Καλημερα, καλη χρονια σε ολους και καλως σας βρηκα μιας και νεος στο φορουμ! Οπως αναφερω και στον τιτλο θελω να αγοράσω μια νεα τηλεοραση, εχω ηδη δει αρκετες τηλεοράσεις σε διαφορα καταστηματα και αυτη που μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον ειναι το μοντελο της LG 55LB670V την οποια βρισκω στα 899 .Εχω διαβασει αρκετα στο φορουμ για μη σωστη αποδοση του μαυρου στα πανελ της LG αλλα δεν θεωρω οτι η χρηση που κανω (καναλια και που και που κανενα blueray) και οι ωρες που βλεπω τηλεόραση (2-3 ωρες καθε βραδυ) ειναι αποτρεπτικο ωστε να παω αποκλειστικα σε Samsung η Sony λογο πανελ! Να σημειωθεί οτι η τηλεόραση που εχω τωρα ειναι η Samsung 46b8000,αρκετα ακριβη(αναλογως τα οικονομικα του καθενως βεβαια) για το 2009 που την ειχα παρει(2300 )και δεν μπορω να πω οτι ειμαι και 100% ευχαριστημενος. Οποτε θα ηθελα α) αν υπαρχουν καποια παιδια που την εχουν ηδη να μου πουν εντυπώσεις, β) αν γνωριζει καποιος να μου πει αν ειναι 100 πραγματικα hz, γενικα καθε γνωμη ειναι καλοδεχουμενη εφοσον δεν ξεπερναει τα 1000 .Υποψιν εχω αποκλείσει τις Sony για το λογο οτι δεν εχουν vesa(τουλαχιστον τα μοντέλα w815 και w829)και η τηλεόραση θα μπει σε βραχιονα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας και sorry για το μεγαλο κειμενο!