- 20 December 2010
- 63
Καλησπέρα, έχω ξαναγράψει ζητώντας την γνώμη σας στο φόρα, για αγορά καινούριας τηλεόρασης. Δυστυχώς τότε τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, από οικονομικής πλευράς, και δεν μπόρεσα να αγοράσω αυτή που τελικά είχα αποφασίσει...πλέον όμως μπορώ να αγοράσω μια τηλεόραση και επειδή πρόκειται να γίνει η αγορά της αυτό το σαββατοκύριακο, θα ήθελα την γνώμη σας για το καλύτερο μοντέλο στις περισσότερες ίντσες για τα λεφτά που διαθέτω. Το ποσό είναι 1000 ευρώ (1200-1300 ευρώ μέγιστο) το πολύ, εκτός και εάν μπορεί το μαγαζί που θα απευθυνθώ να μου κάνει και κάποιες άτοκες δόσεις. Η χρήση της τηλεόρασης θα γίνεται κυρίως από τους γονείς για τηλεοπτικό σήμα και σπανιότερα από εμένα για να δω καμιά ταινία. Απόσταση στο σαλόνι, κοντινότερη γύρω στο 1.5 μέτρο και πιο μακρινή 3-3.5 μέτρα. Οι γονείς αφήνουν την τηλεόραση και παίζει αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα και πολλές φορές χωρίς να κοιτάει κανείς, απλά και μόνο για να υπάρχει "κάποιος".
Τελευταία φορά είχαμε καταλήξει σε πλάσμα, αλλά με τα φαινόμενα του burn in, μήπως είναι πολλά τα λεφτά για τηλεόραση για ανθρώπους που δεν θα την προσέχουν και πολύ; Άντε να τους εξηγώ, εάν χρειάζεται, ότι πρέπει να την κλείνουν για 5-10 λεπτά...θα το θυμούνται;
Εάν τελικά, πιστεύετε ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να μου πείτε που να διαβάσω για να της κάνω ένα σωστό στρώσιμο και εάν χρειάζεται ενα "καλιμπράρισμα" σε ποιόν μπορώ να απευθυνθώ; Ευχαριστώ!
Τελευταία φορά είχαμε καταλήξει σε πλάσμα, αλλά με τα φαινόμενα του burn in, μήπως είναι πολλά τα λεφτά για τηλεόραση για ανθρώπους που δεν θα την προσέχουν και πολύ; Άντε να τους εξηγώ, εάν χρειάζεται, ότι πρέπει να την κλείνουν για 5-10 λεπτά...θα το θυμούνται;
Εάν τελικά, πιστεύετε ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να μου πείτε που να διαβάσω για να της κάνω ένα σωστό στρώσιμο και εάν χρειάζεται ενα "καλιμπράρισμα" σε ποιόν μπορώ να απευθυνθώ; Ευχαριστώ!