Λες δηλαδή , ότι δεν έχουν την κοινή λογική να παίξουν λίγο με τις ρυθμίσεις αυτοί που παίρνουν lcd ?
Επειδή , έχω 2 προσωπικά και η μία είναι 32 φτηνιάρα για μόνιτορ στον υπολογιστή , σε ενημερώνω , πως δεν μαζεύεται με τίποτα . Η άλλη με αρκετή προσπάθεια έγινε αρκετά καλή, αλλά 40αρα που κόστιζε 1200 ευρώ δεν θα πρότεινα στον φίλο.
Τώρα αν οι σουβλατζήδες που παίρνουν πλάσμα (όπως ο δικός μου) , καταφεύγουν σε ειδικούς για να τις ρυθμίσουν , επειδή είναι μερακλήδες , χαλάλι τους γιατί τότε θα κάνουν και καλό σουβλάκι με τόσο μεράκι .
:ernaehrung004:
αυτό κατάλαβες εσύ?
Λέω ότι ένας επαγγελματίας - συνήθως - δε θα κάτσει να ασχοληθεί με ρυθμίσεις τηλεόρασης όπως θα κάνει κάποιος που τη πήρε για το σπίτι, να δεί τις ταινίες του κ.λ.π. Θα τη κρεμάσει στον τοίχο για να βλέπουν οι πελάτες από τα 10 μέτρα κανέναν αγώνα σε - συνήθως - υπερφωτισμένο περιβάλλον.
Εγώ στην καφετέρια που πάω να δω κανένα αγώνα, δεν άκουσα κανένα να παραπονιέται αν το χόρτο δείχνει ψεύτικο... αν είναι κρύα η μπύρα του τον νοιάζει και αν νικάει η ομάδα του...
Η άποψή μου είναι ότι οι τηλεοράσεις Plasma είναι για μερακλήδες... ανθρώπους που έχουν τις γνώσεις, το κέφι , το μεράκι να ασχοληθούν...να προσέξουν τις πρώτες ώρες παιξίματος...γενικά να νοιαστούν για την τηλεόρασή τους. ΟΚ?