αγορα τηλεορασης 55 ιντσων (Help!!)

ευχαριστω για την απαντηση.
με ενδιαφερουν ολα. καλο 3d σωστο digea ,βλεπω ταινιες και παιζω gaming.
θα με καλυψει η samsung σειρα 6000 ?στο gaming θα εχω λαγκ?
φιλος μου ειπε οτι η sammy ειναι μαπα στο digea

Ναι πολύ μάπα..δεν βλέπεται η εικόνα..

Γερμανική Ψηφιακή 576i sd

20150205_231005.jpg201502081655365031.jpg

ευχαριστω παιδια αλλα κατι τελευταιο

στο 3d μερεσε της lg και τις σαμμυ
ειχε ρυθμισεις και βγαινανε τα αντικειμενα προς τα εξω
ετσι θα δειχνει και στην σονυ?
ας παρουμε το χειροτερο ενδεχομενο της lg (μιση ποιοτητα) ετσι θα δειχνει στην σονυ θα βγαινουν προς τα εξω? αυτο μου αρεσει.
και εντελως πληροφοριακα στις lg πως ειναι το lag?

Οχι φιλε μου. Η sony εχει πολυ χειροτερο 3d απο την samsung και την lg.

ποια εννοεις το digea στην sammy?

@gtzempe

μαν και τι κανω τωρα?με ενδιαφερει πολυ το 3d
πωπω μπερδεμα δεν υπαρχει λυση?

Ο φίλος σου δεν είπε ότι στις Samsung ότι η προβολή digea είναι μάπα;
Ε,σου δείχνω στις Φώτο πως φαίνεται η digea (576i) Στην δικιά μου ue50h6470

Και λέω, αυτό το μάπα που λένε όλοι για το τηλεοπτικό της Samsung μήπως δεν είναι τόσο μάπα όσο το παρουσιάζουν;;

Και λέω, αυτό το μάπα που λένε όλοι για το τηλεοπτικό της Samsung μήπως δεν είναι τόσο μάπα όσο το παρουσιάζουν;;

Μια χαρά είναι το τηλεοπτικό στις Samsung (βλέπε και τεστ avforums ή HDTVtest) για τις νορμάλ χώρες αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα με εικόνα βιντεοκασέτας VHS όπως το ANT1 και υπολογιστή της NASA να βάλεις να κάνει επεξεργασία εικόνας και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι χάλια.

Κοιτα δεν λεμε δεν βλεπετε το digea στην samsung. Λεμε οτι η sony ειναι εστω κ λιγο πιο καλη. Και στην lg ειναι υψηλα τα ms οπως στη samsung. Εφοσον θες καλο 3d αν κ πιστευω θα δεις μονο στην αρχη λογω ενθουσιασμου κ μετα τελος, ξεχνας τη sony. Αν εμενα δεν με ενδιεφερε το gaming θα επαιρνα samsung με κλειστα ματια.... Εχει απο τη sony καλυτερο media player, πολυ καλυτερο smart και 3d. Σε μοντελα mid-range δυστηχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.... Αρα σκεφτεσαι τα εξης κ αποφασιζεις. Ειναι θεμα πρωτεραιοτητων για τον καθενα....

Last edited:
τωρα καταλαβα μαν
μια χαρα μου φενεται και εμενα. :music-smiley-005:

Εγώ έχω Samsung και είναι μια χαρά το digea. Επειδή είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα πάρε Samsung φίλε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κατεβασε τα με το videoGet (το οποιο κανει κ απευθειας μετατροπη αλλα εμενα τα εβγαλε με προβλημα) ξετικαρε το convert λοιπον και μετα μετετρεψε τα με το Aiseesoft Total Video Converter Platinum. Τουλαχιστον εγω ετσι εκανα. μπορει καποιος αλλος να εχει αλλη η ποιο συντομη λυση! σου στελνω τα torrent λινκ pm να μην ανεβαζω εδω σπασμενα κλπ...

