Αγορά tv 40-48ιντσες value for money

Tektona ποια ακριβός θα είναι η χρήση της tv που θα πάρεις?Η απόσταση θέασης και η συνθήκες του χώρου?Φωτισμός κτλ?

Τα έχω ξαναπεί αλλα τέspα.

1) Gaming > Xbmc (Movies , Tv Channels , Tv Shows etc..) > Nova (HD).
2) 1.5 μετρα απόσταση θέασης.
3) Σκοτεινό , έως κατασκότεινο , έχω μονο ένα παράθυρο και βάζο μαύρη σακούλα :p τα πρωινά και πετυχαίνω απολυτη συσκότιση.

Το έχω πάρει απόφαση για την 605B , στο trusted reviews βεβαια ( νομίζω ) διάβασα ότι το 40ari panel είναι Samsung , αλλα ΔΕΝ ορκίζονται και για 48/60ari , οποτε αφού το 48ari panel είναι ρίσκο να ΜΗΝ βγει samsung , φαντάσου η 585 που είναι και άλλο μοντέλο , οποτε παο για 48w605 και ο θεός βοηθός.

Τα έχω ξαναπεί αλλα τέspα.

1) Gaming > Xbmc (Movies , Tv Channels , Tv Shows etc..) > Nova (HD).
2) 1.5 μετρα απόσταση θέασης.
3) Σκοτεινό , έως κατασκότεινο , έχω μονο ένα παράθυρο και βάζο μαύρη σακούλα :p τα πρωινά και πετυχαίνω απολυτη συσκότιση.

Το έχω πάρει απόφαση για την 605B , στο trusted reviews βεβαια ( νομίζω ) διάβασα ότι το 40ari panel είναι Samsung , αλλα ΔΕΝ ορκίζονται και για 48/60ari , οποτε αφού το 48ari panel είναι ρίσκο να ΜΗΝ βγει samsung , φαντάσου η 585 που είναι και άλλο μοντέλο , οποτε παο για 48w605 και ο θεός βοηθός.

Το 48αρι πανελ είναι 100% samsung.Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτο!
Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για αυτά που θέλεις σε αυτο το budget είναι η 48w585 και να γλιτώσεις το 50ρικο,αλλά εαν το διαθέτεις χωρίς πρόβλημα τότε πήγαινε στην 605.Είναι ίδιες τηλεοράσεις με άλλη βάση.
Δεν υπάρχει ποιο ολοκληρωμένη και με τέτοια επεξεργασία εικόνας τηλεόραση σε αυτά τα λεφτά!

Παρακολουθώ τις παράλληλες συζητήσεις που γίνονται στο board, γιατί σκέφτομαι αγορά για ταινίες/σειρές FHD στα 2.2m
Πόσο θα επηρέασει το 60Hz της w605b σε σχέση με την w805b που κοστίζει 200 πάνω;

@Tektonas την έχεις δει από κοντά;

Αν δεν βλέπεις αθλητικά και 605 μια χαρά θα σε καλύψει.Σαν κάτοχος και των 2 (805-585) να σου πω ότι είναι πολύ κοντά σε εικόνα αλλά τα μεγάλα θετικά της 805 είναι η κίνηση στις γρήγορες σκηνές(κάτι που χρειάζεσαι μιας και η απόσταση είναι 2,2 μέτρα) και το πολύ καθαρό πανελ της AUO πράγμα πολύ σημαντικό.Επομένως αν μπορείς να διαθέσεις τα +200 ευρώ πήγαινε στην 50w805.

Βλέπω μπάσκετ 1 το δεκαπενθήμερο, το οποίο έχει πολλή κίνηση. Αλλά και σε παλιές led δεν μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα. Θα υπάρχει, απλά είναι χαμηλά στη λίστα μου.
Τα 200 μπορώ να τα διαθέσω, αλλά θέλω το καλύτερο vfm και μπορώ να κάνω παραχωρήσεις.
Εξάλλου, αν πάω στα 850 ανοίγονται οι ασκοί του αιόλου στις επιλογές.(και φτάσαμε το ψυχολογικο του 1000αρικου)

Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την εμπειρία σου με τις 2

Καλημέρα στη παρέα.Σκέπτομαι ν αγοράσω αυτή τη TV.Λέει κάτι ή θα πάνε χαμένα τα λεφτά?Απόσταση θέασης >3,5m και βλέπω ταινίες και αθλητικά!
Ευχαριστώ
LG 47LB670V 47" Smart 3D LED Full HD

Για την απόσταση που έχεις είναι μικρή , πάρε κάτι 50" και πάνω πχ. την Samsung 50Η6200.

Αν θέλεις LG υπάρχει και η 650 που είναι 50" στην ίδια τιμή με την 47" 670...

https://www.skroutz.gr/s/4765890/LG-50LB650V.html

Ουσιαστικά δεν νομίζω ότι χάνεις κάτι , απλά δεν έχει τόσο "εξελιγμένη" σχεδίαση.

Για την απόσταση που έχεις είναι μικρή , πάρε κάτι 50" και πάνω πχ. την Samsung 50Η6200.

Αν θέλεις LG υπάρχει και η 650 που είναι 50" στην ίδια τιμή με την 47" 670...

https://www.skroutz.gr/s/4765890/LG-50LB650V.html

Ουσιαστικά δεν νομίζω ότι χάνεις κάτι , απλά δεν έχει τόσο "εξελιγμένη" σχεδίαση.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.Όλες οι TV'S έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή.Μπορώ αν θέλω να χρησιμοποιήσω τον εξωτερικό που ήδη έχω, έναν live-view λόγω του ότι παίζει όλα τα Formats αρχείων???

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.Όλες οι TV'S έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή.Μπορώ αν θέλω να χρησιμοποιήσω τον εξωτερικό που ήδη έχω, έναν live-view λόγω του ότι παίζει όλα τα Formats αρχείων???

LG και Samsung παίζουν όλα τα αρχεία από usb οπότε δεν σου χρειάζεται εξωτερική συσκευή.

Μιας και έχω lg στο σαλόνι και lifeview στο υπνοδωμάτιο θα σου πω δεν θα το χρειαστείς
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

LG και Samsung παίζουν όλα τα αρχεία από usb οπότε δεν σου χρειάζεται εξωτερική συσκευή.
Well done Yperion. Θα πάω στις 50''. Μ' έπεισες. :2thumb22sup:
Θα παίξω μεταξύ SAMSUNG UE-50H6200 3D SMART , LG 50LB650V 3D SMART

Last edited:
Panasonic TX-48AS640(1200 hz) .. SAMSUNG UE-50H6200 (200 hz) ...SAMSUNG UE48H6500 (400 hz) από άποψη εικόνας-ήχου...ποια πιστεύετε υπερτερεί

Επειδή η ώρα αγοράς πλησιάζει και ανάμεσα σε αυτές που ανέφερα έχω ξεχωρίσει την Sony w585 πώς κρίνεται την εναλλακτική της LG 50PB5600 πλάσμα στα 490 ευρώ και της Samsung 46f6320 στα 599 ευρώ?

Η f6320 δεν είναι καλύτερη σε ποιότητα εικόνας? Τιμή είναι σχεδόν ίδια. Αξίζουν οι 2 παραπάνω ίντσες από τα καλύτερα χαρακτηριστηκα της Samsung? Η πλάσμα lg είναι κοντά σε ποιότητα εικόνας με τις πλάσμα Panasonic που δυστυχώς δεν υπάρχουν πια.?

Η f6320 δεν είναι καλύτερη σε ποιότητα εικόνας? Τιμή είναι σχεδόν ίδια. Αξίζουν οι 2 παραπάνω ίντσες από τα καλύτερα χαρακτηριστηκα της Samsung? Η πλάσμα lg είναι κοντά σε ποιότητα εικόνας με τις πλάσμα Panasonic που δυστυχώς δεν υπάρχουν πια.?

Έχω καιρό να δώ κάποιες μετρήσεις από πλάσμα της lg. Πριν 2 χρόνια είχαν μεγάλη διαφορά σε μαύρο και αντίθεση με τις αντίστοιχες τότε πλάσμα σειράς 30 της πανασόνικ. Και παρέμενε το πρόβλημα των rising blacks μετά από κάποιες ώρες λειτουργίες όπως και στις παλαιότερες σειρές της πανασόνικ (σειρά 20 και πρίν). Στις σειρές 50 και 60 της πανασόνικ το μαύρο έπεσε αισθητά σε σχέση με την σειρά 30. Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει σημαντικά πράγματα στις lg από τότε.

Panasonic 50as600 vs Sony 48w585

Ποιας από τις 2 αξίζει περισσότερο η αγορά. Στα 600 ευρώ η Panasonic ή στα 567 τιμή σκρουτζ και 600 κωτσοβολο η Sony? Ποια θα επιλέγατε και γιατί?? Έχει δει κανείς την as600 από κοντά?

Re: Panasonic 50as600 vs Sony 48w585

Ποιας από τις 2 αξίζει περισσότερο η αγορά. Στα 600 ευρώ η Panasonic ή στα 567 τιμή σκρουτζ και 600 κωτσοβολο η Sony? Ποια θα επιλέγατε και γιατί?? Έχει δει κανείς την as600 από κοντά?

Η 32άρα από όσα διάβασα είναι IPS , ενώ οι 39 και 50 inches είναι VΑ.

Στο skroutz από τα 789 euro έχει πάει στα 616 και είναι 50 inches ( 2 inches παραπάνω από την 585 )...

Από την άλλη μεριά , η w585b έχει πολύ καλή επεξεργασία εικόνας.

Η γνώμη μου είναι , αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου τα video-παιχνίδια , να προχωρήσεις στην 50AS600 όσο είναι ακόμα στα 616 euro.

Αν θες όμως , περίμενε λιγάκι να ακούσουμε και μια δεύτερη γνώμη...