ευχαριστω παιδια αλλα κατι τελευταιο
στο 3d μερεσε της lg και τις σαμμυ
ειχε ρυθμισεις και βγαινανε τα αντικειμενα προς τα εξω
ετσι θα δειχνει και στην σονυ?
ας παρουμε το χειροτερο ενδεχομενο της lg (μιση ποιοτητα) ετσι θα δειχνει στην σονυ θα βγαινουν προς τα εξω? αυτο μου αρεσει.
και εντελως πληροφοριακα στις lg πως ειναι το lag?
Ναι πολύ μάπα..δεν βλέπεται η εικόνα..
Γερμανική Ψηφιακή 576i sd
View attachment 112004View attachment 112005
ποια εννοεις το digea στην sammy?
@gtzempe
μαν και τι κανω τωρα?με ενδιαφερει πολυ το 3d
πωπω μπερδεμα δεν υπαρχει λυση?
Και λέω, αυτό το μάπα που λένε όλοι για το τηλεοπτικό της Samsung μήπως δεν είναι τόσο μάπα όσο το παρουσιάζουν;;
τωρα καταλαβα μαν
μια χαρα μου φενεται και εμενα. :music-smiley-005:
κατεβασε τα με το videoGet (το οποιο κανει κ απευθειας μετατροπη αλλα εμενα τα εβγαλε με προβλημα) ξετικαρε το convert λοιπον και μετα μετετρεψε τα με το Aiseesoft Total Video Converter Platinum. Τουλαχιστον εγω ετσι εκανα. μπορει καποιος αλλος να εχει αλλη η ποιο συντομη λυση! σου στελνω τα torrent λινκ pm να μην ανεβαζω εδω σπασμενα κλπ...
Εγώ έχω Samsung και είναι μια χαρά το digea. Επειδή είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα πάρε Samsung φίλε.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Φίλε μπορείς να μου πεις τι πρέπει να δω για να καταλάβω αν έχει θέμα το πάνελ μου όσον αφορά το banding και το dirty screen ή clouding.
Από γωνία θέασης όλες με VA πάνελ είναι σχεδόν το ίδιο για να μη πω το ίδιο.ευχαριστω ρε παιδια αλλα εχω πληρη απογοητευση σημερα
την 55w829 δεν την εχει τα mediamarkt
τι να κανω να παω σε
KDL-55W805BB
?
διαβαζω δεν εχει καλη γωνια θεασης ισχυει και πολυ κακο 3δ
εδω το διαβασα
https://www.skroutz.gr/s/4737302/Sony-KDL-55W829B.html
ευχαριστω ρε παιδια αλλα εχω πληρη απογοητευση σημερα
την 55w829 δεν την εχει τα mediamarkt
τι να κανω να παω σε
KDL-55W805BB
?
διαβαζω δεν εχει καλη γωνια θεασης ισχυει και πολυ κακο 3δ
εδω το διαβασα
https://www.skroutz.gr/s/4737302/Sony-KDL-55W829B.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.