χερετω την παρεα!
χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας καθως ειμαι πολυ μπερδεμενος
θελω να αγορασω tv 55iιντσων με ταβανι 1000 ευρω
Να παω οτι ειχα προβει σε αγορα της panasonic tx-55as640e (πριν λιγες μερες με την προσφορα στα 699e)
η τηλεοραση την αγορασασα πριν 15 μερες και επιστραφει στα mediamarkt(ειμαι στο doa) λογω οτι ειχε εντονο προβλημα bunding
εβλεπα τριλιζες καθετες και οριζοντιες λουριδες(σκιες) σε ασπρο και γκρι φοντο.
αυτην την στιγμη ειμαι σε σταδιο εχει επιστραφει και περιμενω απο το σερβισ της μιντια να με ενημερωσουν καθως δεν θελω να παρω την ιδια αλλα να διαλεξω αλλη 55αρα.
εχω παει στα μιντια και εχω δει αρκετες τβ αλλα ολες ειχαν clouding/bleeding κυριως η lg ειχαν ολες
αναφερομαι σε μοντελα full HD.
με ενδιαφερει μια tv 55ιντσες χωρις να εχει τετοια θεματα.
την θελω για χρησης ταινιων,gaming και κυριως να εχει καλο 3D
(να αναφερω οτι ειδα την sony 55w815b και μαρεσε αλλα στο πλαι γυαλιζε και επισης διαβασα οτι δεν εχει καλο 3d)
οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω!
ευχαριστω πολυ!
χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας καθως ειμαι πολυ μπερδεμενος
θελω να αγορασω tv 55iιντσων με ταβανι 1000 ευρω
Να παω οτι ειχα προβει σε αγορα της panasonic tx-55as640e (πριν λιγες μερες με την προσφορα στα 699e)
η τηλεοραση την αγορασασα πριν 15 μερες και επιστραφει στα mediamarkt(ειμαι στο doa) λογω οτι ειχε εντονο προβλημα bunding
εβλεπα τριλιζες καθετες και οριζοντιες λουριδες(σκιες) σε ασπρο και γκρι φοντο.
αυτην την στιγμη ειμαι σε σταδιο εχει επιστραφει και περιμενω απο το σερβισ της μιντια να με ενημερωσουν καθως δεν θελω να παρω την ιδια αλλα να διαλεξω αλλη 55αρα.
εχω παει στα μιντια και εχω δει αρκετες τβ αλλα ολες ειχαν clouding/bleeding κυριως η lg ειχαν ολες
αναφερομαι σε μοντελα full HD.
με ενδιαφερει μια tv 55ιντσες χωρις να εχει τετοια θεματα.
την θελω για χρησης ταινιων,gaming και κυριως να εχει καλο 3D
(να αναφερω οτι ειδα την sony 55w815b και μαρεσε αλλα στο πλαι γυαλιζε και επισης διαβασα οτι δεν εχει καλο 3d)
οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω!
ευχαριστω πολυ!