Πήγα σήμερα στον κωτσοβολο και στα Public για να δω από κοντά κάποιες από τις τηλεοράσεις που μου προτείνατε και κάποιες άλλες που ήθελα. Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου με το μοντέλο Samsung PS51E550 μου φάνηκε πραγματικά άθλια βέβαια είχε από πάνω τις ακριβώς φως και ίσως έπαιζε κάποιο ρόλο αλλά και πάλι παρά ήταν άθλια. Όσο για τις Panasonic TX-P50ST50,TX-P50UT50E δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα γιατί είχαν κάτι βιντεακια και στα 2 μοντέλα που κολαγαν αλλά και πάλι δεν ενθουσιάστηκα και εκεί ειδικά σχεδιαστικά ήταν κακάσχημα. Όταν πήγα στα Public είχαν καλύτερο φωτισμό και έτσι μπόρεσα και έβγαλα καλύτερα κάποια συμπεράσματα αλλά δεν είχαν τα μοντέλα στις ίδιες ίντσες αλλά σε μικρότερες. Σαφώς και φαινοντουσαν καλύτερα αλλά και πάλι οι LED υπερτερούσαν είτε με χαμηλό η υψηλό φωτισμό, δηλαδή δεν νομίζω να έπαιξε και μεγάλο ρόλο ο φωτισμός απλά ήταν καλύτερες οι LED πιστεύω σε σχέση με αυτά τα μοντέλα. Η μόνη plasma που είδα και έπαθα πλάκα ήταν η απίστευτη Panasonic TX-P50VT50E όχι ότι είδα πολλές Plasma γιατί δεν υπήρχε ποικιλία αλλά αυτή ήταν η μόνη που μου άρεσε από πλάσμα αλλά κάνει 1.700 ευρώ δυστυχώς. Οπότε λέω να πάω για LED έως 1.200 ευρώ αφού δεν νομίζω να υπάρχει κάποια πλάσμα εξίσου καλή σε αυτό το budget.