Αγορά τηλεόρασης στις 40"

Προσπάθησε να δεις και την Tosh. Δεν μπορεί όλο και κάποιο κατάστημα εκεί γύρω θα την έχει.
Καλά μην παίρνεις και όρκο γι' αυτό. Αν ήταν εντελώς καινούργιο μοντέλο όπως η Samsung θα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να τη φέρει και να την στήσει στη βιτρίνα κάποια(ες) από τις 3 αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Βλέπεις εδώ δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Συνήθως φέρνουν λίγα κομμάτια όταν πρωτοβγαίνει το μοντέλο και αν φύγουν γρήγορα ξαναφέρνουν, αλλιώς με την πρώτη ευκαιρία ξεφορτώνονται και το εκθεσιακό κομμάτι και πάνε παρακάτω. Ειδικά σε 37" και πάνω αποφεύγουν να κρατάνε στην έκθεση κομμάτια για πολύ καιρό.

Τώρα να πιάσω να γυρίσω όλα τα καταστήματα (που δεν είναι και πολλά) σε Αλεξ/πολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα μήπως και βρω σε βιτρίνα ξεχασμένο το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν το βρίσκω λογικό λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και κόστους.

Για τις τηλεοράσεις είναι η Intersys:
Τώρα να πω ότι χάρηκα... θα είμαι ψεύτης.

Τώρα να πω ότι χάρηκα... θα είμαι ψεύτης.

Πριν δυο χρονια τους ειχα στειλει ενα email για την 32WL66 (ενα μοντελο που πρωτοκυκλοφορουσε τοτε με πολυ καλες κριτικες) και ακομα περιμενω να μου απαντησουν...:flipout:

Κριμα γιατι ενα laptop Τοshiba που εχει ο αδερφος μου του εχει βγει "σκυλι"...αν ειχαν και οι τηλεορασεις τετοια ποιοτητα κατασκευης...

Λοιπόν η απόφαση πάρθηκε και η Samsung LE40A558 είναι ήδη στη θέση της.

Η συνέχεια με τις εντυπώσεις μου σύντομα στο αντίστοιχο thread καθώς και στην κατηγορία για HTPC, αφού τώρα παίρνει αυτό σειρά.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας.