Γειά σε όλους!
Ενδιαφέρομαι για την αγορά νέας TV και θέλω την γνώμη κάποιων πιο έμπειρων απο μένα.
Έχω δει την Sony 32EX500, την LG 32LD750, και την LG 32LE5300.
Και οι 3 είναι στα 400Ε.
Θα την χρησιμοποιήσω σαν TV αναλογικού σήματος, και μελλοντικά με το ψηφικό (δεν έχει έρθει ακόμη), και για προβολή ταινιών μέσω USB, απο PC μέσω HDMI και απο δικτύο με υποτιτλους, γενικά θέλω να έχει καλή ποιότητα εικόνας για ταινίες και αγώνες.
Πρώτη μου επιλογή ήταν η EX500 λόγο του Bravia Engine 3 και του Internet TV αλλά όταν διάβασα οτι δεν υποστιρίζει αρχεία .mkv και ελληνικούς subs άλλαξα γνώμη.
Οι υπηρεσιές web τι διαφορά έχουν στην LG και στη Sony?
Η ποιότητα εικόνας είναι καλύτερη στις 2 LCD σε σχέση με την 5300 που είναι LED?
Έχω δεί και την LG 32LE7500 αλλά η διαφορά είναι 150Ε, δεν ξέρω αν αξίζει...
Θέλω να ακούσω θετικά-αρνητικά και προτάσεις για αγορά. :coool:
Ενδιαφέρομαι για την αγορά νέας TV και θέλω την γνώμη κάποιων πιο έμπειρων απο μένα.
Έχω δει την Sony 32EX500, την LG 32LD750, και την LG 32LE5300.
Και οι 3 είναι στα 400Ε.
Θα την χρησιμοποιήσω σαν TV αναλογικού σήματος, και μελλοντικά με το ψηφικό (δεν έχει έρθει ακόμη), και για προβολή ταινιών μέσω USB, απο PC μέσω HDMI και απο δικτύο με υποτιτλους, γενικά θέλω να έχει καλή ποιότητα εικόνας για ταινίες και αγώνες.
Πρώτη μου επιλογή ήταν η EX500 λόγο του Bravia Engine 3 και του Internet TV αλλά όταν διάβασα οτι δεν υποστιρίζει αρχεία .mkv και ελληνικούς subs άλλαξα γνώμη.
Οι υπηρεσιές web τι διαφορά έχουν στην LG και στη Sony?
Η ποιότητα εικόνας είναι καλύτερη στις 2 LCD σε σχέση με την 5300 που είναι LED?
Έχω δεί και την LG 32LE7500 αλλά η διαφορά είναι 150Ε, δεν ξέρω αν αξίζει...
Θέλω να ακούσω θετικά-αρνητικά και προτάσεις για αγορά. :coool: