- 20 December 2010
- 63
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρα. Βρήκα το φόρα αυτό τυχαία, μετά από μεγάλη αναζήτηση για γνώμες επί των τηλεοράσεων τις τελευταίες ημέρες, καθότι ενδιαφέρομαι για την αγορά 2. Ξεκινώντας να πω ότι το συνολικό ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 1500-1600 ευρώ μέγιστο. Ίσως κάτι παραπάνω, εάν πρόκειται για διαφορά μέρας-νύχτας ανάμεσα σε δύο μοντέλα. Ώντας μπερδεμένος και επείδη ήθελα να έχω μια προσωπική γνώμη επί του θέματος, κατέβηκα σήμερα στο κατάστημα Saturn και Κωτσόβολο, επί της Συγγρού. Και ενώ από εδώ πήγαινα με σκοπό να συγκρίνω μόνο plasma, ο πωλητής με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα και να καταλήξω σε led-lcd. Σε αυτή την κατηγορία βρήκα την UE42P6500 αν δεν κάνω λάθος τον κωδικό της. Μπορώ να πω ότι τα χρώματα της ήταν απλά φανταστικά. Κάτι όμως μου έλεγε να έρθω και να ζητήσω και την γνώμη των εδώ ειδικών, και να καταλήξω σε κάτι καλό, γιατί την θεωρώ μια επένδυση και θέλω ό,τι καλύτερο στα λεφτά αυτά.
Ο πωλητής εκεί μου είπε ότι δεν αξίζει να πάω σε plasma κάτω του 1000ρικου, γιατί θα έχω προβληματάκια. Καλύτερα στα λεφτά αυτά, κάποια μικρότερη σε διαστάσεις led-lcd. Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των αντανακλάσεων. Ποιά η γνώμη σας; Εδώ να πω ότι θέλω μια τηλεόραση για γενική χρύση και η οποία θα τοποθετηθεί στο σαλόνι με μέγιστη απόσταση θέασης τα 4μ. Περισσότερο σε αυτή βλέπουν οι γονείς ειδήσεις, εκπομπές, σειρές, καμία επαφή με τεχνολογία κτλ., οπότε σχεδόν μηδενικές απαιτήσεις. Και θέλω και την 2η, να βλέπω ταινίες, τηλεόραση κτλ στο δωμάτιο με μέγιστη απόσταση θέασης τα 2-2.5 μ., και αν είναι δυνατόν να τοποθετείται σε τοίχο λόγω έλλειψης χώρου. Πιθανότατα να συνδέεται και με τον υπολογιστή για ταινίες κτλ. Τί θα μου προτείνατε; Αν μπορείτε με κάποιο link για να μπορώ να διαβάσω τυχόν reviews στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα!
Ο πωλητής εκεί μου είπε ότι δεν αξίζει να πάω σε plasma κάτω του 1000ρικου, γιατί θα έχω προβληματάκια. Καλύτερα στα λεφτά αυτά, κάποια μικρότερη σε διαστάσεις led-lcd. Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των αντανακλάσεων. Ποιά η γνώμη σας; Εδώ να πω ότι θέλω μια τηλεόραση για γενική χρύση και η οποία θα τοποθετηθεί στο σαλόνι με μέγιστη απόσταση θέασης τα 4μ. Περισσότερο σε αυτή βλέπουν οι γονείς ειδήσεις, εκπομπές, σειρές, καμία επαφή με τεχνολογία κτλ., οπότε σχεδόν μηδενικές απαιτήσεις. Και θέλω και την 2η, να βλέπω ταινίες, τηλεόραση κτλ στο δωμάτιο με μέγιστη απόσταση θέασης τα 2-2.5 μ., και αν είναι δυνατόν να τοποθετείται σε τοίχο λόγω έλλειψης χώρου. Πιθανότατα να συνδέεται και με τον υπολογιστή για ταινίες κτλ. Τί θα μου προτείνατε; Αν μπορείτε με κάποιο link για να μπορώ να διαβάσω τυχόν reviews στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα!