αγορά τηλεόρασης 46" LCD 3D

Η ΕΤ5 αναφέρεται κυρίως όταν ο ενδιαφερόμενος διαλέγει passive 3d σε led.
Χωρίς να πετάει φωτιές, η τηλεόραση είναι αξιοπρεπής με εξαιρετικό 3d και πολύ καλό vfm.
Για να πάρεις καλύτερη σε passive, πρέπει να πας στην LG 760S που κοστίζει ένα τσουβάλι λεφτά (ενώ η ET5 κοστίζει ένα σακκούλι λεφτά:beatnik2:).
Αν ενδιαφέρεται για active 3d σε led, τότε συνήθως κοιτάει Sony και Samsung.

Samsung και Sony έχουν ενεργητικό 3D (το 2013 η δεύτερη θα βγάζει και παθητικό) , η Panasonic είναι μια εναλλακτική για τις αντίστοιχες LG με παθητικό.

Edit. Με πρόλαβε o Jim.

Eδω τα λες σχεδον ολα.
Επειδη λοιπον και εγω ημουν ετοιμος για την lg 640 , αποφασισα να το γυρισω σε et5.
Kαθισα λοιπον και διαβασα ολο το thread της ET5 και ειδα οτι και αυτη εχει τα προβληματα της.
Τελικα ρε παιδια δεν ξερω τι να παρω.
Το ψαχνω και διαβαζω το forum εδω και 10 ημερες, αλλα ακομα δεν μπορω να αποφασισω.

Θελω οποσδηποτε 3d
Θελω οποσδηποτε 46-47 αρα
Θελω οποσδηποτε παθητικα γυαλια
Θελω να μην υπερβω το 1000αρικο!!!!

Ο τροπος τωρα που την χρησιμοποιω, ειναι για να βλεπω ταινιες που κατεβαζω, να βλεπω τα ψηφιακα καναλια (αντ1,mega κ.λ.π.) και να μπορω να βλεπω και 3d, επειδη ειδα σε εναν φιλο μου μια lg 615 42αρα και μου αρεσε πολυ.
Εχω δυο πιτσιρικια και μου αρεσει να βλεπω μαζι τους παιδικα HD και 3D.
Καθομαι σε αποσταση 2,80 μετρα.

Σας παρακαλω , πειτε μου και εμενα την γνωμη σας.
Ευχαριστω πολυ.
Στεφανος.

καλημέρα,

αγορασα την panasonic ET5 στις 42' το σαββατο. Βρηκα ενα αρνητικο για εμενα και εχω σπαστει και θελω σημερα να την παω πισω ....
ο media player που εχει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ !!!
1) *.mp4 βγαζει μοναχα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (δεν αφηνει να αλλαξεις κωδικοποιηση) κινεζικα
2) *.avi βγαζει ελληνικα (πρεπει ΚΑΘΕ φορα να διαλεξεις Ελληνικη κωδικοποιηση δεν το αποθηκευει καπως) αλλα ειναι πολυ πολυ μικρα. Δεν εχει επιλογη μικρο/κανονικο/μεγαλο
3) *.mkv εδω ολα καλα
4) εαν ο δισκος εχει 2 φακελους στο / (πχ 2012 σειρες / 2013 σειρες) και μεσα εχουν πανω απο 200 φακελους τα βγαζει όοοοοοοοοοοοοοοοοολα στο root χυμα .. δεν βγαζει μοναχα 2 φακελους αλλα 202 ολα μαζι οποτε ειναι πολυ εκνευριστικο να βρεις κατι μεσα σε ολα αυτα

εγω την αγορασα και λεω δεν θα χρησιμοποιω πλεον το wd media player gen2 που ειχα αλλα δεν γινεται διαφορετικα ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ media player σε 700 ευρω τηλεόραση
και φυσικα δεν υπαρχει και update στο λειτουργικο εχω τελευταια εκδοση

στο 3δ μου αρεσε αρκετα ... βαλαμε το μαδαγασκαρη (εμενα η μεγαλη ειναι 3 και ο μικρος ειναι πολυ μικρος) και το ειδαμε ετσι λιγο και ηταν καλο.
το 2δ σε 3δ δινει βαθος και αυτο ητανε συμπαθιτικο αλλα οχι κατι το φοβερο αφου δεν ειναι και υλικο 3δ.

στο smart μερος δεν ενθουσιαστικα ... πηγα να μπω απο τον browser στο babyradio.gr και δεν ειχε το plugin οποτε ραδιο γιοκ! (απο αυτη την σελιδα τουλαχιστον) ...

Δεν λες κάτι νέο , όλοι οι media player των τηλεοράσεων λίγο έως πολύ είναι της πλάκας. Το έχω γράψει 500 φορές.

μεγαλη κοροιδια παντως το να δινεις 500 και βαλε ευρω και να πρεπει να εχεις εξωτερικο media player εαν δεν εχεις δυνατο computer να τα παιξει ..

Πηγα και ειδα την sony 46HX750 πολυ καλο 2d πολυ καλο hd ενω το 3d δεν μου αρεσε καθολου.Ειδα και την lg lm615s δεν μου ερεσε καθολου το 2d μετριο hd αλλα φοβερο 3d.Τωρα εχω μπερδευτει αρκετα αλλα θα αποφασισω μεχρι την τεταρτη.

Πηγα και ειδα την sony 46HX750 πολυ καλο 2d πολυ καλο hd ενω το 3d δεν μου αρεσε καθολου.Ειδα και την lg lm615s δεν μου ερεσε καθολου το 2d μετριο hd αλλα φοβερο 3d.Τωρα εχω μπερδευτει αρκετα αλλα θα αποφασισω μεχρι την τεταρτη.

Υπάρχει και η Panasonic ΕΤ5 , χειρότερη από την Sony σε 2D αλλά καλύτερη από τις LG και ισάξια με την LG σε 3D (παθητικό έχει και αυτή με πάνελ LG).

Θα παω να δω και την Panasonic ΕΤ5 και θα παρω η αυτην η την lg 615s αφου με ενδιαφερει μονο HD και 3D.Δεν μπορω να παρω πιο ακριβη tv οποτε θα καταληξω σε μια απο τις δυο.