Αγορά τηλεόρασης 46"... επιτέλους!

kormi80

New member
11 October 2010
41
Thessaloniki
Παιδιά παρακαλώ για τη γνώμη σας
Θέλω να πάρω τηλεόραση στις 46" και είμαι μεταξύ της 9705, της C8000 και της .....(για να προσθέσετε εσείς) με πρώτη υποψήφια την πρώτη.
Την προορίζω για το σαλόνι και προβολή 50% τηλεοπτικού (digea πλέον), 30% ταινιών και 20% ps3 ( το οποίο για τον πρώτο καιρό θα έχω και για blue ray player).Το 3D δεν αποτελεί ισχυρό κριτίριο, αν και καλοδεχούμενο.
Επίσης θα πάρω και ένα media player για τις ταινίες και άλλα αρχεία που έχω.
Διαβάζω αρκετό καιρό σχετικά και έχω πραγματικά μπερδευτεί.Sony δε θέλω να πάρω ενώ για τη VT δεν πολυψήνομαι(δεν ξέρω,κάτι δεν μου έχει κάτσει καλα.Λίγο το στρώσιμο που θέλει, λίγο που όσο την έχω δει μου φανηκε πολυ ψόφια από φωτεινότητα.....).:chinscratch:
Επίσης στη παγίδα με το διάβασμα έπεσα από πέρσι γιατί έλεγα αυτή έχει το ένα μειονέκτημα, εκείνη το άλλο , σε λίγο βγαίνουν τα επόμενα μοντέλα....... περίμενε.....και τελικά έφτασα σήμερα να λέω ότι θα πάρω γιατί έτσι δεν θα πάρω ποτέ.:BDBDG54:
Πείτε μου ρε παιδιά τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ

Τα προβληματα που εχει η 9705 τα εχεις διαβασει?

Ουτε τα μενου δεν ειναι καλα μεταφρασμενα στα Ελληνικα ασε τους κουλοχερηδες/φωτακια κτλ τα "κολλημενα" HDMI και αλλα πολλα bugs.

Παρε την C8000.

Και με την ποιότητα της εικόνας?
Δεν είναι ανώτερη η philips?
Γιάννη το θέμα με τα λαμπάκια-κουλοχέρηδες δε λυθηκε με το τελευταίο firmware?
Πραγματικά με νοιάζει να πάρω αυτή που θα έχει την καλύτερη εικόνα από τις 2 και δε θα με χαλάσει να παρω τον player.
Λέτε να το μετανιώσω δλδ αν παρω την Ουγγαρέζα?

Last edited:
Και με την ποιότητα της εικόνας?
Δεν είναιανώτερη η philips?

Ανωτερη ειναι μονο σε αντιθεση.

Κατα τ'αλλα ειναι προβληματικη και σε εικονα. Καταρχην δεν εχει καν τα στοιχεωδη ρυθμιστικα.

Δηλαδή τι εννοείς προβληματική σε εικόνα που δεν θα το αντιμετώπιζα με την C?
Στη τελευταία δε φαίνεται το clouding λόγω των λίγων ζωνών dimming της?
Sorry για τις ερωτήσης αλλά προσπαθώ να καταλάβω

Το ότι έχει λίγες ζώνες στο dimming μόνο ως κακό μπορούμε να το πάρουμε...εννοεί ότι εάν πχ θέλεις να κάνεις calibration,οι ρυθμίσεις από το μενού είναι τόσο ''φτωχές'' που πρακτικά δεν φτιάχνεις τίποτα...με λίγα λόγια δεν θα υπάρξει αυτή η ''διαφορά''μετά το calibration.

Ανδρέα κατάλαβα τι εννοεί.Διαβάζοντας για την Φιλιπσ κατάλαβα ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά από αυτό που θα σου δείξει όταν την βγάλεις από το κουτί.
Αλλά , κάνει τόσο διαφορά στην C το calibration που να δείχνει ταινίες και τηλεοπτικό καλύτερα από την Φίλιπς? Και δεν είναι ενοχλητικό το υποτυπώδες dimming της πρώτης? Κάτι φώτο που είδα είχαν πολύ clouding,αλλά ασφαλή συμπερασματα απο φώτο δε βγάζω......

Sony δε θέλω να πάρω ενώ για τη VT δεν πολυψήνομαι(δεν ξέρω,κάτι δεν μου έχει κάτσει καλα.Λίγο το στρώσιμο που θέλει, λίγο που όσο την έχω δει μου φανηκε πολυ ψόφια από φωτεινότητα.....).:chinscratch:
Πείτε μου ρε παιδιά τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ

Αν ήσουν στο συγκριτικό θα καταλάβαινες πόσο "ψόφια" είναι η VT και πόσο ανώτερη είναι της Philips η Panasonic
Διάβασε τα σχόλια και θα βγάλεις συμπέρασμα
Είναι πολύ ακριβή η 9705 για την εικόνα της

Νομιζω οτι ολα εμπεριεχονται στις παρακατω φρασεις...

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η 46PFL9705H/12 αποτελεί μία ιδιαίτερη τηλεόραση, τόσο όσο αρμόζει στην τεχνολογία που φέρει. Όσο πιο προχωρημένη τόσο και πιο ιδιάζουσα σε συμπεριφορά, με στοιχεία που αριστεύουν και άλλα που προβληματίζουν.

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/5197-philips-46pfl9705h12-extra-report.html

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-...092-philips-46pfl9705h12-in-depth-review.html

Και το πρόβλημα υπάρχει μιας και τα στοιχεία που προβληματίζουν είναι σημαντικότερα από τα θετικά.

Ειναι σαν να εχουμε ενα αμαξι με 300 ιππους και κινηση μονο στους μπροστα τροχους.

Στις στροφες ειναι κινδυνος-θανατος οποτε αναγκαστικα βαζουμε να εχει ESP που δεν απενεργοποιειται.

Αυτη ειναι η 9705. Ακραια και χωρις ελεγχο ουτε δυνατοτητα για παρεμβαση.

Τα άρθρα του Μάνου στο fullhd τα έχω διαβάσει πολλές φορές προσπαθώντας να βγαλώ ένα συμπέρασμα από μόνος μου.Όπως επίσης έχω αφιερώσει αρκετές ώρες σε αυτο το φόρουμ για πληροφορίες σχετικά με διάφορες τηλεοράσεις συμπεριλαμβανομένου και του συγκριτικού.Το συγκριτικό όμως έγινε σε υπόγειο και εγώ μένω στον 5ο.Και για την VT ανέφερα ότι είδα σε ένα κομμάτι (ίσως και αρίθμιστο) να παίζει σε κατάστημα.
Προσπάθησα επίσης να τις δω να παίζουν σε κάποιο κατάστημα αλλά δε μπόρεσα να πείσω σε κανένα να μου τις δείξουν με τηλεοπτικό.
Σε ένα μάλιστα είδα την 9705 δίπλα στην 9704 να παίζουν το ίδιο υλικό με την πρώτη να είναι χάλια.Βέβαια από τις απαντήσεις του υπαλλήλου κατάλαβα ότι δεν είχαν ρυθμίσει τίποτα.......
Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος ποια να επιλέξω για την χρήση που θέλω!
Γιατί μπορεί η μία να μην ρυθμίζεται αλλά οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.
Πολύ ζαλάδα:nounder:
ΥΓ Και ο παράγοντας service? Αγοράζοντας κάτι σε αυτά τα χρήματα θέλεις στην κακιά ώρα να έχεις την καλύτερη εξυπηρέτηση.Και για Θεσσαλονίκη απότι έχω καταλάβει το service της φίλιπς είναι εξαιρετικό.
ΥΓ2 Πάντως πρέπει να είναι σκούρα τα πράγματα με την 9705 γιατί ο petasis ακόμα δεν ακούστικε:flipout:

Κακως εχεις αποκλεισει την Sony κατ' εμε.

Sony και Samsung ειναι οι δυο κορυφαιοι κατασκευαστες LCD οσον αφορα την ποιοτικη εικονα.

Γιάννη μπορεί να βγάζει διαστημικές TV η SONY αλλά έχω αγοράσει στο παρελθόν αρκετά προϊόντα της και έχω αγανακτήσει πλέον.Σε καμία άλλη εταιρία δεν πληρώνεις τόσο ακριβά το σήμα της.
Και δεν τους ξαναδίνω τα λεφτουδάκια μου

Σε καμία άλλη εταιρία δεν πληρώνεις τόσο ακριβά το σήμα της.

Και επειδη πληρωσες ακριβα το σημα της Sony τωρα εισαι ετοιμος να πληρωσεις πανακριβα το σημα της Philips?:p

Aυτη και αν ειναι η εταιρεια της απατης. Βλεπε "Aurea" 40" στα 3,500 , "Cinema" 56" χωρις καν να ειναι LED στα 4,000 κτλ.

πάντως το χειροτερο value/money το εχει η philips με διαφορα παρα η sony.
Η sony βγαζει παρα πολυ καλες τηλεορασεις.

Είμαι και εγώ στην διαδικασία αναζήτησεις 46άρας. Είμαι ανάμεσα στην SAMSUNG C8000 ή στην SONY HX900. Είμαι απο Ξάνθη και για να δω ζωντανα αυτές της TV είναι μάλλον ουτοπικό. Για αυτό και χρειάζομαι την βοήθεια σας όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Ευχαριστώ.

H ΗΧ900 ειναι υπερβολικα ακριβη οποτε παρε την C8000 αν και στην θεση σου αντι να ψαχνω ποια ειναι η δευτερη-τριτη καλυτερη τηλεοραση θα αγοραζα την πρωτη που ειναι η Panasonic VT20.

Γιάννη μπορεί να βγάζει διαστημικές TV η SONY αλλά έχω αγοράσει στο παρελθόν αρκετά προϊόντα της και έχω αγανακτήσει πλέον.Σε καμία άλλη εταιρία δεν πληρώνεις τόσο ακριβά το σήμα της.
Και δεν τους ξαναδίνω τα λεφτουδάκια μου

Ναι αλλα ειναι προιοντα αξιοπιστα.
Δεν πληρωνεις το σημα πληρωνεις την ποιοτητα.
Και επιπλεον ειναι πιο οικονομικη απο καποες εταιριες πχ pionner.

Last edited: