνολογικα.

Το οτι εχει φωτισμο απο LED περιμετρικα αντι για τις λαμπες CCFL αυξανει μαλιστα την ανομοιομορφια της οθονης.

ναι στο skroutz.gr το έχω δει..απλά αναρωτιέμαι γιατί η LED είναι πιο ακριβή από την απλή;
έτσι όπως τις είδα στο Πλαίσιο μου άρεσε σαν εικόνα πιο πολύ η LK αλλά επειδή ουδεμία σχέση έχω με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και επειδή θα καταλήξω σε μία από αυτές τις 2 που μου προτείνατε, και η διαφορά στο σκρουτζ είναι σχετικά μικρή αναρωτιέμαι σε ποια να καταλήξω τελικά..

Πάλι μπερδεύτηκες! Στη συγκεκριμένη περίπτωση η απλή(LK) είναι λίγο πιο ακριβή απ´την LED(LV) κατά 50 Ευρώ περίπου.
Άσε το πλαίσιο και μη κολλάς σε ένα κατάστημα.
Θα δείς ακόμη πιο κουφά, π.χ. περσινά μοντέλα σε κάποια μαγαζιά να δίνονται ακριβότερα από πέρισυ.
Διάβασε τα 2 νήματα κατόχων και αποφάσισε.
Έχω ακούσει θετικά καί για τα δύο μοντέλα και απ'τη στιγμή που θέλεις μόνο LG...
Μόνο μη κάνεις την αγορά απ'το πλαίσιο!

Υ.Γ.: Το'χω υπόψη μου(LCD=LED) Yperion αλλά εδώ προσπαθούμε να τα ξεμπλέξουμε λίγο τα πράματα όχι να τα μπλέξουμε πιο πολύ!

Απάντηση: Re: Αγορα τηλεορασης 40"-42"

Πάλι μπερδεύτηκες! Στη συγκεκριμένη περίπτωση η απλή(LK) είναι λίγο πιο ακριβή απ´την LED(LV) κατά 50 Ευρώ περίπου.
Άσε το πλαίσιο και μη κολλάς σε ένα κατάστημα.
Θα δείς ακόμη πιο κουφά, π.χ. περσινά μοντέλα σε κάποια μαγαζιά να δίνονται ακριβότερα από πέρισυ.
Διάβασε τα 2 νήματα κατόχων και αποφάσισε.
Έχω ακούσει θετικά καί για τα δύο μοντέλα και απ'τη στιγμή που θέλεις μόνο LG...
Μόνο μη κάνεις την αγορά απ'το πλαίσιο!

Υ.Γ.: Το'χω υπόψη μου(LCD=LED) Yperion αλλά εδώ προσπαθούμε να τα ξεμπλέξουμε λίγο τα πράματα όχι να τα μπλέξουμε πιο πολύ!

Γιατί??????

Γιατί εκεί έχει 700 Ευρώ η LK530 με βάση την Amelie πάντα.
Στο skroutz τη βγάζει στα 580.
Διάβασε και κανένα post πιο πάνω!
Πιάσαμε χιλιάρα!

Στα Media Markt τις είχα δει αυτές τις τιμές τελικά,όχι στο Πλαίσιο,λάθος..για να μη δυσφημώ και το Πλαίσιο :P

Ωστόσο μάλλον θα ρίξω κλήρο γιατί και οι 2 το ίδιο μου φαίνονται εμένα.. :P