Αγορά τηλεόρασης απο 55' ως 65´

Εχεις ακούσει καθόλου για χάλασμα τηλεοράσεων?
Με έχουν βάλει στο τρυπάκι για την επέκταση εγγύησης κ σήμερα πρέπει να απαντήσω.
Αλλα είναι πολλά τα 300 ευρό

Προ 10 ημερών αγόρασα (LG 60LB65) από Κωτσόβολο (Πάτρα). Μου ζητούσαν 300,00 για 5ετή εγγύηση. Κατά τη διαδικασία διερεύνησης - αγοράς στο κατάστημα το έπαιξα αδιάφορος και λήπτης αντίστοιχων προσφορών από ανταγωνιστικά καταστήματα. Τελικώς με πήραν 3 φορές τηλ. προσφέροντάς μου την υπηρεσία με 150 . Καλή τιμή που μπορείς να πετύχεις με παζάρι και ''απειλή'' αγοράς από άλλο κατάστημα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 5 χρόνια. Ζόρισέ τους...κάνουν κρα για πωλήσεις

Προ 10 ημερών αγόρασα (LG 60LB65) από Κωτσόβολο (Πάτρα). Μου ζητούσαν 300,00 για 5ετή εγγύηση. Κατά τη διαδικασία διερεύνησης - αγοράς στο κατάστημα το έπαιξα αδιάφορος και λήπτης αντίστοιχων προσφορών από ανταγωνιστικά καταστήματα. Τελικώς με πήραν 3 φορές τηλ. προσφέροντάς μου την υπηρεσία με 150 . Καλή τιμή που μπορείς να πετύχεις με παζάρι και ''απειλή'' αγοράς από άλλο κατάστημα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 5 χρόνια. Ζόρισέ τους...κάνουν κρα για πωλήσεις

Πως παίζει η τηλεόραση?

Οχι............... αναγκάστηκα να την ακυρώσω όταν αθέτησαν την όλη συμφωνία που είχαμε κάνει κ πήρα πίσω την προστάντζα που είχα δώσει.
Οπότε τώρα έχω 1 μήνα καιρό πάλι να το ξανασκεφτώ γιατί σε ένα μήνα τουλάχιστον θα μπω στο νέο σπίτι.

ξανακοιτα την samsung 55 JU 7000....θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος!

έχει την ίδια τιμή κ χαρακτηριστικά με τις 65άρες..........
Τώρα βέβαια αν έχει ποιότητα καλύτερη δε το ξέρω....

Αλλα γμτ, για το χώρο που έχω κ τις αποστάσεις που θα κάθομαι, ήθελα μια 65άρα..........
Η 55άρα θα χαθεί εντελώς............. Κ έχει κ τα ίδια λεφτά.

Προβληματίζομαι...........

Κοιτα και εμενα ετσι οπως ειναι η διαρυθμιση του σαλονιου εχω αποσταση θεασης απο 2,50 έως 4 μετρα. Οταν ερθει η στιγμη για ταινια απλα γυρναω την μια πολυθρονα για να ειμαι στο 2.50 και ολα μια χαρα....και εγω εχω περασει απο αυτον τον προβληματισμο αλλα τελικα επελεξα την ποιοτητα παρα τo μεγεθος....μην περιμενεις παντως εικονα στα επιπεδα με μια samsung ή μια sony και αυτο λογω ips panel

To ips όμως δεν είναι αυτό που μου δίνεις τις καλές γωνίες θέασης??
Απο Sony δε βλέπω τίποτα στην αγορά σχεδόν...

Εμένα η αποστάσεις θα είναι απο 3.50 μέτρα το ελάχιστο ως 7 με 8 μέτρα. Κ θα είναι η τηλεόραση καρφωμένη πάνω σε ένα τοίχο 5 μέτρα μήκος.

Κ εγώ για ποιότητα κοίταγα αλλα δε πίστευα ότι πρέπει σόν κ καλά να πάρω 55άρα για να την έχω.............

να έπαιρνα 55άρα για χάρη της ποιότητας, αλλα να την πλήρωνα κ πιο φθηνά βρε αδερφέ. Οχι 2 χιλιάρικα.....

χμμ αν και ανεβαίνει αυτη, ξέρουμε σίγουρα ότι αυτή είναι καλής ποιότητας εικόνας??

Νομιζω οτι αν κανεις μια βολτα σε Μediamarkt ισως και να την πετυχεις, πρεπει να ηρθαν εδω και λιγες μερες... προσωπικα δεν την εχω δει απο κοντα αλλα αν κρινω απο την περσυνη σειρα w8xx η εικονα της θα βρισκεται πανω κατω στα ιδια καλα επιπεδα.
review: http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/sony/w850c

Limited viewing angle .......... αυτό είναι κακό. Πρέπει να τη δω απο κοντά.......

Αυτή τώρα είναι "φρέσκο" μοντέλο?

Last edited:
Πληροφορία, το android κομμάτι της, τι ακριβώς κάνει? Δεν έχω ιδέα απο αυτά, αν κ ξέρω πολλά για android Κινητά ........

Φρεσκο? ....φρεσκο για μενα ειναι μονο η oled τεχνολογια...

Limited viewing angle .......... αυτό είναι κακό. Πρέπει να τη δω απο κοντά.......

Αυτή τώρα είναι "φρέσκο" μοντέλο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ειναι το λειτουργικο που εχει η tv και με αυτο διαχειριζεσαι εφαρμογες, browser, games και γενικοτερα ολη την smart πλατφορμα της.

Πληροφορία, το android κομμάτι της, τι ακριβώς κάνει? Δεν έχω ιδέα απο αυτά, αν κ ξέρω πολλά για android Κινητά ........

Το λειτουργικό ειναι Android TV (5.0,Lollipop),αν νιώθεις από Android θα σου αρέσουν οι δυνατότητες της (πχ Kodi ,streaming ταινίες,εγκατάσταση εφαρμογών apk κλπ)

Πως παίζει η τηλεόραση?

Δεν είμαι ειδικός...δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Στα μάτια μου παίζει μια χαρά ακόμα και σε sd υλικό. Θεματάκια με clouding και λοιπά δεν έχω εντοπίσει ή μάλλον δεν μπορώ να τα αξιολογήσω