Αγορά Τηλεόρασης για τους γονείς

( Ο μοναδικός ενδοιασμός μου πάντως για την 43άρα παραμένει το HD-ready, φοβάμαι μην την πατήσω όπως πχ αυτοί που πήραν τους mpeg-2 αποκωδικοποιητές, κι αρχίσουν πχ όλα τα κανάλια να εκπέμπυν full HD σ'ένα χρόνο και μείνω με το HD-ready στο χέρι)

Εμένα η συμβουλή μου είναι την 39ΕΗ5003 να την ξεχάσεις όταν με 30 ευρώ ακόμη αγοράζεις την καλύτερη (έως πολύ καλύτερη ανάλογα το πάνελ) 40EH5000.

Απο εκεί και πέρα για την συγκριση με την Ε450 και γενικά plasma HD Ready vs LCD Full HD αποφασίζεις και πράττεις.

Λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να πάρω την 40EH5000 (γλυτώνω το στρώσιμο, τη γκρίνια του μεγέθους από τους γονείς και το Hd-Ready). Μ'αρέσει που δεν ήθελα να υπερβώ τα 350 lol. Είμαι κι εντάξει απέναντι στο περιβάλλον με την ενεργειακή κλάση Α, ε τι άλλο να ζητήσω πια..

Ευχαριστώ πολύ κι εσένα κ όλους τους υπόλοιπους για τη βοήθεια!

Την πήρα τελικά την τηλεόραση, από το Πλαίσιο.

Οι γονείς φυσικά δεν εντυπωσιάστηκαν (με τι εντυπωσιάζονται άραγε οι γονείς; μόνο με τα εγγόνια υποθέτω, lol) "πολύ μεγάλη" "δε δείχνει καθαρά", "δε δείχνει φυσικά". Ευτυχώς είχε η ΕΡΤ HD το πανευρωπαικό πρωτάθλημα κολύμβησης και τους έδειξα τι θα πει εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν έπαιξα με τις ρυθμίσεις δε βρήκα καμία που να μπορώ κι εγώ να πω ότι δείχνει ικανοποιητικά τα ελληνικά digea κανάλια. Η ατέλεια του κακού σήματος μεγεθύνεται σε μια καλή τηλεόραση υποθέτω.

Ξέχασα επίσης να δω τον τύπο / προέλευση του πάνελ (όχι ότι ξέρω τον τρόπο βέβαια). Anyway, την επόμενη φορά που θα πάω ελπίζω να το βρω, και να μπορέσω να βρω και τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις.

Τέλος καλό, όλα ..καλούτσικα λοιπόν, lol

Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια