Καλημέρα, ψάχνω αυτό το διάστημα να αγοράσω μια τηλεόραση 55 ιντσών και αυτή την στιγμή στο σαλόνι μου έχω μια LG 32" κοντά στα εννιά με δέκα χρόνια την οποία και θέλω να αντικαταστήσω. Η εμπειρία μου από LG μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη μιας και όλα αυτά τα χρόνια έχω μείνει ευχαριστημένος με την εικόνα της τηλεόρασης και φυσικά από την αναπαραγωγή ταινιών μέχρι 1080p όπου ότι αρχείο έχω βάλει να παίξει το παίζει απροβλημάτιστα. Κατά συνέπεια απορρίπτω την samsung λόγω του ότι έχει το γνωστό θέμα με την αναπαραγωγή αρχείων και επικεντρώνομαι κυρίως στην LG και μετά στην Sony.
Το budget το οποίο διαθέτω είναι περίπου 700 και με δεδομένο αυτό έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα και θα ήθελα τις απόψεις σας:
1)LG 55SM8600(σε αυτή κλίνω περισσότερο)
2)LG 55SK8000 (μοντέλο περασμένης χρονιάς)
2)LG 55SK7900 (μοντέλο περασμένης χρονιάς)
3)Sony KD-55XF8096
4)Sony KD-55XG8196
Η χρήση της τηλεόρασης θα είναι για προβολή ταινιών,You tube, Netflix και κανάλια από κεραία τηλεόρασης. Περιμένω με ενδιαφέρον τις προτάσεις σας.
Το budget το οποίο διαθέτω είναι περίπου 700 και με δεδομένο αυτό έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα και θα ήθελα τις απόψεις σας:
1)LG 55SM8600(σε αυτή κλίνω περισσότερο)
2)LG 55SK8000 (μοντέλο περασμένης χρονιάς)
2)LG 55SK7900 (μοντέλο περασμένης χρονιάς)
3)Sony KD-55XF8096
4)Sony KD-55XG8196
Η χρήση της τηλεόρασης θα είναι για προβολή ταινιών,You tube, Netflix και κανάλια από κεραία τηλεόρασης. Περιμένω με ενδιαφέρον τις προτάσεις σας.