- 29 November 2012
- 36
Γεια σας παιδιά! Γιάννης από Θεσσαλονίκη εδώ και έχω κάποιες (αρκετές :hmmmm: ) απορίες μιας και πρόκειται να στήσω ένα σύστημα υπολογιστής-τηλεόραση-δορυφορικός δέκτης-playstation αλλά προς το παρόν ας ξεκινήσω από το πιο απλό που είναι η TV και στην οποία απ' ότι παρατηρώ έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε που ασχολήθηκα τελευταία φορά.
Λοιπόν τι ακριβώς παίζει και τι έχω καταλάβει με αυτά που έχω διαβάσει.
1) Η απόσταση θέασης είναι στα 2-2.5 μέτρα, οπότε μάλλον πάω για 40αρα.
2) Η τηλεόραση θα είναι 40% παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων, 40% ταινίες, 20% gaming.
3) Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε LED-LCD και Plasma.
4) Όπως ανέφερα παραπάνω θα υπάρχει δορυφορικός δέκτης, dreambox συγκεκριμένα, οπότε δε ξέρω αν θα πρέπει να φροντίσω να έχει κάτι η τηλεόραση πάνω για την καλύτερη/ευκολότερη χρήση του.
5) Μάλλον πάω για Full HD.
6) Η τιμή με ενδιαφέρει και δε θέλω να ξεφύγει. Θέλω βασικά έναν καλό συνδυασμό τιμής-ποιότητας, value for money που λένε
. Με μια ματιά που έριξα σε μερικά καταστήματα είδα ότι οι 40αρες LED παίζουν στα 400Ε αλλά δε ξέρω ούτε ποιες μάρκες θεωρούνται καλές/αξιόπιστες στο θέμα τηελεόραση ούτε αν αυτές που κοιτούσα ταιριάσουν ακριβώς σε αυτό που έχω στο μυαλό μου να κάνω.
Δε ξέρω πόσο θεωρείτε εσείς σωστή τιμή για αυτό που ψάχνω, αλλά πάνω από 500-600 δεν θα ήθελα να δώσω.
Γενικά ότι πρόταση/γνώμη έχετε πάνω σε αυτά που είπα θα ήθελα πολύ να την ακούσω γιατί εγώ απλά εγώ έχω λίγο μαύρα μεσάνυχτα απ' αυτά
Λοιπόν τι ακριβώς παίζει και τι έχω καταλάβει με αυτά που έχω διαβάσει.
1) Η απόσταση θέασης είναι στα 2-2.5 μέτρα, οπότε μάλλον πάω για 40αρα.
2) Η τηλεόραση θα είναι 40% παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων, 40% ταινίες, 20% gaming.
3) Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε LED-LCD και Plasma.
4) Όπως ανέφερα παραπάνω θα υπάρχει δορυφορικός δέκτης, dreambox συγκεκριμένα, οπότε δε ξέρω αν θα πρέπει να φροντίσω να έχει κάτι η τηλεόραση πάνω για την καλύτερη/ευκολότερη χρήση του.
5) Μάλλον πάω για Full HD.
6) Η τιμή με ενδιαφέρει και δε θέλω να ξεφύγει. Θέλω βασικά έναν καλό συνδυασμό τιμής-ποιότητας, value for money που λένε
Δε ξέρω πόσο θεωρείτε εσείς σωστή τιμή για αυτό που ψάχνω, αλλά πάνω από 500-600 δεν θα ήθελα να δώσω.
Γενικά ότι πρόταση/γνώμη έχετε πάνω σε αυτά που είπα θα ήθελα πολύ να την ακούσω γιατί εγώ απλά εγώ έχω λίγο μαύρα μεσάνυχτα απ' αυτά
Last edited by a moderator: