Έγινε η αγορά. Την πήρα. Ευχαριστώ75qn85d 1337 € στο πλαισιο με την προσφορα (tv +επακταση εγγυησης (+3 χρονια.
Έγινε η αγορά. Την πήρα. Ευχαριστώ75qn85d 1337 € στο πλαισιο με την προσφορα (tv +επακταση εγγυησης (+3 χρονια.
Ποτε θα την εχεις ?Έγινε η αγορά. Την πήρα. Ευχαριστώ
Λογικά Δευτέρα. Ζήτησα να μου κάνουν και calibration. Τώρα πρέπει να πουλήσω την Qn95a 55" που έχωΠοτε θα την εχεις ?
Καλοριζικη
Περιμενουμε εντυπωσεις .ΚαλορυζικηΚαλημέρα,
Χθες μου ήρθε η 75αρα QE75QN85D.
------
Συνέχεια στο νήμα κατόχων με τίτλο : Samsung QE QN85D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Δεν μπορώ να βρω συγκριτικά της συγκεκριμένης που είναι WRGB WOLED... Όλα τα βίντεο και τα reviews είναι με 65S90D RGB QD-OLED.Καλυτερα στην 77 s90d
Την πηρε φιλος και την εβαλα και εγω παραγγελια καμια σχεση με σειρα C4 LG ειναι ανωτερη
Στο λεω, επειδη την ειδα και ειμαι κατοχοσ C3 λιγοτερο κατα 15% φωτεινη της C4 με ιδιο επεξεργαστη.
Η S85D ειναι με αλλο επεξεργαστη και γενικα το πιο πικονομικο OLED της Samsung
Επισης δεν σημαινει επειδη εχει πανελ LG Display WRGB WOLED οτι ειναι κατωτερη της RGB QD-OLED S90D στις 65ιντσες, απλα εχει και το λευκο στοιχειο και ανωτερη απο την C4
Ιδιο βιντεο σε καταστημα C4 με S90D εγω την ειδα καλυτερη.
Μη σε παρω στο λαιμο μου
Την πηρε φιλος και την εβαλα και εγω παραγγελια καμια σχεση με σειρα C4 LG ειναι ανωτερη
Στο λεω, επειδη την ειδα και ειμαι κατοχοσ C3 λιγοτερο κατα 15% φωτεινη της C4 με ιδιο επεξεργαστη.
Η S85D ειναι με αλλο επεξεργαστη και γενικα το πιο πικονομικο OLED της Samsung
Επισης δεν σημαινει επειδη εχει πανελ LG Display WRGB WOLED οτι ειναι κατωτερη της RGB QD-OLED S90D στις 65ιντσες, απλα εχει και το λευκο στοιχειο και ανωτερη απο την C4
Ιδιο βιντεο σε καταστημα C4 με S90D εγω την ειδα καλυτερη.
Μη σε παρω στο λαιμο μου
Σαν παθών σε 2 τηλεοράσεις Samsung 65S95D θα σού έλεγα να προσέξεις πολύ την επιλογή να πάς στην Samsung καθόσον έχει πρόβλημα στην λειτουργία pixel swift με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν τα περιθώρια της εικόνας κατά 100% εναλλάξ σε όλες τις πλευρές της τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να βλέπεις μία ανομοιόμορφη εικόνα γιατί τα λεφτά είναι πολλά και η αντιπροσωπεία πολύ χάλια.@takisot καλησπέρα φίλε. Μπορείς να πεις εντυπώσεις μέχρι τώρα; την έχεις μισό χρόνο περίπου. Κάποιο παράπονο ; καθώς είμαι ανάμεσα σε αυτήν και τη c4
Επειδή δεν γνωρίζω το πρόβλημα. Τι ακριβώς είναι; κάνει ζουμ η εικόνα;Σαν παθών σε 2 τηλεοράσεις Samsung 65S95D θα σού έλεγα να προσέξεις πολύ την επιλογή να πάς στην Samsung καθόσον έχει πρόβλημα στην λειτουργία pixel swift με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν τα περιθώρια της εικόνας κατά 100% εναλλάξ σε όλες τις πλευρές της τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να βλέπεις μία ανομοιόμορφη εικόνα γιατί τα λεφτά είναι πολλά και η αντιπροσωπεία πολύ χάλια.
Στις 27.02.25 πήρα την πρώτη τηλεόραση που είχε αυτό το πρόβλημα, ήρθε τεχνικός στο σπίτι, πιστοποίησε το πρόβλημα, και μου έγινε ανταλλαγή με την ίδια από το κατάστημα αγοράς.
Στις 11.03.25 μού ήρθε η νέα τηλεόραση πού είχε δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα, την επομένη ημέρα δηλώθηκε πάλι πρόβλημα, ήρθε πάλι ο τεχνικός, πιστοποίησε το πρόβλημα, και μετά από μερικές ημέρες μου απάντησαν ότι δεν γίνεται αλλαγή και η τηλεόραση είναι μέσα στα όρια που έχει θέσει η εταιρεία, οπότε έχει γίνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή στις 27.03.25 καθόσον η Samsung δεν μου κοινοποιεί τις δύο εκθέσεις του τεχνικού, ούτε μου λέει ποιά είναι τα όρια που ισχυρίζεται καθόσον δεν αναγράφεται κάτι στην επίσημη ιστοσελίδα της, ούτε μου εξηγεί πως μου άλλαξαν την πρώτη τηλεόραση και δεν μου αλλάζουν την δεύτερη αφού έχει το ίδιο πρόβλημα.
Αυτή την στιγμή μέχρι να βγεί η απόφαση από τον συνήγορο λειτουργώ την τηλεόραση με απενεργοποιημένη την λειτουργία pixel swift κάτι που απαγορεύεται, καθόσον δεν μπορώ να βλέπω το κινούμενο κάδρο που μου έδωσαν και πλήρωσα 1700 ευρώ.
Γιά εμένα πάρε την LG, η απόφαση βέβαια είναι δική σου.
Σαν παθών σε 2 τηλεοράσεις Samsung 65S95D θα σού έλεγα να προσέξεις πολύ την επιλογή να πάς στην Samsung καθόσον έχει πρόβλημα στην λειτουργία pixel swift με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν τα περιθώρια της εικόνας κατά 100% εναλλάξ σε όλες τις πλευρές της τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να βλέπεις μία ανομοιόμορφη εικόνα γιατί τα λεφτά είναι πολλά και η αντιπροσωπεία πολύ χάλια.
Στις 27.02.25 πήρα την πρώτη τηλεόραση που είχε αυτό το πρόβλημα, ήρθε τεχνικός στο σπίτι, πιστοποίησε το πρόβλημα, και μου έγινε ανταλλαγή με την ίδια από το κατάστημα αγοράς.
Στις 11.03.25 μού ήρθε η νέα τηλεόραση πού είχε δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα, την επομένη ημέρα δηλώθηκε πάλι πρόβλημα, ήρθε πάλι ο τεχνικός, πιστοποίησε το πρόβλημα, και μετά από μερικές ημέρες μου απάντησαν ότι δεν γίνεται αλλαγή και η τηλεόραση είναι μέσα στα όρια που έχει θέσει η εταιρεία, οπότε έχει γίνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή στις 27.03.25 καθόσον η Samsung δεν μου κοινοποιεί τις δύο εκθέσεις του τεχνικού, ούτε μου λέει ποιά είναι τα όρια που ισχυρίζεται καθόσον δεν αναγράφεται κάτι στην επίσημη ιστοσελίδα της, ούτε μου εξηγεί πως μου άλλαξαν την πρώτη τηλεόραση και δεν μου αλλάζουν την δεύτερη αφού έχει το ίδιο πρόβλημα.
Αυτή την στιγμή μέχρι να βγεί η απόφαση από τον συνήγορο λειτουργώ την τηλεόραση με απενεργοποιημένη την λειτουργία pixel swift κάτι που απαγορεύεται, καθόσον δεν μπορώ να βλέπω το κινούμενο κάδρο που μου έδωσαν και πλήρωσα 1700 ευρώ.
Γιά εμένα πάρε την LG, η απόφαση βέβαια είναι δική σου.
Τώρα διάβασα τι είναι. Και αποτι λένε είναι φυσιολογικό και αυτός είναι ο σκοπός του pixel shift. Είναι εκνευριστικό όντως να αλλάζει η εικόνα πάντως.
Διαβάζω και στο εξωτερικό ότι είναι πιο aggressive στην Samsung QE S95D.
Καλά που το ανέφερες.
Ευχαριστώ
Αν θεωρείτε φυσιολογικό να αυξάνεται το περιθώριο της τηλεόρασης απο 0,5 χιλιοστά σε 1 χιλιοστό σε δύο τηλεοράσεις μέσα σε 15 ημέρες από το ίδιο κατάστημα δλδ αύξηση 100% και να σου λέει ο τεχνικός της service one ότι πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πρόβλημα, σηκώνω τα χέρια αν αυτό λέγεται τηλεόραση ή κινούμενο κάδρο. ( πάντως και lg που έχω δέν το κάνει ).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.