ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ LCD

εκανα αυτο που μου ειπε ο dimicatch θα την παραλαβω αυριο πρωι πρωι(40Χ3500)!

Καλώς να έρθει.

ελπιζω να πανε χαμενα τα λεφτα!

Αν θες να το σιγουρέψεις μπορείς να μου την χαρίσεις :D

δεν μου ειπατε κατα ποσο ειναι αρκετες οι 40 ιντσες για τα 3,40 μετρα!

Eίχες πει για απόσταση μάξιμουμ 3 μέτρα, αλλά νομίζω πως και από τα 3.40 καλά είσαι για Νova. Για PS3 και BR σε έπερνε και 46άρα.

46?δεν νομιζεις οτι ειναι υπερβολικη?μολισ το μετρησα 3 μετρα ειναι) ελπιζω να ειναι ικανοποιητικη σε ολα!

εκανα αυτο που μου ειπε ο dimicatch θα την παραλαβω αυριο πρωι πρωι(40Χ3500)! ελπιζω να πανε χαμενα τα λεφτα!δεν μου ειπατε κατα ποσο ειναι αρκετες οι 40 ιντσες για τα 3,40 μετρα!

Για 4.3 μετρα οι 40" ειναι λιγες. Και εγω απο τα 3.5 μετρα με 40" βλεπω με αποτελεσμα να πηγαινω συντομα για αγορα μεγαλυτερης (46"-50").

κοιταξε η μεγιστη αποσταση ειναι 3 μετρα..θα εχει ατομο που θα βλεπει απο τα 2,5μ πιστευω οτι ειναι καλες οι 40.με ποια κριτηρια (rivers) λες οτι ειναι λιγες οι 40 απο τα 3,5?

εκανα αυτο που μου ειπε ο dimicatch θα την παραλαβω αυριο πρωι πρωι(40Χ3500)! ελπιζω να πανε χαμενα τα λεφτα!δεν μου ειπατε κατα ποσο ειναι αρκετες οι 40 ιντσες για τα 3,40 μετρα!

Και πολύ καλά έκανες, και γ@@άτη τηλεόραση αγόρασες φίλε. Καλορίζικη και καλοθέατη :firstprize:

Και πολύ καλά έκανες, και γ@@άτη τηλεόραση αγόρασες φίλε. Καλορίζικη και καλοθέατη :firstprize:

Συμφωνω αλλα εχω μια μικρη επιφυλαξη για το μεγεθος..θα δειξει εξαλλου ως επιπλο η 40αρα Σονυ μοιαζει με τις 46αρες των υπολοιπων λογω σχεδιασμου(μπορει να σου δημιουρει την ψευδαισθηση των 40+ οποτε να εισαι και ως προς το μεγεθος οκ)-bye-

κοιταξε η μεγιστη αποσταση ειναι 3 μετρα..θα εχει ατομο που θα βλεπει απο τα 2,5μ πιστευω οτι ειναι καλες οι 40.με ποια κριτηρια (rivers) λες οτι ειναι λιγες οι 40 απο τα 3,5?

........... με ολα .

ποσο ρολο παιζει το καλωδιο?(hdmi)?τωρα διαφημιζουν καλωδιο το οποιο ειναι συμβατο με βερζιον 1.3!ισχυει κατι τετοιο?η μηπως ολα κανουν την ιδια δουλεια?

Με κριτηριο τα ματια μου.-bye-

ποσο ρολο παιζει το καλωδιο?(hdmi)?τωρα διαφημιζουν καλωδιο το οποιο ειναι συμβατο με βερζιον 1.3!ισχυει κατι τετοιο?η μηπως ολα κανουν την ιδια δουλεια?

Mεχρι τα 2-5 μετρα ολα τα καλωδια HDMI κανουν την ιδια ακριβως δουλεια αφου αλλωστε το σημα ειναι ψηφιακο και δεν εχει απωλειες.

Μονο σε μεγαλα καλωδια (πχ. 10 μετρα) λογω απωλειων χρειαζεται το καλωδιο να ειναι ποιοτικο (και αρα ακριβο).

παιδια τελεια η 40Χ3500!πως μπορω να τη ρυθμισω καλυτερα για το νοβα?η αναλυση 720p απο το 1080i ειναι καλυτερη?

Καλορίζικη και καλές θεάσεις. Σε κάνα δίμηνο θα θέλεις 46άρα :D

Σε καμια βδομαδα θες να πεις...:BDGBGDB55:

παιδια τελεια η 40Χ3500!πως μπορω να τη ρυθμισω καλυτερα για το νοβα?η αναλυση 720p απο το 1080i ειναι καλυτερη?

Ποιον δεκτη εχεις?

εχω το dreambox 7020s αν βοηθαει!παιδια θα το ξαναπω συγχωρεστε με αν ρωταω απλα πραγματα δωστε λιγο χρονο και σε μας να μελετησουμε:)

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ LCD

εχω το dreambox 7020s αν βοηθαει!παιδια θα το ξαναπω συγχωρεστε με αν ρωταω απλα πραγματα δωστε λιγο χρονο και σε μας να μελετησουμε:)

Φίλε lilis, όλοι μας σχεδόν όπως εσένα ξεκινήσαμε, δεν χρειάζεται να ζητάς καμία συγνώμη :a0210: