Αγορά τηλεόρασης 50" για Δημόσια θέαση

Λες δηλαδή , ότι δεν έχουν την κοινή λογική να παίξουν λίγο με τις ρυθμίσεις αυτοί που παίρνουν lcd ?
Επειδή , έχω 2 προσωπικά και η μία είναι 32 φτηνιάρα για μόνιτορ στον υπολογιστή , σε ενημερώνω , πως δεν μαζεύεται με τίποτα . Η άλλη με αρκετή προσπάθεια έγινε αρκετά καλή, αλλά 40αρα που κόστιζε 1200 ευρώ δεν θα πρότεινα στον φίλο.
Τώρα αν οι σουβλατζήδες που παίρνουν πλάσμα (όπως ο δικός μου) , καταφεύγουν σε ειδικούς για να τις ρυθμίσουν , επειδή είναι μερακλήδες , χαλάλι τους γιατί τότε θα κάνουν και καλό σουβλάκι με τόσο μεράκι .
:ernaehrung004:

αυτό κατάλαβες εσύ?
Λέω ότι ένας επαγγελματίας - συνήθως - δε θα κάτσει να ασχοληθεί με ρυθμίσεις τηλεόρασης όπως θα κάνει κάποιος που τη πήρε για το σπίτι, να δεί τις ταινίες του κ.λ.π. Θα τη κρεμάσει στον τοίχο για να βλέπουν οι πελάτες από τα 10 μέτρα κανέναν αγώνα σε - συνήθως - υπερφωτισμένο περιβάλλον.
Εγώ στην καφετέρια που πάω να δω κανένα αγώνα, δεν άκουσα κανένα να παραπονιέται αν το χόρτο δείχνει ψεύτικο... αν είναι κρύα η μπύρα του τον νοιάζει και αν νικάει η ομάδα του...

Η άποψή μου είναι ότι οι τηλεοράσεις Plasma είναι για μερακλήδες... ανθρώπους που έχουν τις γνώσεις, το κέφι , το μεράκι να ασχοληθούν...να προσέξουν τις πρώτες ώρες παιξίματος...γενικά να νοιαστούν για την τηλεόρασή τους. ΟΚ?

Λες δηλαδή , ότι δεν έχουν την κοινή λογική να παίξουν λίγο με τις ρυθμίσεις αυτοί που παίρνουν lcd ?
Επειδή , έχω 2 προσωπικά και η μία είναι 32 φτηνιάρα για μόνιτορ στον υπολογιστή , σε ενημερώνω , πως δεν μαζεύεται με τίποτα . Η άλλη με αρκετή προσπάθεια έγινε αρκετά καλή, αλλά 40αρα που κόστιζε 1200 ευρώ δεν θα πρότεινα στον φίλο.
Τώρα αν οι σουβλατζήδες που παίρνουν πλάσμα (όπως ο δικός μου) , καταφεύγουν σε ειδικούς για να τις ρυθμίσουν , επειδή είναι μερακλήδες , χαλάλι τους γιατί τότε θα κάνουν και καλό σουβλάκι με τόσο μεράκι .
:ernaehrung004:

Φίλε μου εδώ ο κόσμος πάει στα καταστήματα και κρίνει την εικόνα της TV χωρίς να πιάσει καν τηλεκοντρόλ.
Δεν είναι θέμα κοινής λογικής.
Ασφαλώς και υπάρχει κόσμος που δεν έχει τις γνώσεις και την όρεξη να παίξει με τις ρυθμίσεις, έχω πάει σε σπίτια που είχαν τις TV στο dynamic, όπως τη παρέλαβαν δηλαδή.

Η άποψή μου είναι ότι οι τηλεοράσεις Plasma είναι για μερακλήδες... ανθρώπους που έχουν τις γνώσεις, το κέφι , το μεράκι να ασχοληθούν...να προσέξουν τις πρώτες ώρες παιξίματος...γενικά να νοιαστούν για την τηλεόρασή τους. ΟΚ?

Η άποψη σου είναι εντελώς λάθος. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν μεγάλη τηλεόραση για επαγγελματικους λόγους και από να πάρουν με 500 ευρώ μια τηλεόραση LCD 40" προτιμούν να πάρουν μια 50" πλάσμα.