Φίλε μπορείς να μου πεις τι πρέπει να δω για να καταλάβω αν έχει θέμα το πάνελ μου όσον αφορά το banding και το dirty screen ή clouding.

μια χαρα τοτε.

η 55H6200 ειναι καλο μοντελο?
η να κοιταξω για αλλο?ολη η σειρα 6 ειναι καλη?

Εγώ έχω Samsung και είναι μια χαρά το digea. Επειδή είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα πάρε Samsung φίλε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε μπορείς να μου πεις τι πρέπει να δω για να καταλάβω αν έχει θέμα το πάνελ μου όσον αφορά το banding και το dirty screen ή clouding.

δες εδω φιλαρακι... thread

παρελαβα τελικα την 55" 6400 σαμυ.

απο γκαντεμια αλλο τιποτα καθως εχει καμμενο πιξελ κατω αριστερα(κοκκινο σε ασπρο φωντο)
εκτος αυτου τελικα εχει πολυ χαλια τηλ σημα στο digea.
απογοητευση.

αυριο παει για επιστροφη και μαλλον θα παω για Sony KDL-55W815B.
δεν θυμαμαι μου ειχατε απαντηση η Sony KDL-55W815B με την 850w ειναι μονο η διαφορα στο χρωμα (μαυρο/ασημι)?

Εφόσον δεν σε ικανοποίησε η H6400, είναι η καλύτερη εναλλακτική η W805B/W815B.

Εγω που εχω samsung ue55h6500 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σχεδον σε ολα. Μετα sony με active3d

SONY W829B πήγαινε. Πολύ καλή. Αν και χρόνια σαμσουνάκιας και μετά panasonic παρόλα αυτά πήγα σε αυτή που προανέφερα και ησύχασα.

ευχαριστω ρε παιδια αλλα εχω πληρη απογοητευση σημερα
την 55w829 δεν την εχει τα mediamarkt

τι να κανω να παω σε
KDL-55W805BB

?

διαβαζω δεν εχει καλη γωνια θεασης ισχυει και πολυ κακο 3δ
εδω το διαβασα
https://www.skroutz.gr/s/4737302/Sony-KDL-55W829B.html
Από γωνία θέασης όλες με VA πάνελ είναι σχεδόν το ίδιο για να μη πω το ίδιο.
Η διαφορά που έχουν οι 805 - 815 - 828/9 είναι μόνο στα πλασματικά Hz που στη πράξη ακόμα και δίπλα δίπλα να τις βάλεις να παίζουν κατά 99% δε θα δεις καμία διαφορά. Είναι κυρίως μαρκετινίστικο το θέμα. Πάρε την 805 είναι ίδιο πράγμα , θα γλιτώσεις και χρήματα. Την 828/9 πάρε την μόνο αν την βρεις σε προσφορά και τύχη να έχει την ίδια τιμή με την 805 και αυτό για ψυχολογικούς λόγους , όχι για την ουσία.....
Το 3D της πράγματι δεν είναι το καλύτερο, αλλά θα δεις ότι πολύ λίγο θα το χρησιμοποιήσεις.

αν αγνοησω το digea και πω οκ ετσι δειχνει αξιζει να την αλλαξω με την δλδ ιδια 55" 6400

ή η 55" 6500 ειναι καλυτερη?

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια το εκτιμω αλλα ειμαι μπερδεμενος πολυ

ευχαριστω ρε παιδια αλλα εχω πληρη απογοητευση σημερα
την 55w829 δεν την εχει τα mediamarkt

τι να κανω να παω σε
KDL-55W805BB

?

διαβαζω δεν εχει καλη γωνια θεασης ισχυει και πολυ κακο 3δ
εδω το διαβασα
https://www.skroutz.gr/s/4737302/Sony-KDL-55W829B.html

Οι ίδιες τηλεοράσεις είναι 805/815/829 , και στις τρεις το 3D είναι κακό.