Αγορά Τηλεόρασης για σαλόνι μέχρι 1.000 ευρώ.

Re: Απάντηση: Αγορά Τηλεόρασης για σαλόνι μέχρι 1.000 ευρώ.

Kαι ισως με λιγο καλυτερη κινηση...

Όποτε είναι καλύτερη ουσιαστικά απλά λίγο άσχημη....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/101164-PANASONIC-UT50-vs-SAMSUNG-E550

Υπάρχει ολόκληρη συζήτηση (και αρκετές διαφωνίες) για τις δύο τηλεοράσεις.

Συνοπτικά η Samsung έχει καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα , πιο δυναμικά χρώματα , πιο καλοσχεδιασμένα μενού , πιο σύγχρονο σχεδιασμό και καλύτερο media player (όσο γίνεται αυτό σε μια τηλεόραση).

Η Panasonic έχει καλύτερη κίνηση και καλύτερο μαύρο σε σκοτεινό χώρο.

Για το θέμα των ανακλάσεων/ξεπλύματος σε φως υπάρχει διαφωνία αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι σε φωτεινό χώρο η 550 δείχνει καλύτερα. Κάποιοι άλλοι διαφωνούν.

Η Panasonic

Απάντηση: Re: Αγορά Τηλεόρασης για σαλόνι μέχρι 1.000 ευρώ.

Για το θέμα των ανακλάσεων/ξεπλύματος σε φως υπάρχει διαφωνία αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι σε φωτεινό χώρο η 550 δείχνει καλύτερα.
+1 :ernaehrung004:

Οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας οπότε καταστάλαξα σε αυτά τα 2 μοντέλα και από ότι κατάλαβα ανάλογα με το τι ψάχνω ανάμεσα σε αυτές τις 2 θα είμαι ευχαριστημένος όποια και να διαλέξω.

Οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας οπότε καταστάλαξα σε αυτά τα 2 μοντέλα και από ότι κατάλαβα ανάλογα με το τι ψάχνω ανάμεσα σε αυτές τις 2 θα είμαι ευχαριστημένος όποια και να διαλέξω.

Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλές επιλογές η καθεμία με τα δικά της θετικά και αρνητικά.

Αφου εισαι αναμεσα σε αυτες τις 2 διαβασε και το thread του συμφορουμιτη dizatos οπου αφορα τις συγκεκριμενες
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/101164-PANASONIC-UT50-vs-SAMSUNG-E550

Το διάβασα όλο και η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα πάρα πολύ… Από ότι κατάλαβα μακάρι να έβρισκα αυτή: Panasonic TX-P50ST50E η κάποια αντίστοιχη και ας έδινα 200 ευρώ παραπάνω να τελείωνα… αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να περιμένω 1 μηνά. Μήπως να αρχίσω να σκεφτομαι και τις LED-LCD;

Το διάβασα όλο και η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα πάρα πολύ… Από ότι κατάλαβα μακάρι να έβρισκα αυτή: Panasonic TX-P50ST50E η κάποια αντίστοιχη και ας έδινα 200 ευρώ παραπάνω να τελείωνα… αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να περιμένω 1 μηνά. Μήπως να αρχίσω να σκεφτομαι και τις LED-LCD;

Δεν αγοράζεις TV κάθε χρόνο.Περίμενε να πάρεις την ST50,αν διαθέτεις το ποσό

Tα περισσότερα καταστήματα αλλά και αντιπροσωπίες σπρώχνουν τις LED LCD και τις πλάσμα τις βλέπουν ως πάρεργο.

Δες για σύγκριση σε πόσα καταστήματα υπάρχει στο skroutz η Panasonic 47ET5 σε σχέση με την 50ST50. 31 στην πρώτη περίπτωση και 7 στην δεύτερη!

H E550 είναι κάπου ανάμεσα με 22.

Πήγα σήμερα στον κωτσοβολο και στα Public για να δω από κοντά κάποιες από τις τηλεοράσεις που μου προτείνατε και κάποιες άλλες που ήθελα. Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου με το μοντέλο Samsung PS51E550 μου φάνηκε πραγματικά άθλια βέβαια είχε από πάνω τις ακριβώς φως και ίσως έπαιζε κάποιο ρόλο αλλά και πάλι παρά ήταν άθλια. Όσο για τις Panasonic TX-P50ST50,TX-P50UT50E δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα γιατί είχαν κάτι βιντεακια και στα 2 μοντέλα που κολαγαν αλλά και πάλι δεν ενθουσιάστηκα και εκεί ειδικά σχεδιαστικά ήταν κακάσχημα. Όταν πήγα στα Public είχαν καλύτερο φωτισμό και έτσι μπόρεσα και έβγαλα καλύτερα κάποια συμπεράσματα αλλά δεν είχαν τα μοντέλα στις ίδιες ίντσες αλλά σε μικρότερες. Σαφώς και φαινοντουσαν καλύτερα αλλά και πάλι οι LED υπερτερούσαν είτε με χαμηλό η υψηλό φωτισμό, δηλαδή δεν νομίζω να έπαιξε και μεγάλο ρόλο ο φωτισμός απλά ήταν καλύτερες οι LED πιστεύω σε σχέση με αυτά τα μοντέλα. Η μόνη plasma που είδα και έπαθα πλάκα ήταν η απίστευτη Panasonic TX-P50VT50E όχι ότι είδα πολλές Plasma γιατί δεν υπήρχε ποικιλία αλλά αυτή ήταν η μόνη που μου άρεσε από πλάσμα αλλά κάνει 1.700 ευρώ δυστυχώς. Οπότε λέω να πάω για LED έως 1.200 ευρώ αφού δεν νομίζω να υπάρχει κάποια πλάσμα εξίσου καλή σε αυτό το budget.

Μάλλον σε αποθάρρυνε ο έντονος φωτισμός. Ψάξε για κάποιο κατάστημα με φωτισμό αντίστοιχο με του σπιτιού σου για να βγάλεις πιο χρήσιμα συμπεράσματα (Πλαίσιο στο Σύνταγμα για παράδειγμα).

Μάλλον σε αποθάρρυνε ο έντονος φωτισμός. Ψάξε για κάποιο κατάστημα με φωτισμό αντίστοιχο με του σπιτιού σου για να βγάλεις πιο χρήσιμα συμπεράσματα (Πλαίσιο στο Σύνταγμα για παράδειγμα).

Στα Public ο φωτισμός ήταν σχεδόν ανύπαρκτος και πάλι όμως δεν υπερτερούσαν τα συγκριμένα μοντέλα plasma που έχω γράψει παραπάνω, οι LED μου φάνηκαν πολύ ποιο καλές.

Ναι αν πηγες στο mall τοτε εκει δεν εχουν σχεδον καθολου φωτισμενο το χωρο στα public. Αν σου αρεσουν τα εντονα χρωματα τοτε προφανως θα σου αρεσαν περισσοτερο οι led.

Από LED έχετε να προτείνετε κάτι καλό; Εγώ είδα κάποια από τα καινούρια μοντέλα τις LG και με εντυπωσίασαν αρκετά.

Last edited:
Για μενα σε led 3 παιζουν: Sony - Samsung - Panasonic. Για σειρα μαλλον πρωτα ελαχιστα μπροστα η sony και οι αλλες 2 εξισου καλες. (ΗΧ750(850 παει πολυ)- EΗ6030-ES6100-6700 και 47ΕΤ5)

Τελικά πήγα σήμερα στον Κωτσοβολο για να πάρω την τηλεόραση με την οικογένεια όλοι μαζί και ξανά είδαμε όλες τις τηλεοράσεις και μετά από πολύ σκέψη συμφώνησα μαζί τους να πάρουμε αυτήν την τηλεόραση: LG 55LM640S η οποία τους άρεσε ποιο πολύ από όλες και τους εντυπωσίασε. Πήραμε τελικά δηλαδή 55αρα και τώρα που ήρθα σπίτι την έψαξα να δω τι λέει γενικά, τιμές κτλπ. Και είδα ότι η τηλεόραση η τιμή τις στο ποιο φτηνό μαγαζί κάνει 1.435 ευρώ και στο site του κωτσοβολου λέει οτι κάνει 1.779 ενώ στο κατάστημα έκανε 1.399 και μας την άφησαν 1.231. Γιατί αυτό; Και επίσης ποια είναι η γνώμη σας για την τηλεόραση;

Το 2012 η δική μου άποψη είναι ότι η αγορά τηλεόρασης με 50 Hz πραγματικά είναι πολύ κακή επιλογή.

Εκτός αν μιλάμε για καμιά 32" βέβαια.

Το 2012 η δική μου άποψη είναι ότι η αγορά τηλεόρασης με 50 Hz πραγματικά είναι πολύ κακή επιλογή.

Εκτός αν μιλάμε για καμιά 32" βέβαια.

Οπότε δεν λέει μια η τηλεόραση;