Τηλεοράσεις είναι και οι πλάσμα όπως ήταν και οι CRT και είναι και οι LCD. Δεν είναι πυρηνικοί αντιδραστήρες να κάνουν έκρηξη.

κανεις μεγαλο λαθος.

Οι ΥΚ εχουν υγρα λυματα ενω οι πλασμα τοξικα αερια....:BDGBGDB55:

Η άποψη σου είναι εντελώς λάθος. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν μεγάλη τηλεόραση για επαγγελματικους λόγους και από να πάρουν με 500 ευρώ μια τηλεόραση LCD 40" προτιμούν να πάρουν μια 50" πλάσμα.

Τηλεοράσεις είναι και οι πλάσμα όπως ήταν και οι CRT και είναι και οι LCD. Δεν είναι πυρηνικοί αντιδραστήρες να κάνουν έκρηξη.

την οικονομική διαφορά την κατάλαβα και είναι σεβαστή. Προσυπογράφω όμως αυτό που γράφει ο kostas5579 παραπάνω και αναρωτιέμαι...ένας επαγγελματίας με -συνήθως - μηδενικό χρόνο για να ασχοληθεί με την τηλεόρασή του, μπορεί να κάνει αυτά :http://www.avclub.gr/forum/showthre...φορίες-για-το-στρώσιμο-των-τηλεοράσεων-Plasma

Αν εσείς που έχετε plasma κρίνετε οτι μπορεί...πάσο

Δεν θα τα κάνει, αλλά:

α) Πόσες είναι οι πιθανότητες μια τέτοια τηλεόραση να παίζει συνεχώς το ίδιο κάναλι και μόνο;

β) Κι αν πάθει burn-in, ποιός θα το παρατηρήσει και θα ενοχληθεί από αυτό;

Δε θα το κάνει επειδή δε θέλει και δε το θεωρεί σημαντικό, τί πάει να πει μηδενικός χρόνος του επαγγελματία?
Μη τρελαθούμε.
Ένα μισάωρο υπόθεση είναι το πολύ και μία φορά θα το κάνει.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 50" για Δημόσια θέαση

αν ειναι ευαναγνωστο το σκορ κανεις...

Δεν παθαίνεις burn-in από το σκορ...

Εκτός κι αν μιλάτε για κανένα καινούριο άθλημα όπου το κάθε ματς διαρκεί μέρες... :laugh:

Καλό θα ήταν να μην καταντήσουμε κι αυτό το ερώτημα του φίλου με το μαγαζί, μια ακόμη αντιπαράθεση μεταξύ plasma - LCD.
Έχουμε πολυάριθμες άλλες ευκαιρίες να ...μαλώνουμε ;)
Ο κάθε επαγγελματίας στο καφέ θέλει κυρίως 3 πράγματα:
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ, ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, καλή απόδοση της ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για τα αθλητικά.
Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες, μια μεγάλη φθηνή PLASMA είναι η σωστή επιλογή για αυτά τα τρία.
Όπως αν κάποιος θέλει μια οθόνη υψηλής ανάλυσης για μόνιτορ υπολογιστή, είναι καλύτερη επιλογή οι καινούριες LCD.
Άσχετα αν η μία μπορεί να αναλάβει το ρόλο της άλλης, αν έτσι επιλέξει έκαστος καταναλωτής για προσωπικούς λόγους.

Έχουμε ήδη συμβουλεύσει το φίλο για την αγορά του. Ας κάνει και μια βόλτα στα καταστήματα να δει μόνος του κάποια που θα του αρέσει, δεν είναι το ζητούμενο οι λεπτομέρειες "ποιότητας" για ένα επαγγελματικό χώρο, το μέγεθος η τιμή και η διαθεσιμότητα είναι κριτήρια.

Νομίζω πως η καλύτερη αγορά είναι μία LG PV350 και μία Samsung D530, έτσι για να υπάρχει ποικιλία... ;)

Μια χαρά είναι το κατάστημα, αλλά είναι ρίσκο η αγορά τηλεόρασης από εξωτερικό...