Αγορα τηλεορασης 55 ιντσών

iliasmast

New member
11 January 2015
2
Καλημερα, καλη χρονια σε ολους και καλως σας βρηκα μιας και νεος στο φορουμ! Οπως αναφερω και στον τιτλο θελω να αγοράσω μια νεα τηλεοραση, εχω ηδη δει αρκετες τηλεοράσεις σε διαφορα καταστηματα και αυτη που μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον ειναι το μοντελο της LG 55LB670V την οποια βρισκω στα 899 .Εχω διαβασει αρκετα στο φορουμ για μη σωστη αποδοση του μαυρου στα πανελ της LG αλλα δεν θεωρω οτι η χρηση που κανω (καναλια και που και που κανενα blueray) και οι ωρες που βλεπω τηλεόραση (2-3 ωρες καθε βραδυ) ειναι αποτρεπτικο ωστε να παω αποκλειστικα σε Samsung η Sony λογο πανελ! Να σημειωθεί οτι η τηλεόραση που εχω τωρα ειναι η Samsung 46b8000,αρκετα ακριβη(αναλογως τα οικονομικα του καθενως βεβαια) για το 2009 που την ειχα παρει(2300 )και δεν μπορω να πω οτι ειμαι και 100% ευχαριστημενος. Οποτε θα ηθελα α) αν υπαρχουν καποια παιδια που την εχουν ηδη να μου πουν εντυπώσεις, β) αν γνωριζει καποιος να μου πει αν ειναι 100 πραγματικα hz, γενικα καθε γνωμη ειναι καλοδεχουμενη εφοσον δεν ξεπερναει τα 1000 .Υποψιν εχω αποκλείσει τις Sony για το λογο οτι δεν εχουν vesa(τουλαχιστον τα μοντέλα w815 και w829)και η τηλεόραση θα μπει σε βραχιονα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας και sorry για το μεγαλο κειμενο!

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτή που έχεις τώρα, φαντάζομαι το τι θα λες μετά με την 670...
Αλήθεια για να βοηθήσουμε ίσως περισσότερο, για ποιο λόγο δεν είσαι ικανοποιημένος ( όχι 100% που λες, γιατί 100% τα τελευταία χρόνια δε μπορείς να είσαι με καμία τηλεόραση, όπως ίσως και ποτέ ) ή τι είναι αυτό που δε σου αρέσει τώρα στη τηλεόρασή σου;
Πάντως κατά τη ταπεινή μου άποψη , για τη χρήση που τη θες ( κανάλια και που και που κανένα bluray ) διάλεξε με βάση το γούστο σου και τη τσέπη σου. Δε ασχολείσαι και ιδιαίτερα , έτσι να είναι ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι για να ψαχτείς - να χολοσκάσεις και πολύ. Τα περισσότερα μοντέλα αυτής της κατηγορία ( της 670 ) θα σε ικανοποιήσουν για τη χρήση που τη θες.
Για το λόγο αυτό όμως ( της όχι ιδιαίτερης και απαιτητικής χρήσης που κάνεις ) μου δημιουργεί εντύπωση, τι είναι αυτό που δε σε ικανοποιεί στην 46b8000, που με εξαίρεση το μέγεθος, τι άλλο σε μια ομολογουμένως πολύ καλή τηλεόραση, μάλιστα πολύ καλύτερη από την 670, δε σε ικανοποιεί;

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτή που έχεις τώρα, φαντάζομαι το τι θα λες μετά με την 670...
Αλήθεια για να βοηθήσουμε ίσως περισσότερο, για ποιο λόγο δεν είσαι ικανοποιημένος ( όχι 100% που λες, γιατί 100% τα τελευταία χρόνια δε μπορείς να είσαι με καμία τηλεόραση, όπως ίσως και ποτέ ) ή τι είναι αυτό που δε σου αρέσει τώρα στη τηλεόρασή σου;
Πάντως κατά τη ταπεινή μου άποψη , για τη χρήση που τη θες ( κανάλια και που και που κανένα bluray ) διάλεξε με βάση το γούστο σου και τη τσέπη σου. Δε ασχολείσαι και ιδιαίτερα , έτσι να είναι ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι για να ψαχτείς - να χολοσκάσεις και πολύ. Τα περισσότερα μοντέλα αυτής της κατηγορία ( της 670 ) θα σε ικανοποιήσουν για τη χρήση που τη θες.
Για το λόγο αυτό όμως ( της όχι ιδιαίτερης και απαιτητικής χρήσης που κάνεις ) μου δημιουργεί εντύπωση, τι είναι αυτό που δε σε ικανοποιεί στην 46b8000, που με εξαίρεση το μέγεθος, τι άλλο σε μια ομολογουμένως πολύ καλή τηλεόραση, μάλιστα πολύ καλύτερη από την 670, δε σε ικανοποιεί;

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση και συγνωμη για την παραλειψη του να αναφερω οτι στν Samsung που εχω (η μαλλον ειχα) εχει καει ενα μεγαλο κομματι του πανελ(ασπρη γραμμη περιπου 4 δαχτυλα στο παχος)οποτε καταλαβαινεις οτι η αλλαγη ειναι υποχρεωτικη και οχι απλα επειδη βαρεθηκα(ειλικρινα δεν με ετρωγε το χιλιαρικο)!δεν ειμαι ικανοποιημενος καθαρο λογω clouding της συγκεκριμενης τηλεορασης(και ισως οχι ολων των 46b8000)το οποιο ειχα 3 αρκετα μεγαλες ασπριλες στις 3 γωνιες της τηλεορασεις!θα μου πεις γιατι δεν την πηγες service??την πηγα,ηταν προθυμη να μου αλλαξουν το πανελ αλλα δεν το εκανα διοτι στο τελος της συζητηση με το service το αποτελεσμα ηταν οτι "εεε και να στο αλλαξουμε τωρα το επομενο που μπορει να βαλουμε μπορει να ειναι και χειροτερο...ποτε δεν ξερεις" (για αντικατασταση ουτε που το συζητουσαν)οποτε συμβιβαστηκα για να μην μπω στην διαδικασια του αλλαζε πανελ καθε τρεις και λιγο...σωστο λαθος δεν ξερω αλλα ετσι το εκανα τοτε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι 55W8xxB υποστηρίζουν βάση vesa 30x30 cm.

Θα πρεπει να δω και τον βραχιονα μου για το τι vesa υποστηριζει αλλα μου κανει εντυπωση διοτι στο καταστημα που πηγα να δω συγκεκριμενα την w829b ο υπαλληλος που με εξυπηρετησε ηταν καταφατικος οτι δεν υποστηριζει vesa και οτι η βαση που εχει η τηλεοραση γυρναει και με καποιο εξαρτημα(το οποιο δεν ηταν σιγουρος αν εσωκλειεται στην συσκευασια)μπαινει στον τοιχο σαν καδρο!θα το δω παντως και για την δικια μου βαση αλλα και για την τηλεοραση!

Ο υπάλληλος θα έπρεπε να δει την πλάτη της tv για να βεβαιωθεί.

Sony KDL-55W8xxB back photo VESA 300x300mm...post #787

3.JPG